![]() |
|
|
#41 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Офіційний сайт "Чорноморця" покаже пряму трансляцію матчу з ФК "Ростов"
7-го лютого ФК "Чорноморець" планує провести відеотрансляцію тренувального матчу команди в Туреччині. Про це повідомляє сайт клубу. За ходом поєдинку "моряків" з ФК "Ростов" (Ростов-на-Дону, Росія) можна буде спостерігати з 14-ї години за посиланням: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#42 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Волинь здобула мінімальну перемогу над Аланією
![]() Луцька "Волинь" перемогла в контрольному матчі проти лідера першого російського дивізіону - владикавказької "Аланії", президентом якої є відомий і українським уболівальникам тренер - Валерій Газзаєв. Переможний гол влетів у ворота "Аланії" вже на 3 хвилині поєдинку. "Волинь" заробила право на штрафний з правого флангу. До м'яча підійшов Герасимюк і поки усі очікували на подачу в карний, Олег несподівано пробив точно у верхній правий кут воріт суперника. Волинь - Аланія - 1:0 Гол: Герасимюк 3 "Волинь": Романенко, Сімінін, Шандрук, Шарпар, Леандро, Скоба, Герасимюк, Лопес, Пилипчук, Майкон, Пищур |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Передовик
Ukraine
|
Сабо: Я дав Шевченку шанс, коли його виганяли з другої команди
![]() Колишній наставник київського "Динамо" Йожеф Сабо, розмірковуючи про невдале придбання киян - форварда Андре, згадав старт кар'єри Андрія Шевченка. "Останнім часом багато говорили про бразильця Андре, якого "Динамо" купив за великі гроші, але він так і не приніс користі клубу. Але ж цьому футболістові не давали можливості заграти, більшу частину часу він просиджував на лавці запасних. А у футболі неможливо розкритися, виходячи на поле лише на заміни. Наприклад, коли Андрія Шевченка виганяли з другої команди, я взяв його в основу і давав йому шанс - не скажу, що в перших матчах він грав дуже добре, але потім він зумів розкритися і стати одним з найкращих в Європі", - цитує Сабо "Спорт-експрес в Україні". |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Леоненко: "Металіст" австрійців повинен проходити"
Харківський "Металіст" повинен проходити австрійський "Зальцбург" у Лізі Європи. Так вважає екс-гравець київського "Динамо" Віктор Леоненко. "Австрійців повинні проходити. Це буде нелегко, але повинні. А там уже хто попадеться", - сказав він. "Мирон Маркевич підведе гравців у хорошій формі до старту сезону", - цитує Леоненка "Время футбола".
|
|
|
#45 |
|
Передовик
Ukraine
|
Вілліан і надалі тішитиме Ахметова, а не Абрамовича
![]() Бразилець Вілліан, яким цікавився лондонський "Челсі", залишається в "Шахтарі". Про це сам гравець розповів офіційному сайту клубу. "Я залишаюся в "Шахтарі". Так, пропозиція була. Переговори велися. Я був не проти спробувати себе в одному з найбільших клубів в історії світового футболу. Тільки за умови, що цей трансфер влаштує "Шахтар", - сказав він. "Але угода не відбулася. Я буду продовжувати грати в Донецьку і зроблю все, щоб "Шахтар" став чемпіоном України і виграв Кубок", - підсумував гравець. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Донецький "Металург" програв чехам
На зборах в Туреччині донецький "Металург" поступився чеському клубу "Млада Болеслав" з рахунком 1:3. Контрольний матч "Металург" (Донецьк, Україна) - "Млада Болеслав" (Чехія) - 1:3 (0:3) Голи: 0:1 - Куліч (8), 0:2 - Храмоста (30), 0:3 - Кісела (40), 1:3 - Годін (87) "Металург" 1-й тайм: Бандура, Маріо Сержио, Чечер, Прийма, Голайдо, Грищенко, Лазіч, Дімітров, Соарес, Нельсон, Іванко "Металург" 2-й тайм: Бандура, Морозюк, Барановський, Воловик, Шина, Мкртчян, Полюлях, Дімітров, Казарян, Годін, Траоре.
|
|
|
#47 |
|
Передовик
Ukraine
|
Мілевський пропустив тренування через живіт
![]() Гравці київського "Динамо" провели ранкове тренувальне заняття, а після обіду Юрій Сьомін надав відпочинок своїм підопічним. Тренування пропустив Артем Мілевський, котрий скаржився на болі в животі, зате відновлюються після ушкоджень Тарас Михалик, Влад Калитвинцев та Олег Гусєв, і вони займалися в загальній групі динамівців. Продовжує відновлюватися під наглядом лікарів і Огнєн Вукоєвіч. В Іспанії зробили контрольний знімок, який підтвердив позитивну динаміку одужання хорвата. Як повідомляє клубна прес-служба, вже через кілька днів півзахисник зможе приєднатися до загальної групи динамівців. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Запорізький "Металург" зіграв унічию з чемпіоном Узбекистану
У контрольному матчі в Туреччині запорізький "Металург" зіграв унічию з узбецьким клубом "Бунедкор". Контрольний матч "Металург" (Запоріжжя) - "Бунедкор" (Узбекистан) - 2:2 (2:0). ГОли: 0:1 - Пардаєв (30), 0:2 - Пардаєв (43), 1:2 - Пісоцький (?), 2:2 - Пісоцький (?)
|
|
|
#49 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
У Туреччині "Шахтар" зіграє з московським ЦСКА
На останньому зборі в Анталії донецький "Шахтар" проведе три спаринги. Про це в коментарі офіційному сайту клуба заявив тренер з фізпіготовки "гірників" Карло Ніколіні. "Шахтар" проведе спаринги з "Рапідом" (Бухарест), ЦСКА (Москва) та "Партизаном" (Бєлград). 24 чи 25 лютого у "гірників" може бути запланований ще один матч, якщо так вирішить Мірча Луческу.
|
|
|
#50 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Металіст" вже почав продаж квитків на першість України
У продаж надійшли квитки на матч 21 туру Чемпіонату України, в якому "Металіст" приймає "Оболонь". Про це повідомляє офіційний сайт харківського клубу. Матч відбудеться в суботу, 3 березня о 19:30 на стадіоні "Металіст". Квитки доступні в касах стадіону "Металіст", терміналах Alfapay і онлайн через інтернет-портал ФК "Металіст", "Інтернет квиток".
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| ...... |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини тенісу | U4EL | Теніс | 1397 | 30.01.2026 09:13 |