SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 20.02.2012, 22:35   #1761
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Таврія" здолала БАТЕ

"Таврія" на зборах у Туреччині перемогла недавнього учасника Лігиі Чемпіонів білоруський БАТЕ.

Єдиний гол в середині першого тайму забив Алімі, який після подачі зі штрафного виявився спритнішим за всіх і переправив м'яч в сітку воріт.

Контрольний матч

20 лютого

"Таврія" - БАТЕ (Білорусь) - 1:0 (1:0)

Гол: 1:0 - Алімі (34)

Стартовий склад "Таврії": Кахріман - Гуменюк, Аделейе, Алімі, Кубик - Любічіч, Калиниченко, Назаренко, Не - Аді, Шиндер
Старий 20.02.2012, 22:36   #1762
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Рац: Через Луческу у румунів мотивація вище в 5-10 разів

Мірча Луческу діє на свої свіввітчизників немов червона ганчірка, тому "Шахтарю" не дуже вдаються поєдинки з румунськими командами.

Такою думкою поділився з клубною прес-службою після нічиєї з "Оцелулом" захисник "Шахтаря" Разван Рац.

"Якщо врахувати, що ми програвали з рахунком 0:2 і нам вдалося відігратися, то нормально. Але з іншого боку, ми були зобов'язані вигравати", - визнав він.

"Румунські команди завжди супермотівіровани перед грою з "Шахтарем". Мотивація в п'ять-десять разів вище! Для них це честь і хороший бій з сильним суперником". - вважає захисник.

"Вони хочуть показати, що не гірше такої команди, як "Шахтар". Крім того, наш тренер дуже відомий в Румунії, і його команду особливо бажають перемогти", - повідомив Рац.

Він пояснив значну як для товариського матча кількість карток амбіціями команд та надвеликим бажанням перемогти..
Старий 21.02.2012, 15:03   #1763
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Двоє українців перебралися у чемпіонат Білорусі

Два українські футболісти продовжать кар'єру у чемпіонаті Білорусі.

Так, хавбек Сергій Рожок з одеського "Чорноморця" має підписати однорічну угоду з "Мінськом".

Водночас, захисник донецького "Шахтаря" Сергій Семенюк перебереться в ФК "Брест".

Як стверджує sportpanorama.by, останньому залишилося утрясти лише юридичні формальності.
Старий 22.02.2012, 10:09   #1764
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Найбезглуздіші травми футболістів

Відома іспанська газета Marca склала список найбезглуздіших травм, які отримували футболісти. Всього в цей список потрапило 13 гравців.

Даний список з'явився незабаром після травми аргентинського півзахисника «Валенсії» Евера Банеги, який отримав перелом великої і малої гомілкових кісток після того як забув поставити на ручне гальмо свій автомобіль на заправці.

Першим у списку є італієць Алессандро Неста, який отримав розрив сухожилля зап'ястя, коли грав в PlayStation.

Умовне друге місце посів англієць Ріо Фердинанд. Сидячи на дивані, він травмував коліно, спробувавши дістати ногою телефонну трубку.

Третім у списку йде іспанський воротар Сантьяго Канісарес. Приймаючи ванну, він спробував ногою пом'якшити падіння флакона з одеколоном. В результаті Канісарес отримав поріз сухожилля і не потрапив в складі збірної Іспанії на чемпіонат світу 2002 року.

Далі в списку йде італійський воротар Карло Кудічіні. Він отримав серйозну травму, гуляючи з собакою. Після різкого ривка собаки, яку голкіпер тримав на повідку, Кудічіні впав і травмував коліно.

Після Кудічіні йде англійський воротар Річард Райт. Він отримав травму, коли виходив на поле і зачепився за табличку «По газону не ходити».

З інших гравців, які потрапили в список газети Marca, варто виділити ірландського воротаря Роя Керролла, який травмував коліно, коли, виймаючи м'яч з воріт, заплутався ногою в сітці, і німецького голкіпера Міхаеля Ренсінга, який потягнув спину, зав'язуючи шнурки.
Старий 22.02.2012, 18:13   #1765
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Ізраїль назвав склад на гру з Україною

Тренер збірної Ізраіля Елі Гутман назвав склад на товариський матч зі збірною України, який пройде 29 лютого, повідомляє israelfootball.com.

Склад збірної Ізраїлю:

Воротарі: Дуду Ават (Майорка), Дані Амос (Кірьят-Шмона)

Захисники: Таль Бен-Хаім (Портсмут), Декель Кейнан (Кардіфф), Рамі Гершон (Стандард), Шир Цедек (Кірьят-Шмона), Йоваль Шпонгин (Омонія), Ельад Габай (Кірьят-Шмона), Ейтан Тібі (Кірьят-Шмона), Дедді Бен-Даян (Омонія)

Півзахисники: Біверс Натхо (Рубін), Альмог Коен (Нюрнберг), Йоссі Бенаюн (Арсенал), Еран Захаві (Палермо), Маор Меліксон (Вісла), Адріан Рочет (Кірьят-Шмона), Ліор Рафаелов (Брюгге), Таль Бен-Хаім (Маккабі Петах-Тіква)

Нападники: Ельянів Барда (Генк), Омер Дамарі (Хапоель Тель-Авів), Томер Хемед (Майорка), Бен Саар (Осер).
Старий 22.02.2012, 18:14   #1766
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

У Ярославського викрили Суркіса в брехні щодо голосування по Блохіну

За продовження контракту Олега Блохіна на посаді головного тренера збірної України до 2014 року, голосували не усі члени Виконкому.

Про це заявив віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко.

Нагадаємо, що президент ФФУ Григорій Суркіс після закінчення засідання Виконкому ФФУ сказав, що за продовження угоди з Олегом Блохіним проголосували усі 25 членів Виконкому ФФУ, які були присутні в залі.

"Річ у тому, що питання про продовження контракту з Олегом Блохіним було поставлене спонтанно: без опрацювання, без звіту, без аналізу виконаної Олегом Володимировичем роботи. Іншими словами, на мій погляд, питання на порядок денний було поставлене на емоціях. Тому я участі в цьому голосуванні не брав.

Навіть ті, хто свого часу голосував проти кандидатури Олега Володимировича, цього разу проголосували за. Але, на мій погляд, це несерйозний підхід до такої важливої справи, тому я участі в голосуванні не взяв.

Повторюся, можу помилятися і праві ті, хто взяв спонтанно участь в голосуванні, але я не визнав можливим голосувати без серйозного опрацювання", - розповів Стороженко в інтерв`ю ua-football.com.

Нагадаємо, що Сергій Стороженко є людиною наближеною до власника "Металіста" Олександра Ярославського.
Старий 23.02.2012, 18:16   #1767
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Ярославському приписали манію величі через фільм "Король Харкова"

У президента футбольного клубу "Металіст" Олександра Ярославського манія величі.

Про це на прес-конференції заявив мер Харкова Геннадій Кернес, коментуючи знятий поляками документальний фільм "Ярославський - Король Харкова".

На питання журналіста, що він думає з приводу цього фільму, Кернес відповів: "Ви знаєте, те, що ви зараз сказали - "король Харкова" - я думаю що це зайве підтвердження манії величі цієї людини, ні більше, ні менше".

"Я неодноразово казав, що у цієї людини нереалізовані амбіції, а його девіз - "Хто похвалить мене краще за усіх, той отримає смачну, солодку цукерку", - цитує мера glavnoe.ua.
Старий 23.02.2012, 18:17   #1768
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Луческу задоволений, що "утікач" Ілсіньо повернувся у "Шахтар"

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу задоволений поверненням у команду бразильця Ілсіньо.

"Я задоволений, що він (Ілсіньо - прим. Чемпіон) повернувся. Ми придбали ще одного гравця, який добре знає наші методи, у нього хороші стосунки з іншими нашими футболістами, йому не потрібна адаптація.

Це виграш для команди. І не думаю, що гроші, за які ми його повернули, дозволили б нам купити гравця високого рівня", - цитує Луческу офіційний сайт клубу.
Старий 23.02.2012, 18:17   #1769
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

На третьому зборі "Говерла-Закарпаття" запланувала чотири спаринги

У суботу, 25 січня, "Говерла-Закарпаття" відправиться на заключний третій тренувальний збір до Туреччини, який триватиме до 10 березня.

За словами начальника команди Сергія Рущака, упродовж цієї фази підготовки, заплановані 4 спаринги. Наразі суперники нашої команди уточнюються, повідомляє офіційний сайт клубу.
Старий 24.02.2012, 16:20   #1770
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Клубний рейтинг УЄФА: "Металіст" обійшов "Ювентус"

Перемога у матчі із "Зальцбургом" дозволила "Металісту" піднятися на 41-у сходинку клубного рейтингу УЄФА, випередивши данський "Копенгаген" і туринський "Ювентус".

Інші українські клуби в ТОП-100 "Динамо" і "Шахтар" опустилися на одну позицію.

Клубний рейтинг УЄФА

Станом на 24 лютого

1. "Барселона" (Іспанія) – 148,294
2. "Манчестер Юнайтед" (Англія) – 141,457
3. "Челсі" (Англія) – 122,457
4. "Баварія" (Німеччина) – 120,370
5. "Арсенал" (Англія) – 111,457
6. "Реал" (Іспанія) – 110,294
7. "Інтер" (Італія) – 102,824
8. "Порту" (Португалія) – 97,669
9. "Ліон" (Франція) – 94,802
10. "Ліверпуль" (Англія) – 90,457
11. "Мілан" (Італія) – 87,824
12. "Марсель" (Франція) – 84,802
13. "Шахтар" (Україна) – 83,893

...30. "Динамо" (Україна) – 61,893
...41. "Металіст" (Україна) – 48,393

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:52.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум