SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 02.03.2012, 19:35   #131
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Погодні умови на чемпіонаті світу вплинули на формування стартових груп

Тепла погода у Рупольдінгу змусила організаторів збільшити кількість груп у стартових протоколах.

Про це повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, пише прес-служба ФБУ.

За несприятливих погодних умов вступає у силу виключення при формуванні старт-листів гонок. Замість чотирьох стартових груп, їх буде п'ять.

Згідно з правилами IBU, у такому випадку спортсмени з Топ-50 загального заліку Кубку світу отримують велику перевагу перед іншими спортсменами.

Справа у тому, що у першу та другу групи (а саме вони будуть більш вигідними за такої погоди) можна заявляти лише тих спортсменів, які входять до Топ-50. У третю групу можуть бути заявлені спортсмени, які набирали у поточному сезоні очки Кубку світу, але не входять до Топ-50 загального заліку.

У жіночій команді у нас усі біатлоністки можуть стартувати у перших двох групах, а у чоловічій це можливо тільки для Артема Прими та Сергія Седнєва.
Старий 03.03.2012, 11:34   #132
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Чемпіонат світу. У гонках спринтерів першими з українців побіжать Артем Прима та Валя Семеренко

Завтра, 3 березня в німецькому Рупольдингу, в рамках чемпіонату світу з біатлону пройдуть спринтерські гонки.

Як повідомляє офіційний сайт ФБУ, збірні України будуть представлені ​​наступними спортсменами:

Чоловіки (початок - о 13:30 за Києвом)
19. Артем Прима
23. Сергій Седнєв
43. Сергій Семенов
63. Андрій Дериземля

Жінки (старт - о16:30 за Києвом)
10. Валя Семеренко
18. Віта Семеренко
34. Наталія Бурдига
47. Юлія Джима
Старий 03.03.2012, 11:35   #133
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Бринзак: Підгрушну на спринт не заявили через температуру

Українські збірні у гонках спринтерів на чемпіонаті світу в Рупольдінгу будуть представлені найсильнішими складами з реально можливих.

Про це заявив офіційному сайту Федерації біатлону України її президент Володимир Бринзак.

"Олену Підгрушну вирішили не заявляти на спринт. У неї періодично скаче температура, тому не було сенсу ризикувати її здоров'ям. Якщо в такому стані пробігти спринт, то є ризик, що вона взагалі випаде на десять днів", - розповів він.

"Сьогодні Олена вже тренувалася, але ми вирішили поберегти капітана жіночої команди в першу чергу на естафету, і, можливо, на індивідуальну гонку", - сказав Бринзак.

У чоловічій гонці, за його словами, теж особливих альтернатив не розглядали.

"Вважаємо, що в гонку заявлені найсильніші на даний момент біатлоністи. Роман Прима разом з Олегом Бережним та Інною Супрун вирушать на етап Кубка IBU в Альтенберг", - повідомив він.

"Що стосується виступу нашої команди в естафеті, то поки однозначно визначити причини невдалого виступу не можемо. До речі, подібна ситуація не тільки у нас, але і в російській, і у французькій командах. Хоча лижі були підготовлені відмінно". - вважає Бринзак.

На його думку, просто бувають такі дні, коли нічого не виходить - можливо, саме такий день був в українців вчора, але на спринтерські гонки настрій робочий, спортсмени будуть боротися.
Старий 04.03.2012, 10:34   #134
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Віта Семеренко: Про медаль навіть і не збиралася думати

Віта Семеренко не налаштовувалася на неодмінний успіх, яким є бронза першості світу, однак завдяки концентрації, самозаспокоєнню та влучній стрільбі змогла досягти дуже приємного успіху.

Про це офіційному сайту Федерації біатлону України розповіла сама героїня гонки спринтерів в німецькому Рупольдінгу.

"Чесно, я до сих пір не можу повірити в те, що сталося те чудо, про яке я мріяла. Все-таки спринт - це дуже швидка гонка і саме вона найменше вдавалася. Зараз емоції переповнюють, і я просто щаслива і хочеться сказати всім спасибі. Після такого важкого сезону я вже перестала вірити сама в себе, особливо після змішаної естафети". - почала вона.

"Було дуже важко, коли я зайшла на штрафне коло. В той момент мені було дуже прикро і прикро. Я сказала, що не варто так сильно засмучуватися. Згадала ситуацію Магдалени Нойнер, яка в Оберхофі зайшла на 4 штрафних кола, коли вони йшли лідерами. А після цього "стрельнула" два нулі в спринті. Я сказала собі, що я слабше, чим я гірше?!", - емоційно продовжила українка.

"Я справді сьогодні була дуже зосереджена. Не знаю, як це вдалося, але не було хвилювання. Єдине, переживала за стрільбу лежачи. Коли залишалася остання мішень, "один на один", я собі сказала: "Віта, потрібен тільки нуль!" Коли я її все ж закрила, ось тоді я повірила, що в сьогоднішній гонці можна боротися за медаль. Напевно, можна було потерпіти на останньому колі, але було дуже важко через те, що траса важка. Взагалі, траса в Рупольдінгу дуже важка. Саме головне - це спуски, на яких нереально відпочити, потрібно постійно тримати ногу в напрузі. При цьому, вони ще й дуже круті. Думаю, сьогодні ви бачили, як багато спортсменів не змогли втриматися і падали", - сказала вона.

Семеренко зізналася, що дуже зраділа, коли побачила, що в колі на 2,5 км обрізають верхівку самого "противного спуску" і була не єдиною спортсменкою, що зраділа цьому.

"Медаль минулого року? Чесно, порівнювати складно і не хочеться. Та медаль мені дорога, ця ще дорожче. Я цими медалями дуже дорожу, і мені приємно, що я змогла сьогодні, за весь сезон, "стрельнути в нуль", тому що для нас це, напевно, дуже важко відстрілятися чисто. Не раз таке було, що приходимо після лежання з нулем, тримаємося в п'ятірці і починаємо щось мудрувати, придумувати, перестраховуватися, і отримуємо свої чергові два або три штрафу. А сьогодні, думаю, просто мій день!", - наголосив Віта.

"Про медаль навіть і не збиралася думати, бо вже не раз наступала на одні й ті ж граблі, коли подумала про медалі і виявилася далеко не в першому десятку протоколу. А сьогодні, коли приїхала на стійку, думаю, раз у мене 18 стартовий номер, встану на 18 установку, тим більше, і народилася я саме 18. Та й взагалі, це хороше число. От з такими думками я приїхала на стійку. І коли закрила всі мішені, то зрозуміла, що зможу сьогодні бути з медаллю", - продовжила вона.

"Всі вітали, коли гонка ще тривала. Але я сказала, що робити це ще рано. Я сиділа в будиночку для лідерів, коли фінішував останній учасник, і ось тоді я зрозуміла, що мене можна вітати, що це моя заслужена бронзова медаль. В той момент, та й зараз, все просто вирує всередині. Емоції зараз такі ж, які були в минулому році в Ханти-Мансійську", - додала Семеренко, не забувши подякувати вболівальникам за підтримку.
Старий 04.03.2012, 10:35   #135
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Бринзак: Сподівалися, що хтось із наших обов'язково вистрілить

Третє місце у Віти Семеренко, котра здобула бронзу в гонці спринтерів, не стало тотальною несподіванкою для керівництва української збірної.

Про це офіційному сайту Федерації біатлону України заявив голова ФБУ Володимир Бринзак.

"Я тільки недавно зайшов в готель і ще не встиг переварити всі події цього насиченого дня. Тому відчувається якась спустошеність. Але, звичайно, ми дуже задоволені тим результатом, якого добилася Віта", - почав він.

"Головне - те, що в цій гонці є медаль. Ми розраховували підготовку до чемпіонату світу, і сподівалися, що хтось із наших спортсменів обов'язково вистрілить, оскільки така робота не може пропасти даром. І в мене була впевненість в тому, що у нас будуть шанси і хтось неодмінно їх використовує", - зізнався чиновник.

"Крім того, ще не вечір. Є ще вісім гонок на чемпіонаті, на яких ми будемо боротися і зробимо все, що в наших силах. Сподіваємося, що окрім Віти ще хтось із наших хлопців або дівчат зможе вистрілити на цьому чемпіонаті", - додав Бринзак.
Старий 04.03.2012, 16:58   #136
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Кубок світу. Семенов є найкращим з українців у загальному заліку

Три найкращі українські біатлоністи тупцюють в середині сотні загального заліку Кубка світу.

Така ситуація, сколи Семенова відділяють від Седнєв та Артема Прими лише кілька балів встановилася після гонки переслідування на першості світу.

Кубок світу з біатлону

Загальний залік

Чоловіки

1. Мартен Фуркад (Франція) - 894
2. Еміль Свендсен (Норвегія) - 747
3. Андреас Бірнбахер (Німеччина) - 661
4. Сімон Фуркад (Франція) - 608
5. Карл-Йохан Бергман (Швеція) - 552
...47. Сергій Семенов (Україна) - 104
...49. Сергій Седнєв (Україна) - 99
...50. Артем Прима (Україна) - 98
...56. Олександр Біланенко (Україна) - 67
...70. Андрій Дериземля - 31
...86. Роман Прима (Україна) - 18
...94. Олег Бережний (Україна) - 9
Старий 05.03.2012, 20:26   #137
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Кубок світу. Віта Семеренко тримається у топ-15

Віта Семеренко втримала 15-е місце у загальному заліку Кубку світу з біатлону після гонки переслідування на чемпіонаті світу.

Додамо, що від 14-ої позиції Віту відділяє 7 пунктів.

Кубок світу з біатлону

Загальний залік

Жінки

1. Магдалена Нойнер (Німеччина) - 1044
2. Дарья Домрачова (Білорусь) - 1005
3. Тура Бергер (Норвегія) - 833
4. Кайса Макаряйнен (Фінляндія) - 828
5. Ольга Зайцева (Росія) - 819
...15. Віта Семеренко (Україна) - 429
...19. Наталія Бурдига (Україна) - 297
...22. Валя Семеренко (Україна) - 281
...30. Олена Підгрушна (Україна) - 213
...60. Юлія Джима (Україна) - 39
Старий 05.03.2012, 20:27   #138
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

При жеребкуванні індивідуальних гонок першості світу-2012 використають 5 груп

При жеребкуванні індивідуальних гонок на чемпіонаті світу з біатлону у 2012 році знову вступить в силу обмеження за заявкою на змагання.

Про це повідомив сайту Союзу біатлоністів Росії головний тренер національної команди Валерій Польховський.

Таке рішення вранці 5 березня прийняв журі жіночих і чоловічих команд. На цьогорічному чемпіонаті п'ять груп при жеребкуванні вже використовувалися в спринтерських гонках.

Відзначимо, що, за правилами IBU, журі може змінити порядок розподілу в групи для жеребкування в разі надзвичайних погодних умов.
Старий 06.03.2012, 14:44   #139
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Чемпіонат світу. В індивідуальній гонці чоловіків стартують 4 українці

Завтра, 6 березня в німецькому Рупольдингу, в рамках чемпіонату світу з біатлону пройде індивідуальна гонка у чоловіків.

Як повідомляє офіційний сайт ФБУ, збірна України буде представлена ​​наступними спортсменами:

19. Сергій Семенов
40. Артем Прима
56. Андрій Дериземля
61. Олександр Біланенко

Початок гонки - о 16:15 за київським часом.
Старий 06.03.2012, 18:06   #140
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Кубок IBU. Названо склад збірної України на етап в Альтенберзі

8 березня в німецькому Альтенберзі відбудуться стартові гонки заключного в нинішньому сезоні етапу Кубка IBU.

Як повідомляє офіційний сайт ФБУ, збірна України виступить на ньому в такому складі:

Чоловіки
Роман Прима
Олег Бережний
Андрій Возняк
Олександр Дахно

Жінки
Інна Супрун
Ірина Варвінець
Яна Бондар

Роман Прима, Олег Бережний та Інна Супрун відправляться в Альтенберг з Рупольдінгу, де вони проходили підготовку разом з основою, яка виступає на чемпіонаті світу.

Четвірка учасників, що залишилася, вчора ввечері виїхала з Тисовця, де спортсмени брали участь в чемпіонаті країни.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:55.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум