![]() |
|
|
#281 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
ITF Франція. Заневська вийшла в друге коло
Марина Заневська почала з перемоги над господаркою кортів виступи на 10-тисячнику у Франції. ITF Жіночий турнір у Броні, Франція Призовий фонд - $ 10 000 Перший раунд Марина Заневська (Україна, 6) - Селін Гескьєр (Франція) - 6:2, 6:2
|
|
|
#282 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
ATP Дубаї. Стаховський залишив турнір
Сергій Стаховський залишив турніру АТР в Дубаї. У чвертьфіналі парного розряду українець зазнав поразки. Dubai Duty Free Tennis Championships ATP Чоловічий турнір у Дубаї, ОАЕ Призовий фонд - $ 1 619 500 Парний розряд Чвертьфінал Фірштенберг/Матковськи (Польща, 3) - Сергій Стаховський/Кохльманн (Україна/Німеччина) - 7:6, 6:3
|
|
|
#283 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
АТР Дубаї. Федерер став другим фіналістом
Великий Роджер Федерер складе пару Енді Маррею у фіналі турніру в Дубаї. У виснажливому півфіналі він був сильнішим за аргентинця дель Потро, причому другий тай-брейк виграв, програючи по ходу 0:5. Нагадаємо, що у першому колі змагань Олександр Долгополов програв дель Потро. Таким чином у фіналі зійдуться два "месники" за українців - адже Маррей вибив Джоковіча, котрий переміг Стаховського. Dubai Duty Free Tennis Championships ATP Чоловічий турнір у Дубаї, ОАЕ Призовий фонд - $ 1 619 500 Півфінал Роджер Федерер (Швейцария, 2) - Хуан Мартін дель Потро (Аргентина, 8) - 7:6, 7:6
|
|
|
#284 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Фьючерс Черкаси. Сергеєв зіграє в фіналі
В українському дербі на фьючерсі в Черкасах Іван Сергеєв переміг Володимира Ужиловського. Фьючерс Чоловічий турнір у Черкасах, Україна Призовий фонд - $ 10 000 Півфінал Іван Сергеєв (Україна, Q) - Володимир Ужиловський (Україна, Q) - 7:5, 6:3
|
|
|
#285 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
WTA Індіан-Веллс. Цуренко гратиме у фіналі кваліфікації
Українка Леся Цуренко вийшла у фінал кваліфікації турніру в Індіан-Веллсі. У вирішальному матчі за право грати в основі турніру Цуренко гратиме з росіянкою Алою Кудрявцевою. BNP Paribas Open WTA Жіночий турнір в Індіан-Веллсі, США Призовий фонд - $ 4 546 804 Перший раунд кваліфікації Леся Цуренко (Україна) - Стефани Дюбуа (12) - 3:6, 7:6, 6:3.
|
|
|
#286 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
WTA Індіан-Веллс. Цуренко залишає турнір, програвши Скьявоне
Леся Цуренко останньою з українок залишила престижний турнір WTA в Індіан-Веллсі. У поєдинку другого кола із Франческою Скьявоне українка змогла взяти лише п'ять геймів. BNP Paribas Open WTA Жіночий турнір в Індіан-Веллсі, США Призовий фонд - $ 5 536 664 Другий раунд Франческа Скьявоне (Італія, 1) - Леся Цуренко (Україна) - 6:2, 6:4
|
|
|
#287 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
ATP Індіан-Веллс. Долгополов почав з перемоги у парі
Олександр Долгополов з пермоги стартував на престижному турнірі ATP в Індіан-Веллсі. Українець у першому раунді парного розряду разом з Маллісом здолав французьку пару. Додамо, що в одиночному розряді Олександр стартує з другого кола. BNP Paribas Open ATP Чоловічий турнір в Індіан-Веллсі, США Призовий фонд - $ 5 536 664 Парний розряд Перший раунд Олександр Долгополов/Малісс (Україна/Бельгія) - Маху/Сімон (Франція) - 6:4, 6:4
|
|
|
#288 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
ITF Франція. Заневська виборола третій титул
Українська тенісистка Марина Заневська стала переможницею турніру ITF у французькому Діжоні. У фіналі Заневська переграла Діану Марцінкевіча з Латвії. Нагадаємо, що це вже третій турнір українки, виграний за останній місяць. ITF Жіночий турнір у Діжоні, Франція Призовий фонд - $ 10 000 Фінал Марина Заневська (Україна) - Діана Марцінкевіча (Латвія, 5) 6:4, 6:4
|
|
|
#289 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
ITF Китай. Бейгельзімер не змогла вийти у чвертьфінал
Юлія Бейгельзімер здосить несподівано не змогла перемогти у другому колі на 25-тисячнику у Китаї. "Сіяна" третьою спортсменка поступилася господарці кортів. ITF Жіночий турнір у Санья, Китай Призовий фонд - $ 25 000 Другий раунд І Мяо Чжоу (Китай) - Юлія Бейгельзімер (Україна, 3) - 2:6, 6:0, 7:5
|
|
|
#290 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Микола Давиденко програв на старті Roland Garros
![]() Російський тенісист Микола Давиденко, який займає 47-е місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів, програв в матчі першого кола Відкритого чемпіонату Франції (Roland Garros). Росіянин в трьох партіях з рахунком 3:6, 6:7, 5:7 поступився італійському тенісисту Андреа Сеппі, 25-й ракетці світу. Про це повідомляє офіційний сайт турніру. Наступним суперником Сеппі стане переможець матчу між представником Казахстану Михайлом Кукушкіним і латвійцем Ернестом Гулбісом. Третя ракетка світу швейцарець Роджер Федерер у трьох партіях переграв Тобіаса Камке з Німеччини. Матч завершився з рахунком 6:2, 7:5, 6:3 на користь швейцарця. У другому раунді Федерер зіграє з переможцем гри між румуном Адріаном Унгур і аргентинцем Давидом Налбандяном. У жіночій частині турніру Надія Петрова обіграла Івета Бенешова з Чехії з рахунком 6:3, 6:3 і вийшла до другого раунду змагання. Наступною суперницею Петрової буде переможниця матчу між іспанкою Лаурою Поус-Тіо і Шанель Схеперс з ПАР. Перша ракетка світу білоруска Вікторія Азаренко у трьох сетах обіграла італійку Альберту Бріанті. Рахунок в матчі 6:7, 6:4, 6:2 на користь Азаренко. Наступною суперницею білоруської тенісистки буде німкеня Діна Пфіценмайер.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини футболу | slavko1235 | Спорт на SAT-TV | 2957 | 23.05.2025 13:44 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |