SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 09.09.2012, 00:45   #381
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Розсічення Чарра

В 4 раунді через розсічення в суперника бій був зупинений, Віталій Кличко - як і раніше чемпіон

Бій Віталія Кличка і Мануеля Чарр протривав неповних чотири раунди. У 2 раунді Віталій відправив супротивника, який намагався досить активно атакувати в нокдаун.

В 4 раунді Чарр оглянув лікар, після чого рефері зупинив бій через сильне розсічення під правим оком у сирійця. Мануель залишився цим дуже незадоволений, втім, навряд чи у нього були якісь шанси в рингу, зате таким чином він отримав можливість розповідати в інтерв'ю про те, як міг би перемогти Кличка.
Старий 09.09.2012, 19:31   #382
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Боксерові, якого щойно набив Кличко, захотілося ще....
09.09.2012

Німецький боксер Мануель Чарр хоче бою-реваншу з Віталієм Кличком. Про це він заявив на прес-конференції у Москві після поєдинку, в якому не зумів відібрати в українця титул чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі.

«Сьогодні я б став чемпіоном світу. І я став чемпіоном світу, показавши людям: те, що нас не вбиває, лише робить нас сильнішими. Я хочу реваншу», - заявив Чарр.

За його словами, цей бій виграв не Віталій, його виграв лікар. На думку німецького боксера, поєдинок було зупинено "не за правилами", адже йому досить було накласти пластир.

При цьому Чарр нагадав, що подібна ситуація була на поєдинку Кличка з Ленноксом Люїсом, коли Віталій показував супербій, але за рішенням лікаря перемога дісталася його противникові.

Німець підкреслив: якщо інші боксери хочуть зустрітися з братами Кличками, щоб заробити грошей, то він прийшов за чемпіонським титулом. «Я відчуваю до тебе велику повагу. Дай мені, будь ласка, другий шанс», - сказав він, звертаючись до Віталія.

Як нагадує Укрінформ, учора чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко захистив свій титул у поєдинку проти німецького боксера Мануеля Чарра. Рефері зупинив бій в четвертому раунді через розсічення правої брови у Чарра.

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.09.2012, 19:49   #383
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Лікар пояснив, чому зупинив бій між Кличком і Чарром

Поєдинок між Мануелем Чарром і Віталієм Кличком був зупинений через те, що розсічення, отремане претендентом, почало розповзатися.

Про це в ефірі RTL заявив лікар Штефан Холтхузен, який перебував у ринзі під час поєдинку.

"Чарр отримав розсічення, яке почало розповзатися. Це призвело до скорочення надходження крові до віка, і при отриманні ще одного-двох сильних ударів по даній ділянці Чарр би піддався небезпеці", - сказав він.

"Також я припустив, що у Чарра була ушкоджена вена. Це і стало приводом до зупинки бою. Кров дуже сильно заливала очі", - цитує лікаря Sportbox.ru.
Старий 11.09.2012, 20:57   #384
volodya44
Передовик

Дописи: 692

Типово

Віталій Кличко все-таки зустрінеться на рингу з Хеєм?

Схоже, у свої 41 Віталій Кличко ще не хоче завершувати кар'єру боксера і повністю присвятити себе політиці.

За інформацією авторитетного німецького видання Bild, чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі хоче провести щонайменше один бій.

Навесні 2013 року він планує зустрітися з британцем Девідом Хеєм.

Основна родзинка - ця зустріч нібито повинна пройти в Києві.

Нагадаємо, що минулої суботи Віталій за чотири раунди розправився із Мануелем Чарром.
volodya44 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.09.2012, 21:21   #385
Zinge
Активіст

Дописи: 222

Типово

Бій проти братів Кличків-спроба суїциду!!!
Zinge зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.09.2012, 20:00   #386
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Стала відома дата чергового бою Кличка-молодшого.....

Український боксер-професіонал, чемпіон світу у важкій вазі Володимир Кличко вийде на ринг 10 листопада. Він буде захищати належні йому титули в бою проти польського боксера Маріуша Ваха.

Поєдинок відбудеться в Німеччині, на гамбурзькій арені О2 World Arena. На кону стоять пояса чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Міжнародної федерації боксу (IBF), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської організації (IBO).

Між тим, промоутер польського боксера не виключив, що його сторона відмовиться від підписання контракту на бій через його «кабальних» умов.

«Ми станемо рабами німецької фірми, так як в разі перемоги Ваху довелося б провести цілих три наступних бої на умовах Кличка, а у нас є й інші можливості», – заявив Маріуш Колодзей.

За його словами, можливий поєдинок буде з тим, хто обіймають другий рядок рейтингу, WBC канадцем Бермейном Стіверном.

При цьому польський промоутер висловив впевненість у тому, що його підопічний так чи іаче зустрінеться з Кличком: «Якщо сторона Кличка не погодиться на наші умови, то ми організуємо поєдинок або зі Стіверном, або ж у грудні з Реєм Остіном, а до Кличка ми так чи інакше доберемося ».

Володимир Кличко провів на професійному рингу 61 бій. У 58 поєдинках він здобув перемогу (51 нокаутом) і зазнав три поразки (всі достроково).

На рахунку Маріуша Ваха – 27 професійних боїв. У 15 з них він виграв нокаутом і не зазнав жодної поразки.

У випадку, якщо бій все-таки відбудеться, Вах стане першим суперником Кличка, що перевищує його в зрості: зріст українця становить 198 см, а поляк вище його на 10 см.

Старий 17.09.2012, 20:26   #387
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Кличко хоче завершити кар’єру в Ріо-де-Жанейро...
17.09.2012

Володимир Кличко, абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі, зізнався, що хотів би завершити боксерську кар’єру в 2016 році.

Саме через чотири роки відбудуться Олімпійські Ігри в Бразилії, в яких Кличко-молодший хотів би взяти участь, щоб завоювати “золото”. Це для нього остання мета перед відходом з боксу.

Наш чемпіон заявив про це, під час зустрічі зі студентами Ужгородського Національного Університету. Він зазначив, що в олімпійському турнірі з боксу зможуть взяти участь не тільки любителі, а й професіонали.

Нагадаємо, що Володя і раніше повідомляв про намір виступити на Олімпіаді-2016. За його словами, ще нікому не вдавалося завоювати другу золоту медаль Олімпіади з різницею у двадцять років.

Старий 22.09.2012, 02:16   #388
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

У тренера Володимира Кличка виявили рак...
21.09.2012

Тренер абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка американець Еммануель Стюард проходить курс лікування від раку.

Не так давно 68-річний фахівець переніс операцію, а найближчим часом його чекає курс хіміотерапії.

Вказується, що Стюард за станом здоров’я не буде присутній на поєдинку свого підопічного – 34-річного канадського боксера другої середньої ваги Адоніса Стівенсона, який 12 жовтня відразу з американцем Доном Джорджем.

Нагадаємо, що 1 жовтня стартує тренувальний табір у Кличка-молодшого, який буде готуватися до бою з поляком Маріушем Вахом.

Старий 23.09.2012, 01:43   #389
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Кадр дня!

Тренування Віталія Кличка....

Старий 23.09.2012, 15:23   #390
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Загинув боксер, який перемагав Володимира Кличка

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Коррі Сандерс помер у віці 46 років. Сандерс помер від вогнепальних поранень.

Південноафриканець постраждав в результаті пограбування ресторану в ПАР. Повідомляється, що куля потрапила Сандерсу в живіт, після чого він був в терміновому порядку доставлений в госпіталь, але лікарі не змогли врятувати його життя.

"Коррі не намагався вчинити якийсь героїчний вчинок, він просто опинився не в тому місці не у той час. Вони вистрілили йому в живіт. У нього також було поранення на руці. Я не упевнений, що обидві травми були завдані однією кулею", - цитує очевидця подій championat.com з посиланням на BoxingScene.

Сандерс провів на професійному рингу 46 боїв, в яких отримав 42 перемоги (31 нокаутом) і зазнав чотири поразки. Він завершив кар'єру в 2008 році.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:58.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум