![]() |
|
|
#3544 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
У провінційне місто приїхав цирк. Наприкінці вистави на арену виносять підставку, кладуть на неї волоський горіх.
Під звуки маршу виходить красень-чоловік і розбиває цей горіх членом вщент. Бурхливі оплески ... Минуло двадцять років ... У місто знову приїжджає цирк. Наприкінці вистави на сцену виносять підставку і кладуть на неї кокосовий горіх. Під звуки маршу на арені з'являється трошки постарілий красень-чоловік і розбиває горіх членом. Бурхливі оплески переходять в овацію, крики браво! ... біс! ... Кореспондент місцевої газети бере інтерв'ю: - Ми пам'ятаємо вас 20 років тому, тоді горіх був грецький, а тепер кокосовий. Скажіть, у чому секрет? - Та ніякого секрету - старію, зір падає ..
|
|
|
#3545 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Чоловік після весілля:
- У мене є 3 звички. Щосереди ми з друзями граємо у футбол, дощ, сніг не хвилює - у нас футбол! Зрозуміла? - Зрозуміла. - Щосуботи ми з друзями граємо в преферанс, - свято, не свято, у нас - преферанс! Зрозуміла? - Зрозуміла. - Щонеділі ми їздимо на риболовлю, погана погода, день народження тещі - не хвилює, ми на рибалку! Зрозуміла? - Зрозуміла. - Може у тебе є якісь звички? - Так, є одна! Кожен день о 9 годині вечора, я займаюся сексом, - є чоловік вдома, немає чоловіка -не хвилює. У мене заплановано секс! - А якщо він зрадить? Пробачиш? - Звісно пробачу! На покійників зла не тримають «Самогубець? Рибак пропонує зібрати Партію Регіонів з комуністами і провести виїзну сесію Ради в Тернополі». Кажуть, тернопільська СВОБОДА підтримує цю ідею...
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Дружина:- Хочеш мене?
Чоловік:- Ні. Дружина:- А їсти хочеш? Чоловік: - Так. Дружина: - А зв'язок вловлюєш? Опитування на одному з українських сайтів: "Чи вірите Ви, що у "регіоналки" Горіної проблеми з головою від влучання сніжкою?" Найбільше голосів набрали відповіді: "Нехай розтин покаже" та "Проблеми з головою є, але вони із влучанням сніжкою не пов'язані". Все-таки українці - чуйний та доброзичливий народ!
|
|
|
#3549 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Місце Віаzаду, Zekобуду та народжуваної в муках Либл...ді
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Куме! Ходіть
допоможете мені корову з хліва винести, бо здохла зараза! Дасть Бог у вас здохне, то і я вам допоможу!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |