SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення > Транспондери

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 13.03.2010, 10:45   #11
RIZIK
Супер Модератор

Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
Типово

Пряма трансляція на «Інтері»: «Вечір боксу з Володимиром Кличком» у суботу, 20 березня, о 23:10
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
20 березня шанувальників професійного боксу чекає незабутній вечір. Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO і IBO Володимир Кличко (53-3, 47 нокаутів) проведе обов'язковий захист проти офіційного претендента із США Едді Чемберса (35-1, 18 нокаутів). Бій пройде в німецькому місті Дюссельдорф на футбольному стадіоні Esprit Arena. Пряму трансляцію поєдинку і документальний фільм «Ви Кличко? - Ні, я його брат »дивіться на« Інтері »в програмі« Вечір боксу з Володимиром Кличком »о 23:10.
З тих пір, як Едді Чемберс досить спірним рішенням суддів програв росіянину Олександру Повєткіну в січні 2008 року, його ім'я незмінно викликає жвавий інтерес у любителів і шанувальників професійного боксу. Швидкий, легкий, з жорстким ударом, американський боєць, незважаючи на поразку, обіцяв ще показати себе в майбутньому. І дійсно, вигравши в липні минулого року в Олександра Дмитренка, Чемберс завоював право битися за чемпіонські пояси з Володимиром Кличком.
Цей поєдинок - один з найбільш очікуваних, запланованих на цей рік. Свій останній бій український суперважковаговик провів у червні 2009 року, після чого довго заліковував травму руки. Зустріч проти американця повинна виразно показати - чи позначилася ця вимушена пауза на бойових якостях Кличка-молодшого. За словами самого чемпіона, травма давно його не турбує: «Я повністю відновився після операції, і зараз це вже вчорашній день або, якщо хочете, торішній сніг».
Що ж до суперника, з яким він має боксувати 20 березня, то Володимир відзивається про нього приємно. «Саме Чемберс зараз є найсильнішим американським боксером. Він набагато сильніше того ж Девіда Хея, - вважає він. - Едді визначено найшвидшим тяжом в топ-10, і тому я не збираюся його недооцінювати ».
«Едді впевнений в собі, урівноважений. Йому не потрібно доводити свою силу словами, - каже про свого візаві Володимир. - У тренувальному таборі я переглядав його поєдинки і можу сказати, що він сильно виріс останнім часом. Так що 20 березня мене чекає непростий бій. Але я зроблю все, щоб побачити суперника в горизонтальному положенні.
Пряму трансляцію поєдинку Володимира Кличка проти Едді Чемберса дивіться на «Інтері» 20 березня в рамках «Вечори боксу з Володимиром Кличком» о 23:10.
Відкриває вечір боксу документальний фільм «Ви Кличко? - Ні, я його брат »студії« 07 Продакшн »(телеканал« Інтер »). Автор ідеї та режисер - Віктор Гуров, автор сценарію - Лариса Мартюшева, творці документальної стрічки «Віталій Кличко. Фільм монолог переможця »(виходив на« Інтері »перед боєм Віталія Кличка і Кевіна Джонсона 12 грудня минулого року).
Вони - однієї крові, і в них одне прізвище. Їх часто плутають, і обожнюють мільйонів спортивних фанів . З самого народження один з них завжди був на крок попереду. А через деякий час, тому, хто був першим, самому довелося наздоганяти. Все їхнє життя - змагання. Коли ж два чемпіони світу з боксу в супер-важкій вазі стануть суперниками на ринзі? Що сильніше - братська любов або професійний азарт? Про це - в ексклюзивних інтерв'ю братів Кличко.

Дивіться документальний фільм

«Ви Кличко? - Ні, я його брат ... »

в суботу, 20 березня.

Джерело - Прес-служба телеканалу «Інтер»

Волочиськ
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
RIZIK зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер Zinge Globo (Orton) X80 6 04.01.2019 20:01
Анонси телеканалів woods1007 Транспондери 535 21.10.2017 20:29
Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via sat-prof Samsung 9500 1 29.09.2011 01:46

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:48.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум