SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Теніс

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 05.09.2011, 13:38   #11
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Америка в захваті від гри Долгополова
Вперше за 12 років український тенісист в 1 / 8 фіналу US Open

Вперше за 12 років український тенісист в 1 / 8 фіналу US Open. Останній раз так далеко забирався Андрій Медведєв у 99-му. Тепер радіємо за Олександра Долгополова - він з другої спроби в четвертому колі американського «шолома». Рік тому Саша зачохлив тут вже в першому раунді.

«Чудовий! Незрівнянний! Шикарний теніс Долгополова! І цьому хлопцю лише 22 роки! Супер, суперталант! »- Дивувалися весь матч американські телекоментатори. Таке враження, що вперше побачили таку варіативну і сміливу манеру гри Сашка. На тлі простенької манери Карловича - подав, і якщо не ейс, то побіг до сітки - взагалі феєрверк! До речі, і ейсів не найвищий Долгополов (180 см) подав стільки ж, скільки гігант з Хорватії (208 см) - по 22! Після суботи ці двоє очолювали список ейсменов Відкритого чемпіонату США-2011: у Іво після трьох матчів - 74, у Саші - 45. Але у Долгополова, на відміну від хорвата, тепер буде і четвертий матч. І який! Перша ракетка України проти першої ракетки світу Новака Джоковіча.

«З Карловичем я зіграв так, як потрібно для перемоги (6:7, 6:2, 6:4, 6:4. - Авт.). Плюси в грі проти такого рослого тенісиста - на задній лінії у мене була перевага. Мінуси - при такій подачі, як у Іво, навіть показуючи супергру можна програти, і до тай-брейка краще не затягувати, - зізнався «Сьогодні» Долгополов. - Захоплення коментаторів? Мої матчі тут не транслюють, та й у США в мене ще не було гарних результатів ».

Суперник Саші в четвертому колі визначався у матчі Джоковича проти Давиденко. Серб легко виграв - 6:3, 6:4, 6:2, станцював після матчу і сказав пару слів про Долгополова: «Думаю, хард - його улюблене покриття. Він грає дуже активно, і у нього потужна подача ».

Чи хотів Довго в суперники Новака? «Хворів за Джоковича. Я з ним ще не грав і не виступав тут на центральному корті. Так що хотілося вийти на матч з Новаком. Думаю, мені це буде дуже корисно », - говорить Долгополов. «Коли останній раз бачили вживу матчі першої ракетки світу?» - Питання нашому тенісистові. «Ніколи. Тільки по телевізору, - дивує. - Я не ходжу на матчі. А з Новаком знаємо один одного ще з юніорів. Як людина - він веселий і добрий, як тенісист - незвичайно стабільний і знає, за рахунок чого йому вигравати ». За Сашу в Нью-Йорку хворіють батьки. «Для мене це скоріше додаткова підтримка, стимулу і так вистачає. Вони живуть у друзів, тому бачимося тільки на кортах », - говорить Долгополов.

Вихід в 1 / 8 одинаки і програш у першому колі пари принесли Саші 115 тисяч доларів. Плюсуем цю суму і зароблені раніше $ 879 014, і до «лимони» призових за рік залишається мізер, близько 6000. Останній раз зірвати такий куш за сезон вдавалося знову-таки Медведєву. Перемога над Новаком принесе Долгополову ще $ 115 тисяч і питання про мільйон буде знято. Але навіть у разі поразки Саші легко взяти бракуючі 6 тисяч на інших турнірах.

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:03.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум