![]() |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Учителька прийшла до класу, надягнувши золотий кулон у вигляді літачка. Під час уроку Вовочка невідривно дивиться на цей кулон. Нарешті вчителька не витримує й запитує:
- Вова, тобі що, літачок подобається? - Ні, аеродромчик! Не май сто рублiв, бо це грошi москалiв.. Йде грузин по вулиці і тащить на шнурку барана: - Ей, куди барана тягнеш? - Це не баран - це хабар! Баран в інституті вчиться! Це ж треба було прийти додому п'яним, і на фразу батьків "дихни" відповісти - "вам що повітря не вистачає?! - Іване, ти чув новину? У Галі чоловік повернувся з відрядження в четвер, а повинен був повернутися в суботу. Застав її з коханцем і вбив його. Жах! - Дійсно, жах. Приїхав би у вівторок, вбив би мене! - Кіло двісті. З вас 35 гривень! - Хм, ви знаєте, я працюю вчителем математики ... - Е-е-е ... точніше, 30 гривень .. - У старших класах! - 1 кілограм 154 грами. З вас 27 гривень 48 копійок. Йдуть по пустелі українець і єврей. У одного мішок сала, у іншого - мішок золота. Жерти охота, єврей і говорить: - Куме, дай мені шматочок сала. - Ні, Абрам, так не можна. Давай як порядні люди зробимо ринок, будемо торгуватися. Ну, коротше, дістав українець сало і нарізав маленькими шматочками. І кричить у все горло: - Українське сало – найтовстіше у світі! Підходьте люди добрі! Єврей питає: - Скільки коштує один шматочок сала? - Мішок золота. - Ти що, здурів?!?! - А ти піди по базару, може дешевше знайдеш!
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |