![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Кращі анекдоти за сьогодні.... Після пляшки коньяку бесіда перетворюється на витік інформації. *** - Вирішив собі старість відсунути. - А це ще як? - Та переїхав до Німеччини, а там на пенсію в 67. *** Зустрілися три француза. Вино, шампанське, коньяк. Випили, посиділи і культурно розійшлися. Зустрілися троє росіян. Горілка, самогон, спирт. Випили, набили один одному морди і культурно розійшлися. Зустрілися три араба. Обстріляли автобус, викрали літак і підірвали. Ось до чого доводить сухий закон. *** Любий, ти купив мені на 8 березня подарунок? - Звичайно, люба. - А він мені сподобається? - Якщо не сподобається, віддаси мені, я про такий спінінг давно мріяв. *** - Куди дівається лелека після того, як принесе дитину? - Назад в штани. *** Прийшли троє в лазню: роботяга, директор і депутат. Роздяглися … Дивляться: у кожного – до коліна … у роботяги – руки, у директора – пузо, у депутата – язик… *** Я тут лікаря знайшов-геній! У три хвилини вилікував мою дружину від усіх хвороб. - А як? - А він їй сказав, що всі хвороби – ознака наближення старості. *** Летить наш літак додому (транспортник, летить з південних країн), ну ясна річ екіпаж фруктів набрав, овочів різних, весь борт забитий, злітають значить. 500 метрів до кінця смуги – немає відриву, 300 м немає відриву, 100 метрів – відрив, командир весь в поту, повертається до штурману: - Я ж казав, ще відро черешні можна взяти. *** - Люба, якій каві ти віддаєш перевагу? - Я воліла про міцну, але м’яку, стрімку і ніжну, яка перевернула би весь мій внутрішній світ догори ногами, відкрила би для мене світ спокус і нестримної чутливості, закружляла і надада би нові відчуття … - Чуєш, може тобі просто – горілки налити? |
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |