![]() |
|
|
#27 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Укртелеком це без перебільшення справжня шарашкина контора! Нещодавно суттьєво знизили ціни на інтернет для мого села, тому і вирішив підключити собі, тому як в селі доволі не погані відгуки за них та і в 2005році провели до мого населеного пункту оптоволокно. Але коли почав виявляти інтерес до підключення побачив цілу купу проблем, це трухляві опори, відсутність матеріалів, пянюги -монтери. Одним словом сперш в них не було часу "визвонити пару" для мого підключення, потім стало проблемою те що немає проводу (пр ппм 2х08). Зїздив в районний укртелеком, написав заяву на підключення і відвідав начальника, сказав свою думку стосовно не серйозності їх компаніїі спитав скільки часу ждати... Порадили вони мені ставити біля свого двору опору за свій рахунок а через пару днів додали що ще й вони мають замінити старий багатожильний кабель(десятка) котрий іде по моїй вулиці. Насправді
коли дадуть їм кабель-вони і самі не знають, можливо через місяць а можливо і через рік...
Openbox S2HD PVR. 4'W+ 4,8'E+ 13'E+ 19.2Е(0.9m). 31,5'E+ 36'E+ 53'E(0.9m). 75'E(0.9m). Востаннє редагував arki: 12.04.2015 о 21:35. |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Супутниковий інтернет | sat-prof | Загальний розділ! | 14 | 01.02.2014 18:48 |
| Список інтернет термінів | sat-prof | Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК | 0 | 16.12.2009 17:09 |