![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Ти зовсім одна в цьому величезному світі, поки заряджається телефон.
---------------------------------------- Вирішила приготувати м'ясо у вині, після другої пляшки взагалі забула, що роблю на кухні --------------------------------------- - З циганами неможливо грати у шахи! - Чому? - Тому що вони одразу ж крадуть коней! --------------------------------------- Літній мужик підкочує до дами. Вона: -Відстаньте від мене, я холодна, як риба. Він: -Ну що Ви, холодна риба та під старим хріном – це ж делікатес! --------------------------------------- Другу попався щасливий білет в тролейбусі, ну і він загадав бажання і з’їв той білет! А вже на наступній зупинці його оштрафував контролер на 24 грн за без квитковий проїзд! Оце так щастя привалило =) ----------------------------------------- ДЛЯ ДІВЧАТ: 1) Якщо хлопець підморгнув тобі - ти йому подобаєшся. 2) Якщо хлопець запропонував проводити тебе до будинку - він хоче з тобою прогулятися. 3) Якщо хлопець тобі посміхається - він без ума від тебе! 4) Якщо хлопець при поцілую покладе руки на попу - він хоче тебе! 5) Якщо хлопець образився на тебе - він хоче щоб ти його пожаліла 6) Якщо хлопець поводиться розгублено перед тобою - він закохався в тебе! 7) якщо хлопець ревнує - він боїться тебе просто втратити. --------------------------------------- – Чи існують таблетки від голоду? - Так, називаються котлети. ---------------------------------------- Блондинці в автошколі задають питання: - Як працює двигун? - Можна своїми словами? - Звичайно! - Вж-ж-ж, вж-ж-ж, вж-ж-ж. ---------------------------------------- Підходить студент до розкладу й думає: 1 курс: “Скільки предметів! Багато буду знати!” 2 курс: “Скільки предметів! Буду, напевно, утомлюватися!” 3 курс: “Скільки предметів! Який би прогуляти?” 4 курс: “Скільки предметів! На який би піти?” 5 курс: “А що, сесія вже була?” ---------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |