![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Мати вчить свою 17-річну доньку, як уникнути згвалтування:
- Уяви собі, що ти йдеш вночі по вулиці, а за тобою слідом підозрілий чоловік. Твої дії? - Я швидко повернусь до нього, задеру свою спідницю і спущу з нього штани. - Та ти що, здуріла? - А як ти думаєш, хто швидше бігає, він зі спущеними штанами чи я з піднятою спідницею? ===================== Мати на кухні миє посуду, прибігає донька -мамо... - Що?! - Я вагітна - А де тоді твоя голова була? - Десь під кермом! ====================== Зустрілися два колеги.В одного великий фінгал під оком. -То хто тебе так? За що? -Та.Дружину на ти назвав. -?!? -Лягли спати,а вона мені: Дорогенький,щось ми давно сексом не займались. -А я і ляпнув: Не ми а ТИ. ====================== Дитина роздивляється вагітну жінку. - Що це у вас? - Показує пальчиком на живіт. - Це моя дитинка! - Посміхається майбутня мама. - А ви її любите? - Звичайно, дуже люблю! - Тоді навіщо ж ви її з'їли ! ====================== 7-й клас. Перший урок геометрії. Вчителька малює на дошці коло і на ньому діаметр. - Ось, діти, дивіться, це, в колі, знак діаметру. Вовочка: - А по-моєму, це ж@па. Та за директором, прибігає разом з ним: - Товариш директор, ось Вовочка взагалі кретин, нічого в геометрії не розуміє.... Директор: - Кретин, кретин, а хто це на дошці ж@пу намалював? ====================== Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |