![]() |
|
|
#34 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко розповів, як просуваються справи в питанні вибору нового головного тренера для головної команди країни.
«Давайте трохи почекаємо до понеділка. У понеділок відбудеться виконком УАФ, і на ньому ви все побачите. Можу сказати, що в понеділок збірна отримає новий тренерський штаб». «У нас немає фінансових питань і проблем з жодним із кандидатів, так само як ні з ким і з колишнього штабу збірної. Можу запевнити, що для тренерського штабу, який очолить збірну України, ніколи не буде питання фінансів стояти на першому місці», - заявив Павелко. Також бос вітчизняного футболу прокоментував чутки про те, що збірну може очолити хтось із іноземних фахівців. «Я впевнений, що в Україні багато своїх фахівців, які набагато краще знають і розуміють наш футбол. І я впевнений, що саме українські фахівці будуть очолювати нашу збірну». Нагадаємо, на поточному тижні стало відомо про відхід з поста головного тренера збірної України Андрія Шевченка, у якого закінчився контракт з УАФ. З чим та навіщо Шевченко залишив збірну України |
|
|
|
| Закладки |
|
|