SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки) > Ваші захоплення

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 18.11.2010, 18:30   #11
RIZIK
Супер Модератор

Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
Типово

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Для цієї страви нам потрібно ...
- Певний період року, під назвою Осінь, під час вересня. (Рижики ростуть не в будь-яку Осінь, а тільки в хорошу)
- Молодий соснячок на узліссях старого лісу.
- Знання дороги до цього соснячка. Карта, GPS, ГЛОНАСС або ще якась байда.
- Автомобіль або один з автомобілем, якщо ліс не знаходиться біля вашого котеджу або землянки.
- Кошик, а краще два.
- Непромокаючиц одяг та гумові чоботи.
- Відсутність ревматичних захворювань, що не дозволяють повзати у напівзігнутих положенях, серед молодих сосен.
Для готування ...
- Сіль кухонну. Не «йодовану».
- Дубову бочку або емальований бідончик літрів на 5.
Процес збору грибів я Вам описувати не буду, тому, що це схоже з описом статевого акту, який у кожного свій, потаємний, і невимовний для сприйняття інших.
Для засолювання нам потрібні міцні, не червиві (таке теж буває часто). Не дуже великі особини.
Зібрані для соління гриби не варто очищати під водою і промивати. Досить ретельно зчистити всю байду,яка прилипла до капелюшку та до перетинок. Але, якщо Ви збираєте гриби під дощем, то тут без промивки не обійтися.
Ретельно очищаємо кожен грибочок, укладаємо його на дно посудини (бочка, бідончик, банка) і пересипаємо кожен шар чайною ложкою солі. Розрахунок солі - 1 кг очищених грибів - 40-50 грам солі.
Пересолені гриби перед подачею можна простенько промити в кип'яченій воді.
Час посолу може бути різним. Хтось пише про 30-40 днів, я чув про 21 день.
Сьогоднішні я їм на 15-й день, і нічого, живий, здоровий.
Коротше, після засолки рижиків, місткість потрібно на добу залишити при кімнатній температурі, щоб гриби дали рясний сік. Потім накриваємо поверхню грибів щільною кришкою (краще, дерев'яним кружком) і здавлюємо вантажем, відправляючи гриби під гніт. Вантаж ні в якому разі не повинен реагувати з грибним соком! Найкраще - камінь, (граніт). Завдання - видавити майже всі бульбашки з повітря. Чим менше повітря залишиться між грибами, тим більше вони збережуть свій первинний, руденький колір!
Якщо цього не вдається зробити, то гриби почнуть синіти, потім бродити, але, це анітрохи не позначається на їхньому смаку! Так, вони не будуть виглядати привабливо, але ... і горілка не така вже й смачна рідина. Але, як ми її полюбляєм!
Смачного!

Волочиськ
RIZIK зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:59.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум