![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Біжить мужик і бурмоче:
- Зараз почнеться, зараз почнеться. Підбігає до пивного кіоску, йому сунули кухоль пива. Він випив, руки трусяться: - Зараз почнеться, зараз почнеться. Дали другу кухоль. Він випив і пішов. Йому кричать: - А гроші? Мужик: - Почалося! .. Повзе п'яний навколо бочки. Один з перехожих підходить до нього і питає: - Що ти робиш? - Додому йду. - А де твій дім? - Так ось паркан закінчиться - і наліво. Йде п'яний з папугою. Зустрічає його чоловік з удавом на шиї і запитує: - Сто грам вип'єш? - Вип'ємо! Папуга підтверджує: - Вип'ємо! - А двісті п’ятдесят вип'єш? - Вип'ємо! Папуга підтверджує: - Вип'ємо! - А пів-літри? - Вип'ємо! Папуга: - Вип'ємо! І черв'яка твого склюнемо ! Приходить п'яний чоловік додому. Стукає. Дружина запитує: - Хто там? - Колода! Вона не відкриває. Тоді він знову стукає у двері. Дружина запитує: - Хто там? - Колода! Подумала дружина і відкрила. Чоловік впав навознак і каже: - А тепер пили! Приходить чоловік додому п'яний. - Дружина, - каже, - вгадай, що у мене в кишені на букву "П"? Дружина зраділа: - Получка! - Ні! А в другій кишені на букву "і"? Дружина розгубилася, не знає, що і сказати. Чоловік дістає з кишені пляшку: - Іще півлітра! П'яний дзвонить у двері і питає: - Я тут живу? - Ні. - А хто тут живе? - Я! Він дзвонить в інші двері і питає: - Я тут живу? - Ні. - А хто тут живе? - Я! Він дзвонить у третю двері і питає: - Я тут живу? - Ні. - А хто тут живе? - Я! І тоді він з жахом кричить: - Чому ти живеш скрізь, а я ніде? П'яний батько приходить додому і починає бити свою дочку. Дівчинка дряпається і кусається, намагаючись уникнути батьківських побоїв. Нарешті вона виривається і тікає від нього. Вранці він прокидається, бачить подряпини і кров на руках. - Я її вбив? .. Озирається: дочки немає. - І з'їв?! Лежить п'яний в калюжі. Підходить до йому міліціонер. - Ти чого розлігся? - Товаришу, не сваріться! - Гусак свині не товариш! - Ну тоді я полетів. В електричці коротають час за базіканням. - Знаєш, - каже один, - яка різниця між ослом і міліціонером? А тут як раз за дверима міліціонер виявився, почув він, увійшов у вагон і запитує: - А ну, яка різниця? - А ніякої! - Отож-бо! ..
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |