SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 25.08.2011, 11:40   #11
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Наші у Лізі Європи: Місія неможлива чи світле майбутнє?

Після перших матчів українських команд у Лізі Європи знайшлися деякі скептики, які вважають, що цього року у цьому турнірі виступатимуть лише дві українські команди. Хіба не абсурд? У цій статті я проаналізую шанси усіх п’яти наших команд на вихід у груповий етап Ліги Європи.
Почну з найневдаліших матчів українських команд. Перше місце тут беззаперечно займає дніпропетровське Дніпро
Фулем-Дніпро
Від Дніпра ніхто не чекав дива у Лондоні. Усі знали, що Фулем бере участь у цих змаганнях від першого кваліфікаційного раунду. І також знали,що форма в якій знаходяться підопічні Мартіна Йола не вселяє оптимізму. Але розгрому, і по рахунку і по грі, я думаю ніхто не чекав. Хуанде Рамос після цього матчу сказав, що Фулем його нічим не здивував. Всі м’ячі були забиті після стандартів і ще не все втрачено. Слова містера Рамоса трохи не відповідають дійсності. І це бачили всі вболівальники, які змогли переглянути цей матч. На мою об’єктивну точку зору тут уже все втрачено. І нічия буде для Дніпра найбільш сприятливим результатом. Навіть попри невиразну гру підопічних Рамоса і в Лізі Європи і в чемпіонаті бажаю успіху цій дуже перспективній команді.
Паок-Карпати
Зелені леви у першому поєдинку продемонстрували змістовну гру і нічим не поступалися іменитішій грецькій команді. Але як уже казав Артем Федецький, його команді потрібно бути більш холоднокровними у завершальній стадії атак. Так це дійсно проблема. Практично у всіх матчах чемпіонату України Карпати і по грі і по кількості створених моментів мали значну перевагу. Але перетворити свою перевагу у м’ячі львів’янам вдається вкрай рідко. Навіть не дивлячись на це Карпати гратимуть у дома, де найкращі в Україні вболівальники. Безперечно це стимул, це велика перевага. І я впевнений, що при заповненому стадіоні Карпати порвуть греків. Можливо і не пройдуть далі, але те що покажуть дуже класну гру, у цьому я не сумніваюсь. Успіху. Карпати вперед!
Металіст-Сошо
Напевно найважче із українських команд буде саме Металісту. Дуже непростий суперник попався харків’янам. Команда із французького чемпіонату. Французи завжди відзначалися непоступливістю. Сошо уже встигло провести три матчі у чемпіонаті Франції. Відіграли ці матчі вони не дуже добре. Але можливо французи роблять ставку на Лігу Європи. Щодо Металіста, то команда зараз просто у відмінній формі і пройти Сошо цілком під силу . Тим більше, що Металісту вистачить і результативної нічиї. Вірю у успіх підопічних Мирона Маркевича і бажаю перемоги.
Ворскла-Динамо(Бухарест)
Теж дуже непростого суперника представив жереб полтавській команді. Команда із столиці Румунії дуже непоступлива. Але конкретно про суперника підопічних Миколи Павлова нічого сказати не можу. Про те можу розповісти про Ворсклу. Ворскла цього року демонструю дуже класний атакувальний футбол. Швидкі атаки, класні комбінації можуть приголомшити румун. Навіть м’яч футболісти Ворскли і то не просто виносять, а намагаються зберегти і розпочати свою атаку. На мій погляд у цьому поєдинку полтавська команда повинна зіграти від оборони і пробувати своє щастя на контратаках. Але моя думка не береться до уваги. Проте я впевнений, що досвідчений Микола Павлов вибере правильну тактику на цей матч і привезе Лігу Європи у Полтаву.
Літекс-Динамо
Матч у Болгарії показав, що не такий простий суперник попався киянам. І у Києві ця команда може дати бій підопічним Юрія Сьоміна. Тим більше з такими проблемами у захисті грати першим номером може бути дуже небезпечно. Але попри названі проблеми, у киян не повинно виникнути проблем із чемпіонами Болгарії. Хіба якщо Динамівці самі собі їх створять.

Закладки

Мітки
ліга европи

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Ліга Чемпіонів УЄФА sat-prof Спорт на SAT-TV 390 12.03.2025 09:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:49.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум