![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Колесніков покличе відкривати "Олімпійський" тисячу артистів
У відкритті НСК "Олімпійський" 8 жовтня візьме участь 2100 артистів та волонтерів. Про це заявив віце-прем'єр Борис Колесніков, цитує його прес-служба. Він пообіцяв феєричне відкриття НСК "Олімпійський", яке зможуть побачити до 58 тисяч глядачів. "У відкритті стадіону візьме участь 2100 артистів та волонтерів. Таємницю урочистої церемонії я відкрити не можу, проте запевняю: це буде надзвичайно яскраве видовище, розраховане на 2-2,5 години, - сказав Колесніков. "Виступатиме більше 1000 артистів, а багатьох номерів, що будуть на відкритті, в Україні ще не показували", - запевнив він. За словами Колеснікова, у проміжку між церемонією відкриття до проведення першого матчу триватиме тестування стадіону та навчання персоналу. "Чим більше матчів ми зіграємо до Чемпіонату на цьому стадіоні - тим більш якісно буде підготовлений персонал, на практиці відпрацьовано всі можливі недоліки. Ми маємо для цього достатньо часу", - запевнив він. Перший матч на НСК "Олімпійський" відбудеться 11 листопада 2011 року між збірними України та Німеччини. Колесніков зауважив, що відкриття стадіону в Києві відбудеться виключно за кошти спонсорів. "Стовідсотково бюджет не буде задіяно - фінансуватимуть відкриття найбільші фінансово-промислові групи та банки України", - сказав він. Віце-прем'єр-міністр України також підкреслив, що виключає будь-яку можливість перенесення дати відкриття НСК "Олімпійський". "Жодних перенесень бути не може - 8 жовтня є остаточною датою", - сказав Колесніков.
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини футболу | slavko1235 | Спорт на SAT-TV | 2957 | 23.05.2025 13:44 |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |