![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Довіра — це коли тобі кажуть: «Знаєш, а він у тебе гуляє». А ти відповідаєш: «Нехай гуляє... Він тепло вдягнутий...»
Бізнесмен спіймав золоту рибку. Вона йому і говорить: - Відпусти мене, будь-яке твоє бажання виконаю. - Рибка, ось є у мене квартира в Києві, і вілла на Канарах. Побудуй для мене автостраду, щоб я міг швидко з квартири до вілли добиратися. - Ну ти даєш! Це ж дуже важко. Тільки уяви, скільки треба бетону, асфальту… Вже краще загадай інше бажання. - Ну гаразд. Ось у мене були чотири дружини. Усе для них робив, але при цьому були вони вічно чимось невдоволені, а чому – не знаю. Навчи мене, золота рибка, розуміти жінок… - Тобі автостраду чотирьох - чи шестисмугову? - А мій Вася каже, що в мене ідеальна фігура. - Дура, він математик. Для нього ідеальна фігура це круг! **** Що у Шварценеггера довге, у Джорджа Буша коротке, у Мадонни цього взагалі нема, а Папа Римський давно цим не користується? Прізвище, мої дорогі, прізвище! В чаті: - Людиуменепробілзламавсящоробити? Відповідь: Професіонали_пробілом_не_користуються! *** Лікар запитує пацієнта: - Рахували ви перед сном, як я вам радив? - Так. Я дорахував до 234523. - І після цього ви заснули? - Ні, вже пора було вставати.
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 25.10.2011 о 09:57. |
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |