![]() |
|
|
#11 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Еспресо ТВ(сіріус 4.8 12379H27500) Євромайдан палає прапорами Всі люди мов скаженні там оруть Кличко там виступає з гарними словами А беркутовці людям пики бють Народ відстоює свою свободу Свої права закони й волю слів А я що? Я пацан з народу І до правління також маю гнів Ми підіймалися з багнюки та терен Збивали всіх нас з ніг та ми вставали І ми боролсь ще з давніх давен Та край наш рідний гнидам не ввідали Господь наш милий, ти скажи одне До коли нам терпіти це свавілля До коли ж те кодло дурне Ломатиме нашого роду гілля Ми вольні люди ми внуки козаків Ми мусимо свій край любить й цінить І берегти країну від тих жахів Що хоче з нею влада поробить Я не один міліони друзів йдуть за мною У нас одна єдина добра ціль Для рідної землі знайти спокою І більше їй не причиняти біль І доки в моїм серці ллється кров І поки мої очі полумяні Я буду битись за країну знов і знов Як билися діди всі наші славні ©Ярослав Синица
|
| Закладки |
|
|