![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Тимошенко закликає до загальної мобілізації українців та прямої військової допомоги світу...
Юлія Тимошенко закликала світ відмовитись від політики умиротворення агресора і надати Україні пряму військову допомоги. Про це йдеться в її заяві, яку поширила прес-служба. Тимошенко заявила, що "час приймати рішення. Доба замирення агресора закінчилася". Вона підтримала "проведення рішучої антитерористичної операції із залученням Збройних Сил України". "Більше того, прийшов час оголосити про організацію загальнонаціонального опору російському агресору усіма доступними методами, в тому числі шляхом проведення загальної мобілізації", - заявила Тимошенко. Вона також закликала "лідерів всіх демократичних держав невідкладно застосувати третій рівень санкцій до Російської держави". "Також я прошу лідерів світу про пряму військову допомогу українському народу, який бореться за свою свободу, який гине за цю свободу. Я прошу лідерів світу діяти", - закликала Тимошенко. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |