![]() |
|
|
#551 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
В одному далекому-далекому селі одна доярка за день надоїла 300 літрів молока.
Ну все як годиться - журналісти з популярного районного видавництва. Питання в студію: - А чи змогли б ви надоїти літрів 400? - Хм... Змогла би! - А 500? - Хммммм..... Певно, що змогла би. - Ну а 600? - Та нє, то вже буде сама вода! Зустрічаються два заїки, один іншому говорить: - С-с-ссспппор-рримо, щщо я ккккуплю сигггаррретти і ннне зззаікнннусь. Ну посперечалися вони. Той підходить до кіоску і, подаючи гроші, каже: - LM. - А вам який, червоний чи синій? - Сссскккотттинна ... |
|
|
|
|
|
#552 |
|
Передовик
|
Зустрілись два сусіда. Один у другого питає:
- У тебе корова курить? - Ні. - Значить, у тебе сарай горить! Чоловік з відрядження-прямо в спальню. Дві години з голоду має дружину як може. Потім заходить на кухню, а там жінка. «Почекай, а кого-ж я тільки що мав в спальні?» – Запитує чоловік. Дружина забігає в спальну і кричить:-Мамо, чому ти не сказала, що це не я? Теща відповідає: «Ти ж знаєш, доню, що я з ним вже два роки не розмовляю» Як-то зловили гопники хлопця. Занурили його головою в колодязь, дістали й питають: – Мобіла, бабло є? Він до них: – Нема … Знову занурили, дістали, запитують: – Мобіла, бабло є?! – Та немає! Знову занурили і знову питають: – Мобіла, бабло є?! Ну, той і не витримав: - Блін, ви чи опускайте глибше, або тримаєте довше! Дно мутне – ні хрена не видно! |
|
|
|
|
|
#554 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Альо, кагебе? Рабинович в сарае с дровами прячет бриллианты!
Приїхали, перевернули усі дрова, порубали - нічого не знайшли. - Альо, Мойша? Кагебе было? Дрова порубило? С тебя причитается!
|
|
|
#556 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 31.07.2010
Вік: 30
Дописи: 156
Мій ресівер: Orton 4100c
|
-Куме, а ви сьогодні корову доЇли? Так! Починаю свиню їсти.
|
|
|
|
|
|
#557 |
|
Передовик
|
Жінка підходить до чоловіка:
-Коханий,наша машина зламалась-в карбюратор вода потрапила… -Та що ти розумієш?! Ти ж взагалі не знаєш,що таке карбюратор! Зараз я сам все подивлюся. Де наша машина? -В озері… Сидять в хаті невістка з свекром та свекрухою. Свекруха каже: - Все у нас до ладу. І живемо добре, і не лаємось, от тільки хата небілена. Невістка: - Які проблеми, мамо! Білила є? - Є, а тільки щітки нема. Невістка підбігла до свекра обстригла йому бороду, зробила щітку і побілила хату. Свекруха знову: - От і хата в нас побілена, а вікна непофарбовані. Невістка: - Які проблеми, мамо! Фарба є? - Та є, от тільки кісточки нема. Невістка підбігла до батька, обрізала вуса, зробила кісточку та пофарбувала вікна. Вечір. Вертається додому чоловік з роботи. Дивиться на груші батько сидить. - Тату! А чого ви там сидите? - Там, синку, у хаті дві курви зібралися пироги пекти. Так я оце не знаю чи є в них яйця чи нема! |
|
|
|
|
|
#558 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Чоловік просить продавщицю:
- Дайте мені 200 грам ковбаси. І наріжте - 100 грам зліва направо, а 100 - справа наліво. Та подивилася на нього і упевнено: - А ви - міліціонер! - Так. А як ви здогадалися? - А на вас - форма. |
|
|
|
|
|
#560 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Ало, КГБ? - мій сусід їсть...
- Ну і що що їсть? - Та ікру їсть! - Ну то що, що ікру їсть? - Та ложкою їсть! - А ну то виїжджаємо... 80-ті. - Ало, КГБ? - мій сусід їсть... - Ну і що що їсть? - Та ікру їсть! - А ну то виїжджаємо... 90-ті. - Ало, КГБ? - Ні СБУ! - Перепрошую, мій сусід їсть, - А ну то виїжджаємо...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |