![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Прийшла в лікарню дівчина провідати свого хлопця. Побачивши біля палати жінку в білому халаті, вона звернулася
до неї: - Я можу побачити хворого? - А ким ви йому доводитеся? - Я його сестра. - Рада з вами познайомитися: я його мама. -------------------------------------------- Інститут, п'ятниця, 4 пара. Всі студенти втомилися і просять викладача: - Олег Миколайович, ну відпустіть, ми втомилися дуже. - Ну добре, коли цей шматочок крейди закінчиться - відпущу. Голос із задньої парти: - Давайте я його з'їм. --------------------------------------------- Як вибирають морозиво: 1. Чоловік: - У вас є морозиво? - Є. - Давайте. 2. Жінка: - У вас є морозиво з вишневою начинкою в шоколадній глазурі, зверху посипане кокосовою стружкою? - Нема. - Значить будемо шукати в іншому магазині... 3. Дитина: - У вас є морозиво за 2 грн.? 4. Студент. У вас є морозиво за 1.50 грн ? --------------------------------------------- Інспектор ДАІ зупинив священика. - Батько, ви порушили ... але я не буду вас штрафувати, якщо ви чесно скажете мені ... - Що сказати? - Чи є бог? - Звичайно є. - А pай? - І рай є. - А пекло? - А ось пекла немає. - Чому? - Всю смолу взяли на асфальт, а вас - чортів - на дороги поставили ... -------------------------------------------- Приходить чоловік до лікаря-дієтолога. Той питає: - Солодке полюбляєте? - Ні! - Випічку їсте? - Ні! - Ну хоч що-небудь Ви любите? - Баклажани. - Так от, вам їх не можна!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |