![]() |
|
|
#581 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Судять знаного хірурга за згвалтування прибиральниці.
Суддя питає хірурга – як то все було? Хірург: - Знаєте, ваша честь, мені навіть складно чітко про все розказати. Того дня я провів сім чи вісім операцій. Після останньої виходжу стомлений і заклопотаний у коридор, а там на мене дивовижними зигзагоподібними рухами насувається чийсь зад. Відверто кажучи я якось і не зорієнтувався – як зад наблизиdся – все сталося само собою. Суддя прибиральниці: - Потерпіла, розкажіть суду як все відбувалося. Прибиральниця: - Знаєте, ваша честь, був кінець робочого дня і я мила коридор. Ну і дуже старалася. Так спочатку щоб зліва скраю захопити, а потім справа, потім знову зліва, а потім знову справа… Аж раптом почула, що ззаду хтось пристроївся та й так во воно було… Суддя прибиральниці: - А чого ж Ви не втікали???!!! Прибиральниця: - Куди???? На помите?????
|
|
|
#582 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Куме,ви про підорасів чули?
- Та не тільки чув,а й видів!Підходить до мене один і каже:"Вуйку,давайте,я вам дам 100 гривень і вас тойво".То ми зайшли в браму,він мене тойво,а грошей не дав.Ну не підорас?!!:
|
|
|
#584 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
"Я кохаю тебе", - кажуть українці. "I love you", - говорять англійці. "Je t'aime", - говорять французи. І тільки китайці мовчки роблять свою справу...
Вовочка: - Мар Іванна, а чого це Ви сьогодні без ліфчика? - Цікаво, як ти здогадався, адже я навіть пальта ще не зняла? - А у Вас зморшки на обличчі пропали!. Монастир... Засідання і головна монашка говорить !!! - Сьогодні нам привезли в монастир МОРКВУ - Всі УРА-УРА-УРА - Різану !!! |
|
|
|
|
|
#586 | |
|
Administrator
Ukraine
|
Al Raie (TEST) (8°W) Atlantic Bird 2
11083 H NEW S/R :2856 FEC 3/4 Цитата:
|
|
|
|
#587 |
|
Administrator
Ukraine
|
- А вчора в Катьки син народився. Всією общагою ім'я придумували. Завтра по батькові придумуватимемо.
- Офіціант, ви мені вино каламутне налили. - Hі, вино відмінне, це просто стакан брудний.
|
|
|
#588 |
|
Administrator
Ukraine
|
Поїхав 40-річний син з 80-річним батьком на природу. Заночували в наметі. Раптом під ранок батько будить сина:
- Синок! Терміново! Така справа! Знайди мені бабу! - Тато, не буду я тобі нікого шукати. - Синок! Для батька рідного! Такий випадок! Ну чому? - По-перше, до найближчого села далеко, і я там нікого не знаю.По-друге, все-таки тобі 80 років. А по-третє, то, за що ти схопився рукою, це не твоє.
|
|
|
#589 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Повертається чоловік п'яний. Дружина відкриває двері:
- Знову напився як свиня. Спати будеш у під'їзді біля дверей. Через 10 хвилин чоловік стукає в двері і просить ковдру. Через 20 хвилин стукає в двері і просить подушку. Через 30 хвилин стукає в двері і просить у дружини взуттєву щітку. - Навіщо тобі щітка о 3 годині ранку? - А куди я повинен покласти руку щоб спати спокійно? |
|
|
|
|
|
#590 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Під час розкопок в Америці були знайдені шматочки мідного дроту. Після довгих досліджень було з'ясовано, що це - залишки древньої кабельної мережі, якою користувалися індіанці. Під час розкопок у Німеччині були знайдені шматочки скла. Після довгих досліджень було з'ясовано, що це - залишки оптоволоконної мережі древніх нібелунгів. В Росії довго копали, копали, копали ... і не знайшли нічого. Так було з'ясовано, що древні слов'яни користувалися супутниковим зв'язком.
Два чукчі йдуть по березі Білого моря. Один: - Вау! Я знайшов 10 баксів! - Молодець ... Дурню, навіщо ти їх викинув? - Підробка! - Чому?? - Ну де ти бачив десятку з двома нулями!? |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |