![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Я із тих людей, які ниють, що товсті, але все одно продовжують жерти.
---------------------------------------- У Києві стоїть хлопець в пробці. Раптом стукіт у вікно. Він опускає скло: - Шо треба? - Терористи взяли Януковича в заручники і вимагають 10 млн. $ Викуп, інакше вони обіллють його бензиом і спалять. Ми вирішили пройти по машинах, хто скільки дасть. - Ну ... я літрів 5 можу дати! --------------------------------------- Син запитує батька: - Тату, а як діти з'являються? - Ви у школі про тичинки і маточки вже проходили? - Так ... - Ось, тут теж саме, тільки треба ще по вмовляти ... --------------------------------------- Вирішили заєць, вовк і хомяк в Китай поїхати. Заєць каже: мене буде звати "Зуй", вовк: а мене "Вуй", хомяк: а я в Китай не поїду... -------------------------------------- Говори правду, і тоді не доведеться нічого запам'ятовувати. Марк Твен ------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |