![]() |
|
|
#1431 |
|
Новачок
Дописи: 0
<fh,jpj
Мій ресівер: нема
|
С Новен Год!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Вітаю всіх зі Святовечором!
Заходить сонце, зірка сходить, Свята Вечеря настає. Сім'я збирається у колі, В душі всіх свято настає. Столи накриті пишно в стравах, Ялинка у кутку стоїть. Кутю по центру столу ставлять, Святкова свічка мерехтить. Уже скінчилась вся робота, Всі дружно сіли до Вечері. Спочатку Богу помолились, Постукав раптом хтось у двері. Почався спів - колядники! Почали у дверях співати. І про народження Христа, В колядці своїй сповіщати. І так повсюди, в кожнім домі, Де Зірка світить всім в вікно. Бо наступило гарне свято, Під світлим іменем - РІЗДВО! Христос Рождається!
|
|
|
#1433 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 24.12.2013
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
Коли вночі у дім, квартиру, хату
Прийде Різдво, ялинка і вогні - Згадай, хоч на хвилинку, про солдата Який в окопі мерзне на війні. Який своє Різдво зустріне в полі Під кулі свист і вітру коляду... Хай спогад твій йому тамує болі, Хай щира згадка піднімає дух. І час, годинник цокне в тиші Й по вінця буде келих... щастя... сміх... Не говори тостів хвалебно-пишних, А помолись , за мертвих і живих. З Різдвом Христовим Вас Браття!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Щедрий Вечір Добрий Вечір Добрим Людям На Здоровя
![]()
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| всього найкращого форуму., слава україні!!! |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Привітання з днем народження (ювілеєм) | sat-prof | Центр зв'язку та інформації | 273 | 01.01.2026 01:19 |