![]() |
|
|
#15 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Кабачки, тушковані з овочами
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Спосіб приготування: Інгредієнти кабачки 800 г. цибуля ріпчаста 2 шт. цибуля ріпчаста червона 2 шт. морква 1 шт. перець болгарський (червоний) 1 шт. томати (пасеровані або томатна паста) часник (зубки) 4 шт. сіль лист лавровий 1 шт. зелень 1 пучок олія 2 ст.ложки Традиційне овочеве рагу з кабачків з маленькими змінами, як то додавання червоної цибулі для більшого аромату. Рецепт від моєї знайомої армянки. Приготування Цибулю почистити, помити і нарізати кубиками. Кабачки почистити, вибрати насіння і нарізати невеликими шматочками. Підготувати інші овочі. Моркву натерти на тертушці, солодкий перець нарізати кубиками, дрібненько нарізати часник. Розігріти пательню з олією і обсмажити цибулю до золотавого кольору. Додати до готової цибулі всі підготовлені овочі. Накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 15 хвилин, періодично помішуючи. Далі покласти лавровий листок і влити півсклянки пасерованих томатів або розчинену у півсклянки кип'яченої води томатну пасту і тушкувати ще 15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати подрібнену зелень і посолити (крім солі я не додаю більше ніяких спецій, а Ви можете присмачити тими спеціями, що Вам до смаку). Найкраще смакує в охолодженому вигляді, що дуже доречно в літню спеку. За бажанням можна подати зі сметаною. Смачного!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 28.08.2016 о 12:38. |
|
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Хочу супутниковий інтернет | Zinge | Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA | 42 | 15.01.2015 09:52 |