![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Хлопці йдуть на подвиги заради дам! А заради не дам, не йдуть.
------------------------------- Випрямила волосся - до дощу. Уклала волосся - до вітру. Красиво поклала - до урагану На голові хаос - зустріла всіх знайомих. ------------------------------ У тебе є десять секунд, щоб відповісти, чому тобі подобається жити в Україні? ------------------------------ - Люба, а давай влаштуемо одне-одному, незабутнi вихiднi. - Ой звичайно коханий! - Ну тодi до понедiлка! ------------------------------- Є люди, які несуть темряву, холод і хаос. Є люди, які несуть доброту, справедливість і спокій. І є я. Я несу кульочок... ------------------------------ У магазині. Мама з синочком років 5-ти, мама випадково зачіпає машинки на полиці і вони падають. Син на весь магазин: - Ну давааай, розхуярь тут все! --------------------------------- Якщо тебе обісрали за спиною, не варто пояснювати людині, що так робити погано. Просто доведи їй, що збирати зуби поламаними руками незручно. ------------------------------- Подруга - це та, хто знає кого ти любиш. І ВІЧНО ТЕБЕ ПІДЙОБУЄ. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |