![]() |
|
|
#661 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 04.05.2010
Дописи: 60
|
вибачаюсь але один анекдот росіиською мовою надіслав мені грузин
Стоит грузин возле обрыва и плачет. Подезджает к нему другой грузин: - Вай, Гоги, дорогой, почему плачешь? - Посматри туда - и показывает пальцем в обрыв, а там мерс разбитый в щепки лежит. - "Э, новый купишь, не расстраивайся". - "Посмотри на переднее сидение" - а там девушка лежит руки ноги отдельно. - Вах, не проблема, новую заведешь. - Посмотри что у неё во рту. - Вай, плач Гоги, плач.
|
|
|
#662 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 04.05.2010
Дописи: 60
|
Дежурят менты по своему участку и вдруг видят — на дереве человек повесился. Думают, нафиг нам эти проблемы, и перевесили его на дерево в другом районе. Там идут два мента, тоже дежурят. Один другому:
— Смотри, опять он здесь висит!
|
|
|
#664 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
УВАГА АКЦІЯ! ! Відправивши SMS зі словами "Мусора-козли" на безкоштовний номер 102 ви можете виграти: незабутню поїздку на автомобілі УАЗ-31514, масаж від голови до п'ят а також 15 днів в оздоровчому санаторії! ! !
Більше SMS - більше шансів! |
|
|
|
|
|
#665 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2010
Вік: 66
Дописи: 312
Волинь м.Берестечко
Мій ресівер: ORTON 4100c,U2C HD ...
|
Старий пасічник з учнем оглядають вулик.Старий повчає молодого:
-Біля вулика не можна голосно говорити,тупати ногами і махати руками... А над молодим вже зібралась хмара пчіл і кружляють над його головою.Ще трішки -жалитись почнуть.Молодий питає старого: -А як пчоли почнуть жалитись-руками махати можна? -Можна-відподає старий і додає -Але в такому випадку це краще робити ногами.. |
|
|
|
|
|
#667 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Хваляться три мужика:
- У мене дружина - така рукодільниця, ось я випадково чашку розбив, так вона її так акуратно склеїла, ось дивіться - не скажете, бита вона чи не бита. - А моя - розумниця. Я випадково брюки порвав, так вона їх так зашила, ось дивіться - не скажете, рвані вони чи ні. - Ех, а моя так мені сорочку випрала, ось дивіться - не скажете, прала вона її чи ні. - Тату, а коли у хлопця сережка у лівому вусі, що це означає? - Це означає, що він - єдиний син у сім’ї козака! - А якщо у правому? - Тоді це означає, що він гомік. - А коли в обох вухах? - Значить його батькові не пощастило: один син - і той гомік. Нічне село. Ідуть із весілля два кума. П'яні такі, що ледве на ногах тримаються (А ще під час святкування один з них навіщось поклав собі в кишеню огірок... Чи то закусити не зміг, чи то тещі голодній ніс - невідомо.) Отож. Приспічило їм до вітру, по-маленькому. Один той, що тверезіший, відразу дістав сміло так, і виливає. А другий мучився, мучився, а руки-то вже не ті... Ну він і каже: - Куме, а не могли б ви мені його дістати, бо шось я не можу. - Тю, авжеж, куме! Не чужі ж люди... Він руку в кишеню свого кума... І дістає огірок. - Ой, куме! Здається я вам його відірвав. - А я-то думаю, кров по ногах так і хлеще! |
|
|
|
|
|
#668 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Що такое чоловік?
- Це заступник коханця по господарській частині.
|
|
|
#669 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
На Україні було розвідано нове родовище нафти. Видобуток ускладнюється тим, що нафта знаходиться в цистернах, які з великою швидкістю рухаються по залізниці з Росії в Західну Європу.
|
|
|
#670 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Морг. На столі - розкритий труп. Біля столу - два патологоанатома, третій читає висновок про смерть. Перший, розрізаючи шлунок трупа:
- Ух ти! Гречана каша! З тушонкою! Вася, будеш? - Ні, хлопці, я плотненько повечеряв. - Ну, як хочеш. Перші двоє дістають ложки і з апетитом вискребают вміст шлунка. Коли каша підходить до кінця, третій піднімає очі від висновку про смерть: - М-да-а-а, хлопці, схоже, саме від цієї каші він копита і відкинув! Перші двоє вивертають кашу назад в шлунок і біжать до аптечки. Третій їм услід, дістаючи ложку: - Хлопці, та я пожартував, інфаркт у нього. Просто я підігріте люблю!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |