![]() |
|
|
#11 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 20.08.2017
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
|
Про проникливий розум євреїв складають легенди — і неспроста. Дотепні прислів’я та приказки «дітей Мойсея» допомагають краще зрозуміти цей світ.
З грошима не так добре, як без них погано. Адам — перший щасливчик, бо не мав тещі. Якщо проблему можна вирішити за гроші, це не проблема — це витрати. Бог дав людині два вуха і один рот, щоб вона більше слухала і менше говорила. Та вбереже тебе Бог від поганих жінок, від хороших рятуйся сам! Кожен єврей знає, як краще. реклама Бог не може бути одночасно скрізь — тому він створив матерів. Знання багато місця не займають. Краще єврей без бороди, ніж борода без єврея. Людина повинна жити хоча б заради цікавості. Глухий чув, як німий розповідав, що сліпий бачив, як кульгавий швидко-швидко втік. Бог захищає бідняків, принаймні, від гріхів, які дорого коштують. Якби благодійність нічого не коштувала, всі б були філантропами. Коли стара діва виходить заміж, вона одразу ж перетворюється на молоду дружину. Батьки вчать дітей розмовляти, діти батьків вчать мовчати. Здалеку всі люди непогані. Можливо, яйця і розумніші, ніж кури, але вони швидко протухають. Чоловіки більше зробили б, якщо б жінки менше говорили. Добре мовчати важче, ніж гарно говорити. Погана дружина — гірше дощу: дощ заганяє в хату, а погана дружина виганяє з неї. Світ зникне не тому, що багато людей, а тому, що багато нелюдей. Господи, допоможи мені встати на ноги — впасти я можу і сам. Якщо життя не змінюється на краще, почекай — воно зміниться на гірше. Якою б солодкою не була любов, компоту з неї не звариш. Коли нема чого робити, беруться за великі справи. Вибираючи з двох зол, песиміст вибере обидва. Всі скаржаться на відсутність грошей, а на відсутність розуму — ніхто. Краще померти від сміху, ніж від страху. Досвід — це слово, яким люди називають свої помилки. Сивина — ознака старості, а не мудрості. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| всього найкращого форуму., слава україні!!! |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Привітання з днем народження (ювілеєм) | sat-prof | Центр зв'язку та інформації | 273 | 01.01.2026 01:19 |