SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Теніс

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 16.04.2020, 08:44   #901
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Відомий український тенісист Сергій Стаховський розповів, як ATP підтримує тенісистів, які вийшли на пенсію.

«У мене буде пенсія ATP. З 49 років до 69. Щоб не збрехати, це буде щось в районі 400-450 тисяч, якісь ще відсотки. Якщо все не обвалиться. Десь 3-4 тисячі доларів пенсії на місяць я повинен отримувати.

Хоча я «пролетів»: в мій період роботи в Раді гравців ATP ми підняли виплати з 10 тисяч доларів до, по-моєму, $65-70 тисяч на рік.

Критерій такий: ти повинен зіграти в основній сітці 7 турнірів категорії ATP», - сказав Стаховський.
Мініатюри долучень
orig_484516.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 17.04.2020, 08:36   #902
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Екс-перша ракетка світу росіянин Марат Сафін вважає пандемію коронавірусу світовою змовою, яка дозволить чіпувати людей.

«Я думаю, що людей готують до чіпізації. Білл Гейтс ще в 2015 році розповів, що у нас буде пандемія, наступний ворог - вірус, а не ядерна війна. Вони провели симуляцію на Давоському форумі, як все буде. Я не думаю, що Білл Гейтс такий провісник - він просто знав.

Думаю, що з вірусом все не так, як розповідається, але народ же вірить у все, в страшилки по телевізору. Хтось вірить, що закінчиться скоро цивілізація, а я в це не вірю. Просто скоро будемо ходити з чіпом.

Весь світ же посадили вдома, так що все працює. Я думаю, що є хлопці крутіші за світових лідерів, які реально господарі грошей, господарі світу, і вони це можуть легко провернути. Можна називати це тіньовим урядом, можна як завгодно. Я думаю, ми навіть не здогадуємося, що вони існують. Ротшильди і Рокфеллери - це розкручені імена, а за ними ще хтось стоїть», - сказав Сафін.
Мініатюри долучень
orig_484655.jpg  
Старий 18.04.2020, 06:21   #903
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Перша ракетка України Еліна Світоліна і її французький бойфренд Гаель Монфіс разом проводять карантин. Зіркові тенісисти вирішили зіграти в інтелектуальну гру, але, схоже, вперше побачили шахову дошку.

Дошка розгорнута неправильно: a1 має бути завжди темним полем. Але це ще півбіди. За незрозумілим збігом обставин, слони розташувалися на місці коней.

Нагадаємо, раніше Світоліна і Монфіс зарубалися в пінг-понг.
Мініатюри долучень
orig_485042.jpg  
Старий 20.04.2020, 08:58   #904
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, де проводить карантин.

«Спочатку я була в Монако, зараз - в Швейцарії. У нас тут не такий жорсткий карантин, як в Італії, Іспанії або у Франції. Немає такого, що потрібно виходити за документами і тільки один раз на день із собачкою. Поруч є ліс, можна вільно гуляти.

Звичайно ж, потрібно тримати дистанцію, люди цих правил дотримуються. У великі супермаркети пускають по 50 чоловік.

Вже вийшла постанова, що з 29 квітня будуть відкривати деякі заклади, але це будуть фізіотерапевтичні кабінети, перукарні і квіткові магазини. Всього буде три етапи.

На відкритих майданчиках в теніс пограти поки неможливо. Але є приватні корти, знаю, що дехто цим користувався. Мені пощастило, недалеко від нашого будинку ми знайшли стінку. А так всі маленькі і великі спортивні клуби закриті, тому немає можливості тренуватися, як зазвичай», - сказала Світоліна.
Мініатюри долучень
orig_485205.jpg  
Старий 20.04.2020, 15:18   #905
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Марта Костюк разом з сестрою Зоряною записали спільний відеоролик, в якому зіграли в гру «Вгадай мелодію».

Суть змагання полягала в тому, щоб першим вгадати пісню, яка звучить в даний момент.

«Зоряна занадто серйозно сприйняла гру», - написала Марта в інстаграмі.

Відзначимо, що Зоряна також займається тенісом.

Раніше Марта Костюк привітала всіх з Великоднем.
Мініатюри долучень
orig_485189.jpg  
Старий 20.04.2020, 17:39   #906
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Друга ракетка України Даяна Ястремська під час карантину не сидить склавши руки і крім волонтерської діяльності також тримає себе в хорошій спортивній формі.

Зараз Даяна займається на пляжі, де є можливість дуже добре навантажити всі м'язові групи.
Мініатюри долучень
orig_485296.jpg  
Старий 21.04.2020, 08:01   #907
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Украинские теннисистки Марта Костюк и Катарина Завацкая подключились к челленджу от вингера «Манчестер Сити» Лероя Сане.

В итоге Завацкая за 45 секунд сумела сделать 90 повторений, Костюк – 75. У Сане результат оказался немного выше – 100.
Мініатюри долучень
orig_485303.jpg  
Старий 21.04.2020, 10:11   #908
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Тенісний тренер Іан Амайя виклав чудове відео, в якому він виконує челлендж, запущений швейцарським тенісистом Роджером Федерером.

Суть полягає в тому, щоб відбивати ракеткою м'ячик, який відскочив від стіни. Так ось, Іан Амайя виконав завдання з постійним відскоком м'яча від двох стінок! Відео стало вірусним, і його репост зробили навіть в еккаунті ATP Tour.

Сам Федерер висловив захоплення побаченим в соцмережах, задавшись питанням: «Це взагалі по-справжньому?»
Мініатюри долучень
orig_485314.jpg  
Старий 21.04.2020, 16:11   #909
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Іспанський тенісист Рафаель Надаль розповів, чому грає в теніс лівою рукою, будучи при цьому правшой в повсякденному житті.

«Я не можу грати правою - це міф. Я все роблю правою, крім тенісу та футболу. У теніс граю лівою рукою, в футбол - лівою ногою.

Коли я почав грати в теніс, то бив двома руками і бекхенд, і форхенд. Напевно, тому люди не знали, лівша я або правша. Але правою рукою я грати не можу», - сказав Надаль в розмові з Роджером Федерером.

Раніше вважалося, що дядько Надаля перевчив Рафаеля грати лівою рукою, вважаючи ліворукість перевагою перед іншими тенісистами.
Мініатюри долучень
orig_485365.jpg  
Старий 22.04.2020, 07:49   #910
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Швейцарський тенісист Роджер Федерер в розмові з іспанцем Рафаелем Надалем розповів, як проходить його відновлення після операції на коліні.

«Перші шість тижнів був хороший прогрес, але потім він трохи сповільнилося. Зараз знову стає краще. У мене багато часу, тому я не поспішаю. Це єдиний хороший момент. Зрештою, я просто хочу, щоб у мене було здорове коліно, мені не важливо, коли я зможу повернутися. Так що я трохи грав зі стінкою, відновлювався і робив вправи з фітнесу. У мене все окей, я щасливий.

Не знаю, скільки у тебе було операції, для мене це друга, і вдруге мені простіше. Але через третю операцію мені б проходити не хотілося, це точно», - сказав Федерер.
Мініатюри долучень
orig_485364.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:49.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум