SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Трансляції

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.05.2020, 14:32   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

11 травня Олександр Усик відповів на виклик борця Богдана Грицая і заявив, що готовий битися тільки за правилами боксу. Однак імені Грицая в своєму зверненні Усик не назвав жодного разу.

Самому борцю це, мабуть, не сподобалося, і саме на цьому він акцентував свою увагу в черговому зверненні до Усика:

«Я, Богдан Грицай, звертаюся до Алєксандра Усика у відповідь на його відеозвернення, яке виглядає так, нібито було адресовано мені.

Схоже, що цей ролик Усика знімали російські політтехнологи, які, як і я, є великими шанувальниками Джоан Роулінг з її Гаррі Поттером, і використовують прийом «Той, кого не можна називати».

В Росії, коли Путін звертається до свого опонента Навального, теж ніколи не називає його по імені. А у нас Усик звертається, ймовірно, до мене, не називаючи мого імені. Ну добре.

Сьогодні, Алєксандр, будемо вчитися називати людей по імені. Отже, я - Богдан Грицай. Ти - Алєксандр Усик. Саме так ти вимагав від іноземних журналістів, щоб тебе називали. Не Олександр, а Алєксандр. Правильно? Добре.

Отже, ще раз. Я - Богдан Грицай, ти - Алєксандр Усик. Вірю, що ти зможеш засвоїти цей урок. Оскільки урок, який я дав тобі в моєму попередньому відео, ти засвоїв, судячи по твоїй відповіді. І це чудово».

Sport.ua Telegram
Підписуйся на наш канал в Telegram і дізнавайся всі найсвіжіші новини раніше за всіх!
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_487658.jpg (40,6 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.05.2020, 09:36   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Заступник голови Ради резервістів Мирослав Гай прокоментував зйомки боксера Олександра Усика в російському фільмі та припустив, що той завербований спецслужбами Росії:

«Я не знайомий з ним особисто і не знаю його як людину. Але однозначно можу сказати, що не поважаю його вчинок – зйомки в цьому абсолютно пропагандистському ролику.

Маючи певний досвід у протидії інформаційно-психологічним операціям Російської Федерації, у мене є підозра, що Усик свідомо чи несвідомо був завербований спецслужбами РФ.

Це ніяке не звинувачення, це не означає, що він якийсь спеціальний агент. Може, він несвідомо. Але я не думаю, що він зовсім глуха людина, щоб не розуміти, до чого призводять його заяви».
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_487709.jpg (44,4 КБ, 0 переглядів)
Старий 14.05.2020, 12:10   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі між володарем титулів WBA, WBO, WBC Василем Ломаченком та чемпіоном за версією IBF Теофімо Лопесом не відбудеться.

Американський боксер заявив, що поєдинок не вдасться провести в зв'язку з тим, що Ломаченко не може вилетіти з України.

«Бою з Ломаченком не буде. Він в Україні і не може вилетіти через заборону на перельоти. Він не може прилетіти в США.

Ми намагалися організувати бій з Девіном Хейні, але відповіді так і не отримали. На жаль, більшість хлопців з топ-15 рейтингу IBF в моєму легкому дивізіоні зараз знаходяться не в США. Чорт», - заявив Лопес.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_487748.jpg (48,8 КБ, 0 переглядів)
Старий 14.05.2020, 14:04   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Американський боксер легкої ваги Девін Хейні (24-0, 15 KO), який нещодавно отримав статус діючого чемпіона світу в легкій вазі за версією WBC, спростував інформацію про те, що промоутери володаря поясу IBF Теофімо Лопеса пропонували його команді організувати поєдинок.

«Теофімо - брехун, і я починаю думати, що він божевільний, він насправді вірить в брехню, яку сам говорить.

Промоутери Лопеса ніколи в житті не зв'язувалися з моїми. Не забувайте, що я вже брав участь в турнірі з цим клоуном. У таких бійців немає працьовитості, щоб перемогти мене. Обіцяю, час покаже», - сказав Хейні.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_487754.jpg (53,3 КБ, 0 переглядів)
Старий 15.05.2020, 10:47   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Відомий німецький боксер Домінік Безель, діючий чемпіон світу, наздогнав і затримав злочинця у Фрайбурзі.

Спортсмен сказав, що побачив, як чоловік вибіг з магазину і почав тікати. Домінік зумів наздогнати злодія та затримати його без використання додаткових засобів. Як виявилося, 29-річний чоловік вкрав сигарети.

Домінік Безель є чемпіоном світу в напівважкій вазі за версією IBO та тимчасовим чемпіоном світу за версією WBA, чемпіоном Європи за версією EBU. Титули чемпіона світу він завоював в листопаді минулого року, нокаутувавши в 11-му раунді шведа Свена Форнлінга. Перший захист титулів проти австралійця Зака ​​Данна повинен був відбутися 28 березня, але бій був відкладений.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_487798.jpg (64,4 КБ, 0 переглядів)
Старий 16.05.2020, 09:47   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український боксер Макс Бурсак, колишній претендент на пояс чемпіона світу, прокоментував словесну перепалку між боксером Олександром Усиком і борцем Богданом Грицаєм:

«Я взагалі не знаю, хто такий Грицай. Це клоунада, шоу. Чесно кажучи, навіть не хочу це коментувати. Хто такий Грицай? За якими правилами вони битися будуть, хто гонорари платити буде, чи потрібно це Усику? Я теж можу зараз кинути виклик комусь. Платіть гроші і давайте зробимо.

У Усика свій шлях, є мета – Джошуа, Вайлдер. Який Грицай? При чому тут він? Навіщо він кидає виклик? Усик – боксер, а не борець, не рукопашник. Нехай Грицаю кине виклик стрілок з пістолета. Скаже: «Давай».

Усика стихія – це бокс. Хочеш боксувати – давай. Але хто гонорари буде платити, кому потрібен цей бій? Може тільки в якості спарингу. А так ... Хто купить трансляцію? Хто такий Грицай? Хто заплатить за цей бій? Усику потрібно витратити на цей бій свій часу, підготовку, здоров'я. Тобто, взагалі не цікаво. Я вважаю, що Саня прав і не розумію, звідки цей Грицай взявся, навіщо він це зробить, з якою метою?

Давайте я кину виклик Євгену Коноплянці. Скажу: «Коноплянка, ти хороший футболіст, але давай в ринг заходь». А він каже, що він футболіст, причому тут бокс. Я чув про цю ситуацію, але навіть не хочу коментувати. Це неадеквати якісь. Ну, я маю на увазі цього Грицая. Хто це такий? Хороший борець? Це він, напевно, вирішив пропіаритися на імені Саші, це все в мережі запулити. Не можу зрозуміти сенсу цього.

Саня – спортсмен, для якого спорт – це бізнес. Він виходить в ринг, і йому платять за це гроші, там 1–1,5 мільйона доларів. Хто заплатить за бій з Грицаєм? Дайте мені 1 мільйон доларів, і я теж з Грицаєм буду битися. Але хто платити буде, хто купить трансляцію, хто профінансує?

Ну а просто битися Сані, щоб побити Грицая... Ну поб'є він його, і що це йому дасть? Саня заробляє гроші, це його бізнес, він багато років йшов до того, щоб стати абсолютним чемпіоном світу і заробляти гроші. А тут якийсь хлопець молодий вийшов і кличе в клітку битися. І що? Навіщо воно потрібно?

Це не тому, що Саня боїться. Я навіть не думаю, що за правилами боксу йому потрібен цей бій. Взагалі ігнорувати потрібно, тому що піаритися хлопець просто буде».
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_487966.jpg (49,8 КБ, 0 переглядів)
Старий 17.05.2020, 08:59   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Британець Едді Хірн, промоутер Олександра Усика, шокував публіку, коли оприлюднив свій незвичайний план по поверненню елітного боксу у Великобританію.

Керівник Matchroom Boxing збирається влаштувати великі бої на задньому дворі свого будинку. Хірн має намір організовувати шоу боксу 4 суботи поспіль на території площею 15 акрів в своїй резиденції в Брентвуді, Ессекс.

Його план на 1 мільйон фунтів стерлінгів полягає в тому, щоб розпочати з жіночого чемпіонського бою між Террі Харпер і Наташею Джонас в середині липня, а потім завершити великим поєдинком за титул чемпіона WBC у суперважкій вазі між Ділліаном Вайтом і Алєксандром Повєткіним в першу або другу суботу серпня.

Шоправда, бокс зможуть побачити тільки 90 осыб у кожному поєдинку через обмеження, пов'язані з пандемією коронавірусу. Пропозиція, яка зараз серйозно обговорюється, включає 4 вечори боксу по 5 боїв за 28-денний відрізок.

Едді Хірн розповів: «У фінансовому плані це буде болісно для нас. Але ми старанно працювали останні 10 років, і я не збираюся дозволяти боксу залишити нас. У той час, як інші хлопці працюють на порожніх аренах, у нас все буде виглядати зовсім по-іншому.

Просто уявіть це. Літо, будинок весь освітлений, і починається феєрверк. Потім по схилу пагорба йдуть Ділліан Вайт і Алєксандр Повєткін, які голосно рвуть мою галявину. Чемпіонат світу з боксу в моєму саду? Так, ви це побачите!»
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_488035.jpg (37,9 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Бокс на SAT-TV SLAVASAM Спорт на SAT-TV 1302 30.01.2026 09:09

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:29.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум