![]() |
|
|
#544 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Два мужика, за обідом на роботі:
– У мене кожен божий день скандал з дружиною, то постіль не прибрав, то собаку не вигуляв, то сміття не виніс, то посуд не помив …. другий: – Ну ні хрена себе … А по морді? – Та слава Богу ні …. Руки поки що не розпускала …. |
|
|
|
|
|
#545 |
|
Moderator
|
Два давніх друга — президент Путін і екс-канцлер Німеччини Шредер летять в Америку. Раптом над Північним полюсом їх літак падає й вони обидва замерзають у льоду.
Через 50 років їх знаходять і повертають до життя. Дізнавшись, що вони 50 років провели в льоду, обидва негайно вимагають свіжу газету, щоб дізнатись останні новини. Розгорнувши газету, Путін відразу починає сміятися. Шредер запитує в нього у чому річ, і той зачитує новину: «Німеччина знову програла Бразилії у фіналі чемпіонату світу з футболу». Шрьодер дивиться в газету й сам починає сміятися. Путін запитує, чому той сміється, і Шредер зачитує новину з газети: «Знову неспокійно на німецько-китайському кордоні». |
|
|
|
|
|
#550 |
|
Moderator
|
Юна дружина відчинила двері вся в сльозах.
— Мене образили. Мене образила твоя мати. — Мати? — здивувався чоловік. — Адже вона за сотні километрів звідси. — Ну то й що? Вранці прибув від неї лист для тебе, і я розпечатала конверт. Чоловік прочитав листа, погляд його спохмурнів. — Але де ж тут образа? — У приписці. Там сказано: "Дорога Ганно, не забудь віддати листа Андрію". |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |