SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Теніс

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 21.09.2020, 07:21   #1031
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

У неділю на Відкритому чемпіонаті Італії з тенісу пройшли матчі 1/2 фіналу у чоловіків.

Перший номер посіву Новак Джокович у двох сетах розібрався з норвежцем Каспером Руудом, а Денис Шаповалов і Дієго Шварцман влаштували справжню зарубу за другу путівку в головний матч турніру. Переможцем з цієї дуелі вийшов аргентинець, який вперше вийшов до фіналу Мастерса.

Нагадаємо, Рафаель Надаль покинув турнір на стадії 1/2 фіналу. У іспанця на даний момент рівність з Джоковичем за кількістю виграних Мастерсів (по 35). Серб має відмінну можливість вийти на чисту першу позицію за цим показником.

Рим. 1/2 фіналу

Новак Джокович [1] – Каспер Рууд – 7:5, 6:3
Денис Шаповалов [12] – Дієго Шварцман [8] – 4:6, 7:5, 6:7(4)
Мініатюри долучень
orig_504460.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.09.2020, 07:29   #1032
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Сьогодні Сергій Стаховський у першому раунді кваліфікації Ролан Гаррос зустрічався з Даніелем Елаі Галаном з Колумбії.

Український тенісист програв у двох сетах (перший - на тай-брейку). Матч тривав 1 годину і 30 хвилин.

Кваліфікація. 1-й раунд

Сергій Стаховський (Україна) - Даніель Елаі Галан (Колумбія) - 6:7 (5), 3:6

Також сьогодні в першому раунді кваліфікації Ролан Гаррос вилетів ще один українець - Ілля Марченко.
Мініатюри долучень
orig_504591.jpg  
Старий 23.09.2020, 07:07   #1033
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська тенісистка Леся Цуренко поділилася думкою про поразку в кваліфікації Ролан Гаррос від туркені Чали Бююкакчай.

- Після бойового другого сету ступінь хвилювання щодо ліктя підвищилася?
- Не можу сказати, що була велика різниця. Лікоть поводився досить рівно весь матч. Що неприємно - я не знаю, що буде з ним потім. Граю матч і не знаю, що буде завтра. Ось зараз не можу його до кінця розігнути. Я не скаржуся, лише намагаюся пояснити, що за штука дане пошкодження.

У третьому сеті фізично відчувала, що лікоть дає мені грати. Суперниця змушувала на довгі розіграші, і зіграла загалом краще. У мене нічого не пішло. Весь матч дивним вийшов. Вона постійно кидала свічки. Настільки глибоко, що я ледь в паркан не врізалася. Мало хто зараз так діє. Я йшла на загострення, але через це нічого доброго не вийшло. Мені доводилося задкувати назад, кидати свічку у відповідь або ризикувати.

- З чим був пов'язана медична перерва в третьому сеті?
- Банальна для тенісиста причина - мозолі.

- За новими правилами на турнір дозволяється взяти одного учасника команди. З ким ти приїхала?
- У Париж я приїхала зі своїм хлопцем.

- Представиш його?
- Його звуть Микита. Він мій тренер з фітнесу.

- Які плани на решту сезону?
- Щодо турнірів складно сказати, тому що в ITF-серії їх постійно скасовують. Перш за все - мені важливо знайти хоч якийсь рух подачі, яка буде прийнятною, і швидкість подачі буде вище середньої. Щоб хоч якось тримати свої гейми і не подавати багато подвійних. У WTA там практично турнірів і не залишилося. По суті, тільки Острава, а Лінц - в грудні. Спробую зіграти, якщо вони будуть. Після карантину у мене немає бажання брати ще якусь паузу, але все-таки лікоть змушує. Можливо, є сенс до кінця року нічого не грати, вилікувати лікоть і налагодити подачу. І вже з початку року почати сезон з нового аркуша.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_504743.jpg  
Старий 24.09.2020, 07:34   #1034
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У вівторок і середу на грунтовому турнірі міжнародної серії в Страсбурзі пройшли матчі другого кола.

Перша ракетка України Еліна Світоліна свій поєдинок виграла і продовжує боротьбу за трофей.

Страсбург. Пари 1/4 фіналу

Верхня частина сітки

Альона Остапенко – Нао Хібіно
Чжан Шуай – Єлена Рибакіна [5]

Нижня частина сітки

Катерина Синякова – Аріна Соболенко [4]
Жиль Тайхман – Еліна Світоліна [2]

Відзначимо, що всі чвертьфінальні матчі відбудуться у четвер, 24 вересня.
Мініатюри долучень
orig_504887.jpg  
Старий 25.09.2020, 07:19   #1035
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Відбулося жеребкування Відкритого чемпіонату Франції з тенісу.

В основній сітці жіночого одиночного розряду зіграють чотири українки: Еліна Світоліна (№5 WTA), Даяна Ястремська (№28 WTA), Катерина Козлова (№99 WTA) і Катаріна Завацька (№112 WTA). Також через кваліфікацію в основу може потрапити Марта Костюк (№119 WTA).

Перша ракетка України Еліна Світоліна на старті турніру змагатиметься з Варварою Грачовою з Росії (№89 WTA).

Даяна Ястремська розпочне змагання матчем проти представниці Австралії Дар'ї Гаврилової (№785 WTA).

Третя ракетка України Катерина Козлова стартує матчем з іспанкою Паулой Бадосою (№87 WTA).

Катаріна Завацька дебютує в основі Ролан Гаррос матчем проти Кікі Бертенс з Нідерландів (№8 WTA).
Мініатюри долучень
orig_505012.jpg  
Старий 26.09.2020, 08:42   #1036
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№5 WTA) продовжує перемагати на турнірі міжнародної серії в Страсбурзі.

У матчі 1/2 фіналу українка розібралася з Аріною Соболенко з Білорусі (№12 WTA).

Страсбург. Півфінал
Еліна Світоліна (Україна) - Аріна Соболенко (Білорусь) - 6:3, 4:6, 6:4

Для Соболенко матч проти Світоліної став другим за день. Вчора її зустріч проти чешки Катерини Синякової перенесли через дощ і Аріна в п'ятницю з новими силами відіграла програний в четвер перший сет.

Уже в другому геймі другого для неї матчу за день гру довелося призупинити з тієї ж причини. На щастя, опадів було небагато і через 45 хвилин дівчата повернулися на корт.

І це ненадовго допомогло представниці Білорусі. Вона програвала 0:2, але швидше розігралася і рахунок зрівняла. Еліні довелося добре потрудитися, щоб знову позначити свою перевагу. Українка намагалася грати у властивому для цього року більш агресивному стилі, який раніше на грунті ми бачили не так часто. Виходило, як і в попередніх матчах, з перемінним успіхом, але суперниця була менш стабільною і перший сет залишився за нами.

У другій партії малюнок гри дещо змінився, дівчата по черзі намагалися якось зачепитися за подачу суперниці, але ні в кого не виходило. Але на цей раз Соболенко зіграла набагато чистіше, тиску від Світоліної явно не вистачало. Саме Аріна і зробила єдиний брейк в партії. І хоча рахунок за сетами зрівнявся, перспективи українки в такому матчі були значно вищими.

На старті третьої партії Світоліна повела 3:0, багато хто вже увірував в її легку перемогу. Можливо, навіть вона. Еліна стала грати пасивно і була знищена в трьох швидких геймах. Довелося грати в більш атакуючій манері, мінімізуючи для опонентки варіанти для завершення атак. За рахунку 4:3 Еліна реалізувала подвійний прихований матчбол, але на подачі не впоралася. На щастя для неї, Соболенко в наступному геймі зробила 3 ​​подвійних, одну з яких на матчболі.

Відзначимо, що це була найбільш високорейтингова перемога Еліни в 2020-му році.

У фіналі Світоліна зіграє проти Єлени Рибакіної з Казахстану (№18 WTA). Українка буде боротися за другий трофей в сезоні, перед початком карантину вона виграла турнір в Монтерреї.

Нагадаємо, в минулому році на цій стадії Соболенко програла українці Даяні Ястремській, яка згодом виграла титул.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_505141.jpg  
Старий 27.09.2020, 08:17   #1037
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Відбулися півфінальні поєдинки на грунтовому турнірі серії ATP 500 в Гамбурзі.

У матчі за титул зійдуться Андрій Рубльов і Стефанос Ціціпас.

Відзначимо, що росіянин посіяний на турнірі під п'ятим номером, грек - під другим.

Гамбург. Півфінали

Андрій Рубльов (Росія) - Каспер Рууд (Норвегія) - 6:4, 6:2
Стефанос Ціціпас (Греція) - Крістіан Гарін (Чилі) - 7:5, 3:6, 6:4
Мініатюри долучень
orig_505285.jpg  
Старий 28.09.2020, 07:30   #1038
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Друга ракетка України Даяна Ястремська (№28 WTA) завершила боротьбу на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу. У матчі першого кола українка програла представниці Австралії Дар’ї Гавриловій (№785 WTA), яка була заявлена ​​за «замороженим» рейтингом.
Мініатюри долучень
orig_505469.jpg  
Старий 29.09.2020, 07:46   #1039
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Катаріна Завацька після поразки від Кікі Бертенс в першому колі Ролан Гаррос, висловилася про свій матч.

«Отримала незабутній досвід від сьогоднішнього дня, з точки зору емоцій, ситуації, розумового духу, стійкості.
Все ще важко повірити, що саме сталося сьогодні. Програти таким чином, можливо, одна з найгірших речей, які можуть трапитися з тенісистом, особливо в першому матчі в основній сітці твого улюбленого турніру, на жаль, я порвала всі струни на всіх своїх ракетках і грала третій сет ракеткою тренера.

Не так би я хотіла закінчити матч. Дуже не пощастило, але з іншого боку задоволена своїм рівнем гри сьогодні. Думаю що мені потрібно пройти через ці випробування, щоб стати сильнішою, і всі ці важкі моменти загартовують мене. Дякую моїй команді за їхню підтримку! Дякую, Ролан Гаррос», - написала Завацька в Instagram.
Мініатюри долучень
orig_505602.jpg  
Старий 30.09.2020, 07:52   #1040
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Сьогодні Катерина Козлова в першому раунді Ролан Гаррос в трьох сетах програла іспанці Паулі Бадосі Хіберт. Українка поділилася враженнями від матчу:

«Я ще не встигла багато чого проаналізувати, тому що матч недавно закінчився, і я поки трохи на емоціях. Перший сет, як ми говорили з тренером, я зіграла погано, у другому вже вийшло знайти ритм. У третьому сеті я його не втримала. Повинна віддати належне суперниці, що вона добре відіграла і діяла активно.

У першому сеті я не відчувала м'яч. Так, я тренувалася новими м'ячами до гри. Сьогодні було не так холодно, але часто йшов дощ, і м'ячі були некеровані для мене. Корт був повільний, тому що він був дуже вологим і жорстким. Можна було під'їжджати до м'ячів, з цим не було проблем, тому що на Ролан Гаррос якісний грунт. Можливо, через це м'ячі теж не сильно відскакували, а застрягали десь посередині. У мене не було правильного відчуття, я не могла обробити м'яч, хоча зазвичай я граю варіативно. У цих умовах було складно так грати.

Я недостатньо активно подавала. Зазвичай, перша подача у мене летить сильніше. Суперниці було зручно атакувати на другому м'ячі, я це помітила і хотіла підняти відсоток влучання на першому. Але у мене було не так багато легких очок. Подача у мене сьогодні не летіла, так що я грала з тим, що є. Навіть в кінці матчу у мене були шанси виграти, до останнього розіграшу я відчувала, що можу переломити хід гри і я намагалася це зробити. Але не склалося, тому, звичайно, я незадоволена результатом».

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_505740.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:55.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум