SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 14.10.2020, 08:15   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.692

Типово

Біатлоніст збірної України Артем Прима розповів про закордонні тренувальні збори.

«На зборі в Рупольдінгу ми підводили себе до роботи в австрійському Рамзау. У Німеччині провели лише дев'ять днів, а в Австрії будемо готуватися 22 дні: основну роботу проведемо в Австрії. Розпорядок дня в Рупольдингу був наступним: вставали вранці, снідали, проводили зарядку, перше тренування, пообідали, поспали і друге тренування. А після цього вечеря і відбій.

Попрацювали три дні в тренажерному залі: провели силову роботу. Були комплексні тренування на лижоролерах, адже там хороша траса: багато кіл і зі стрільбою. Там стандартне стрільбище, по п'ять стійок на команду, можна було добре попрацювати комплексно. А в Рамзау тільки 15-18 стійок на стрільбищі і чимало команд, тому буде по дві установки», - сказав Прима.

Нагадаємо, в кінці вересня Прима виграв спринтерську гонку на літньому чемпіонаті України в Чернігові.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_507684.jpg (32,0 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.10.2020, 07:53   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної України Артем Прима розповів, що контактував зі своїми батьками, які були хворі на коронавірус.

«У моїх батьків був позитивний тест на коронавірус, вони побули на самоізоляції – без ускладнень все пройшло. Зараз уже все добре. Мене це майже не зачепило.

Ця ситуація була перед заключним збором у Сянках більше місяця тому. Я відпросився у тренера, щоб відправити сина у перший клас, якраз під час цього приїзду до Чернігова дізнався про позитивний результат батьків, а ми контактували з ними. Тому я здав два повторних тести на Covid-19, але у мене нічого не було виявлено. Повернувся до тренувань зі збірною, а пізніше й батьки одужали», - сказав Прима.

Нагадаємо, в кінці вересня Прима виграв спринтерську гонку на літньому чемпіонаті України в Чернігові.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_507856.jpg (32,3 КБ, 0 переглядів)
Старий 16.10.2020, 07:38   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Координатор Білоруського фонду спортивної солідарності Олександр Опейкін засудив чотириразову олімпійську чемпіонку Дар'ю Домрачеву за реакцію на протести в Білорусі.

«Домрачева має звання Героя Білорусі і повинна захищати народ. Ти або відмовся від звання, або будь героєм», - сказав Опейкін.

Нагадаємо, нещодавно брат Дар'ї був побитий і затриманий силовиками в Мінську.

Читайте також: Дар'я ДОМРАЧЕВА: «Мій публічний гнів не вирішить суспільних проблем»
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_507844.jpg (42,7 КБ, 0 переглядів)
Старий 17.10.2020, 08:30   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Брат чотириразової олімпійської чемпіонки Дар'ї Домрачевої, якого 11 жовтня силовики по-звірячому побили в Мінську, розповів про те, як сестра дізналася про неприємний інцидент.

«Як тільки Даша сама про все дізналася з інтернету, намагалася зв'язатися зі мною. Але я не міг вчора з нею поспілкуватися. І на момент нашого інтерв'ю поки не зідзвонювалися, тим більше у нас велика різниця в часі - вона ж в Китаї зараз.

Даша зараз працює в іншій країні, і можу сказати, що у неї великі проблеми з інтернетом. У Китаї блокують всі соцмережі, потрібно бути близькою до влади людиною, щоб мати туди доступ. Більше того, навіть у самій збірній Китаю з біатлону проблеми з виходом в мережу. Спортсмени і тренери зараз знаходяться в якихось горах, провінціях, тренуються на далеких базах. І цивілізацією там, м'яко кажучи, не пахне.

Ну а щодо будь-яких коментарів, це особиста справа кожного - говорити чи ні. Я теж не можу обговорювати рішення сестри. Не беруся ні засуджувати її, ні просити якось коментувати. У кожного свої обставини і свої рішення», - сказав Микита Домрачев.

Читайте також: Домрачева поза політикою? Режим Лукашенка жорстко побив брата легенди біатлону
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_507825.jpg (34,5 КБ, 0 переглядів)
Старий 19.10.2020, 07:25   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Титулована біатлоністка збірної України Віта Семеренко провела перше тренування на снігу.

33-річна спортсменка приєдналася до команди Юрая Санітри на закордонному зборі в австрійському Рамзау та приступила до роботи.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_508459.jpg (71,6 КБ, 0 переглядів)
Старий 21.10.2020, 07:26   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер збірної Норвегії Зігфрід Мазе сподівається, що новий сезон Кубка світу стартує в кінці листопада, як і було заплановано.

«Якби я був президентом IBU або іншою відповідальною особою федерації, то робив би все, щоб Кубок світу відбувся. Два тижні в Фінляндії, два тижні в Австрії і два тижні в Оберхофі - це хороший шлях. Якщо не буде взагалі етапів, то національним федераціям доведеться дуже важко. Вони отримують гроші від спонсорів. Якщо біатлон не показуватимуть по телевізору, то спонсорам стане нецікавий цей спорт. Сезон повинен стартувати, інакше буде катастрофа. В будь-якому вигляді Кубок світу повинен пройти», - сказав Мазе.

Раніше повідомлялося, що IBU зробить два спарених етапи КС в Оберхофі.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_508598.jpg (39,6 КБ, 0 переглядів)
Старий 23.10.2020, 07:57   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Старший тренер збірної України з біатлону Юрай Санітра розповів про стан Віти Семеренко, яка нещодавно перехворіла на коронавірус.

«Ні я, ні наш лікар не знаємо, який стан організму у Віти Семеренко після перенесеного захворювання, тому ми обережно готували перші дні тренувань для неї. Вона приєдналася до команди в хорошій фізичній формі та психологічному настрої.

Віта вже виконує навантаження, додаючи маленькими кроками те, що не могла виконувати впродовж двох тижнів вдома. Але бачу, що до старту сезону вона може бути нормально готова для хороших виступів. Добре, що в неї не було жодних симптомів, але вірус був підтверджений двома тестами. Вона не мала температрури, не було кашлю – жодних додаткових ускладнень. Я думаю, що це не вплине на її підготовку найближчим часом та в майбутньому», - сказав Санітра.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_509001.jpg (46,5 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:28.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум