SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 05.11.2020, 07:14   #921
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

У зв'язку з рекомендацією місцевої влади не проводити великі заходи в муніципалітеті Рінгсакер (Норвегія), відкриття сезону для біатлоністів, заплановане спочатку в Шушені на 13-15 листопада, не відбудеться. Норвезька федерація біатлону намагається знайти альтернативну арену.

«Важливість збереження здоров'я людей перевершує все інше в той час, в якому ми живемо. У світлі ситуації, в якій ми знаходимося, організатор і лікар гонки у співпраці з главою муніципалітету в Рінгсакері провели ретельну оцінку і вирішили, що найбільш виправданим є не проводити зараз такий великий спортивний захід в муніципалітеті»- повідомляє skiskyting.no.

Норвезька асоціація біатлоністів зараз намагається знайти альтернативну арену з більш сприятливою місцевою інфекційною ситуацією, на якій є можливість організувати старт сезону біатлоністів 13-15 листопада безпечним і захищеним від зараження способом.

«Організатори Шушена дуже багато працювали, щоб провести гарний захід, незважаючи на проблеми, пов'язані з covid-19, і ми пишаємося тим, як вони впоралися з ситуацією. Ми хотіли б поїхати в Шушен на відкриття сезону, але в цьому році цього не буде»? - говорить Арне Хортен, президент Норвезької асоціації біатлоністів.

Читайте також: Революція в біатлоні. Кому роздадуть медалі викритого в допінгу росіянина

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_510766.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.11.2020, 16:00   #922
yyyyyhhh
Moderator

Типово

4 листопада в Буковелі фінські фахівці почали перші монтажні роботи. Саме вони допомагають правильно змонтувати установки для стрільби українським працівникам.

Ці ж фінські фахівці вже допомагали в установці біатлонного стрільбища в селі Яворів на базі західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ. Працівники повністю завершили монтаж каркаса. Наступний етап - монтаж даху стрільбища.

Крім того ведуться й інші роботи на майбутньому біатлонному комплексі: зараз прокладають труби під систему штучного осніження траси, щоб у перші дні, коли термометр декілька днів поспіль буде стабільно показувати невеликий мінус, працівники змогли засніжити трасу для спортсменів.

Інші працівники вносять корективи у рельєф траси, на які звернули увагу спеціалісти з IBU влітку цього року, аби траса у Буковелі відповідала всім міжнародним стандартам.

Перші тестові пристрілки мішеней заплановані наприкінці тижня. Планується, що всі роботи будуть виконані за 7 днів.

Нагадаємо, що на 22 грудня запланований відкритий чемпіонат України з біатлону.
Мініатюри долучень
orig_511064.jpg  
Старий 07.11.2020, 08:54   #923
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна розповіла про розставання з колишнім чоловіком.

«Розсталася з чоловіком без сварок, без скандалів, без образ, і так і далі холостякую.

Біля себе я хочу бачити сильного чоловіка. А друзі з мене сміються: «З тобою не можна сперечатися, ти ж зі зброєю!» - сказала Підгрушна.

Нагадаємо, в 2013 році Підгрушна вийшла заміж за народного депутата України VII скликання Олексія Кайду. У 2016 році стало відомо про розлучення пари.
Мініатюри долучень
orig_511057.jpg  
Старий 08.11.2020, 09:11   #924
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна розповіла про емоції, які пережила під час перемоги в естафеті на Олімпійських іграх-2014 в Сочі.

«Буквально за два дні до олімпійського золота були розстріли на Майдані. Це було складно. І коли вже ця медаль відбулася, радіти тоді нагороді ми не могли, тому що в Україні був траур. І ось на таких емоціях була ця медаль», - сказала Підгрушна.

Нагадаємо, Підгрушна, сестри Семеренко і Юлія Джима виграли естафету 21 лютого 2014 року, на наступний день після «кривавого четверга».

Читайте також: Революція в біатлоні. Кому роздадуть медалі викритого в допінгу росіянина
Мініатюри долучень
orig_511033.jpg  
Старий 10.11.2020, 11:30   #925
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У фінському Вуокатті, де зараз тренуються основна і резервна збірні України з біатлону, у чотирьох іноземних спортсменів виявлений коронавірус.

Всі чотири випадки COVID-19 виявлені в збірній України: троє - серед спортсменів команди Б і один у працівника медперсоналу основної команди. Імена спортсменів не розголошуються.

Тести всією командою були здані в середу, 4 листопада, а результати прийшли в четвер, 5 листопада, після обіду. На даний момент команду Б в повному складі відправлено на карантин. Чи зможуть спортсмени продовжити тренування, поки що невідомо.

Що стосується основної збірної, то підготовка команди проходить без додаткових обмежень. Спортсмени вже виконали перші швидкісні тренування на снігу.

Відзначимо, що збір команди Б запланований до 20 листопада, після чого біатлоністи повинні відправитися до України. В свою чергу, основна команда переїде до Контіолахті, де відбудеться перший етап Кубка світу.

Раніше повідомлялося, що відкриття біатлонного сезону в Шушені не відбудеться.
Мініатюри долучень
orig_511430.jpg  
Старий 11.11.2020, 15:05   #926
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Чинний володар Великого кришталевого глобуса Йоханнес Бьо посів останнє місце в тестовій гонці перед стартом нового сезону Кубка світу у фінському Контіолахті.

27-річний спортсмен допустив п'ять промахів, чотири з яких припали на стрільбу лежачи.

Відзначимо, що в гонці брало участь шість біатлоністів основної збірної Норвегії. Перше місце зайняв 30-річний Ерлен Бьонтегор, він випередив 32-річного Тар'єя Бьо на одну секунду, а Йоханнеса Бьо - на 59 секунд.

Нагадаємо, новий біатлонний сезон стартує 28 листопада етапом Кубка світу у фінському Контіолахті.

Раніше повідомлялося, що всі січневі етапи Кубка світу з біатлону пройдуть без глядачів.
Мініатюри долучень
orig_511757.jpg  
Старий 13.11.2020, 15:42   #927
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний розповів про спалах коронавірусу в команді Б.

«Всі спортсмени основної команди здорові, це головне. Ми повноцінно тренуємось, ніяких обмежень немає. Лише одного дня, коли прийшли позитивні тести декількох спортсменів команди Б, нас попросили залишитися в номерах. Але це ніяк не вплинуло на тренування, оскільки ми змістили день відпочинку, і вже наступного дня тренувалися в звичайних умовах, ніяких проблем не було. Тому ситуація, яка склалася у команді Б, ніяк не вплинула на збір і роботу основної команди.

Якщо говорити про команду Б, то там, як я і говорив, ситуація не з найкращих. Позавчора (прим. 10 листопада) спортсмени здавали повторні тести, і вони знову підтвердилися... Тому вони на самоізоляції, окремо від усіх. Ми не контактуємо із командою Б, але на скільки мені відомо, здорові спортсмени тренуються в окремий час, по одному, коли нікого ні на трасі, ні на стрільбищі немає», - сказав Підручний.
Мініатюри долучень
orig_512076.jpg  
Старий 14.11.2020, 07:34   #928
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) офіційно повідомив про те, що восьмий етап Кубка світу в Пекіні скасований. Причиною такого рішення є пандемія коронавірусу.

Етап в Пекіні повинен був відбутися з 23 лютого по 1 березня. Ще невідомо, чи буде етап перенесений в інше місце, чи повністю скасований.

Раніше повідомлялося про те, що всі січневі етапи Кубка світу пройдуть без глядачів.
Мініатюри долучень
orig_512146.jpg  
Старий 15.11.2020, 10:07   #929
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний розповів про харчування на зарубіжному зборі в фінському Вуокатті.

– Ви проживаєте у готелі? Чи є якісь інші збірні разом з вами? Де і як ви харчуєтесь?
– Ми живемо в готелі, на нашому поверсі проживає лише наша команда, основна, більше нікого немає. Тут є окремий вхід, через вулицю. Ми ні з ким не контактуємо, не ходимо по інших поверхах. Тому, в нас немає ніякого контакту: ні з командою Б, ні з іншими.

Щодо харчування, то перших 10 днів ми харчувалися окремо, нам привозили їсти, а вже після 10 днів перебування у Вуокатті, після отримання негативних тестів на коронавірус, ми ходили в їдальню, але в окремий зал. Ось пройшло два тижні з моменту прибуття сюди, і нам вже дозволено ходити харчуватись в загальний зал, де їдять всі спортсмени. Але туди ходить дуже мало людей, тому досить зручно.

– Валя казала, що не дуже задоволена тим, як ви харчуєтесь. Що ти можеш сказати з цього приводу?
– Харчування не те що проблемне, воно швидше специфічне, фінське. Тут переважає їхня кухня, багато риби. Не скажу що воно погане, але специфічне, на любителя. Якщо мені чогось не вистачає – я йду у великий супермаркет, який знаходиться недалеко він нас, в п’ятистах метрах, де можу купити все, що мені потрібно. До того ж, у кожного в номері є кухня, тому якщо мені щось потрібно – я без проблем собі щось приготую. З цим проблем у мене немає, мене все влаштовує.

Читайте також: Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «В команді Б ситуація, м'яко кажучи, не з кращих»

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_512169.jpg  
Старий 17.11.2020, 11:18   #930
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Старший тренер збірної України Юрай Санітра розповів про готовність нової біатлонної траси в Буковелі.

«Я перебуваю на зв'язку з президентом федерації біатлону Володимиром Бринзаком: обговорюємо ситуацію з трасою в Буковелі, адже хочемо вже наприкінці грудня провести там чемпіонат України. Я вже маю інформацію, що з настанням морозів "пушки" готові робити штучний сніг. Якщо все буде гаразд, то дехто зі спортсменів після Нового Року готуватимуться там до майбутніх стартів Кубка IBU», - сказав Санітра.

Нагадаємо, в грудні в Буковелі відбудеться чемпіонат України з біатлону. Основна збірна на ньому не виступить.
Мініатюри долучень
orig_512605.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:45.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум