SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 14.12.2020, 07:48   #951
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний прокоментував 13 місце в естафеті на третьому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

– Діма, як твоє самопочуття?
– Самопочуття краще, ніж те, яке було під час спринтерської гонки. Краще біглося, вже не було такого відчуття, як у п’ятницю, коли я просто був безсилий і мене «вирубало».

– Як тобі далася сьогоднішня гонка?
– Звичайно, за відчуттями біглося краще, хоч відставання і велике. Після фінішу думав, що ходом програв менше, але глянув на статистику, а там відставання ногами досить велике. Мене це не дуже радує. Сказати, чому так – важко. Це буде звучати як виправдання, тому об’єктивної відповіді у мене немає.

З огляду на ті умови, які були – я досить нормально впорався зі стрільбою.

– День відпочинку пішов тобі на користь?
– Напевне, хоча стан ще дуже далекий від того, який він має бути. Можливо, мені просто в естафеті простіше біжиться (посміхається). Оскільки в Контіолахті естафету досить добре пробіг, і результат був непоганий. Сьогодні ж, мені вдалося відіграти декілька позицій у тих спортсменів, які були попереду, але, дивлячись на відставання ногами, воно, звичайно, велике.
Мініатюри долучень
orig_516524.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 16.12.2020, 11:50   #952
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоністка збірної Франції Жюлья Сімон прокоментувала третє місце в гонці переслідування на третьому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

«Гонка почалася для мене з двох промахів на першій же стрільбі лежачи. Це відкинуло мене назад, але я була впевнена в своїй швидкості на трасі і розуміла, що поступово зможу наблизитися до лідерів. На стійках відчувала себе відмінно, стрільба була ідеальною. Тому залишалося тільки боротися за п'єдестал на фінішному колі.

У мене були великі надії на старт сезону, але вони розбилися на першому ж етапі Кубка світу. Було дуже важко, особливо психологічно. З’явилися знов проблеми зі стрільбою, швидкість на трасі була поганою. Важливо було зберегти впевненість і спокій, викинути невдачі з голови і рухатися далі, але це не так просто (посміхається).

Передсезонний збір ми провели у Франції на висоті і адаптуватися до Контіолахті було складно. Потрібен був час, щоб набрати форму, і двох тижнів в Фінляндії виявилося недостатньо. Тут, в Хохфільцені, вище, умови схожі на місця, де ми проводили літню підготовку, тому результати нашої команди покращилися. Сподіваюся, наступного тижня також все буде добре!» - сказала Сімон.

Sport.ua Telegram
Підписуйся на наш канал в Telegram і дізнавайся всі найсвіжіші новини ран
Мініатюри долучень
orig_516788.jpg  
Старий 17.12.2020, 07:15   #953
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У четвер, 17 грудня, в австрійському Хохфільцені відбудеться чоловіча спринтерська гонка в рамках четвертого етапу Кубка світу.

Пропонуємо ознайомитися зі стартовими номерами українців.

2. Богдан Цимбал
34. Артем Прима
42. Дмитро Підручний
49. Антон Дудченко
95. Руслан Ткаленко
Мініатюри долучень
orig_516867.jpg  
Старий 18.12.2020, 15:48   #954
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У п'ятницю, 18 грудня, в австрійському Хохфільцені відбудеться жіноча спринтерська гонка в рамках четвертого етапу Кубка світу.

Пропонуємо ознайомитися зі стартовими номерами українців.

19. Валя Семеренко
41. Дар'я Блашко
51. Юлія Джима
68. Анастасія Меркушина
98. Олена Підгрушна

Sport.ua проведе текстову трансляцію гонки. Початок о 15:15 за Києвом.
Мініатюри долучень
orig_517028.jpg  
Старий 19.12.2020, 09:44   #955
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Старший тренер збірної України Юрай Санітра прокоментував виступ підопічних в жіночому спринті на четвертому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

«Незадоволений результатом, чекали трохи більшого. Усі дівчата були не такими, як ми чекали, трохи втомленими - це і позначилося по швидкості ногами на трасі. Самі собі програвали у порівнянні з попередніми стартами.

По швидкості ногами можу бути задоволений Юлією Джимою - вона бігла добре, але не вийшло відстрілятися як потрібно.

У Дар'ї Блашко уже невелика криза, яка появилася через дуже велику кількість стартів: вона не пропустила майже жодного старту, вона втомлена. Будемо дивитися по її стану завтра-післязавтра.

І Олена Підгрушна, і Валя Семеренко - там нема чого сказати. Програли самі собі більше хвилини у порівнянні з попереднім стартом. Старт Валі у гонці переслідування під питанням: не почуває себе добре.

Окремо проговорю про Анастасію Меркушину, яка бігла перший старт у сезоні. Рано говорити про те, що можна було щось зробити по-іншому. Але скажу, що є над чим працювати. Після гонки переслідування буду говорити з її особистим тренером, що буде далі», - сказав Санітра.
Мініатюри долучень
orig_517185.jpg  
Старий 20.12.2020, 08:23   #956
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська біатлоністка Юлія Джима прокоментувала свій виступ в гонці переслідування на етапі Кубка світу в Хохфільцені (23-тє місце):

«Сьогоднішньою гонкою я задоволена, хоча, звичайно, можна було обійтися без штрафного кола, але добре, що зайшла на одне, а не на більше. В цілому, вже краще!

Якщо оцінювати перший триместр в загальному, то були якісь нюанси, які не можна було втілити в реальність. До того ж, деякі гонки пропускала. Не завжди виходило впоратися зі стрільбою.

Сподіваюся, після Нового року мені буде набагато простіше бігати. Далі за планом тренувальний збір разом з командою в австрійському Обертілліаху».
Мініатюри долучень
orig_517242.jpg  
Старий 22.12.2020, 13:12   #957
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У Буковелі в рамках чемпіонату України-2020 по біатлону відбулася чоловіча гонка переслідування у чоловіків.

Перемогу здобув переможець спринту Артем Тищенко, якому сьогодні виповнилося 27 років.

Другим фінішував Тарас Лесю, а замкнув трійку призерів Руслан Бригадир.

Результати гонки:

1. Артем Тищенко 37: 43,0
2. Тарас Лесюк +57,0
3. Руслан Бригадир +1: 56,0
Мініатюри долучень
orig_517544.jpg  
Старий 23.12.2020, 08:39   #958
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В рамках чемпіонату України з біатлону в Буковелі відбулася гонка переслідування у жінок.

Надія Бєлкіна, яка в спринті посіла друге місце, не закрила лише одну мішень і випередила Ірину Петренко на 50 секунд.

Бронзову медаль, незважаючи на п'ять кіл штрафу, завоювала Христина Дмитренко.

Результати гонки:

1. Надія Бєлкіна (0+0+1+0) 32:02, 0
2. Ірина Петренко (0+0+1+1) +50,0
3. Христина Дмитренко (1+2+1+1) +3:21,0

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати
Мініатюри долучень
orig_517627.jpg  
Старий 24.12.2020, 17:32   #959
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів, що робити спортсменам, які не змогли потрапити на міжнародні старти.

«Це вже місцеві керівники будуть вирішувати те, де будуть тренуватися їхні регіональні представники. Якщо говорити про юніорську збірну, то за результатами чемпіонату України трьох кращих дівчат-юніорок ми відправимо на Кубок IBU, оскільки цього року збільшили квоту для спортсменів. Відповідно, зможуть стартувати не шість осіб, а одразу вісім. Зрозуміло, що вони не будуть бігти всі гонки, але на коротких дистанціях точно змагатимуться, щоб отримати додатковий досвід перед юніорським чемпіонатом світу», - сказав Бринзак.

Мініатюри долучень
orig_517796.jpg  
Старий 25.12.2020, 08:35   #960
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної України Андрій Доценко прокоментував друге місце в мас-старті на національному чемпіонаті в Буковелі.

– Андрію, як тобі далася сьогоднішня гонка?
– Сьогодні у мене була важкість, не дуже добре самопочуття. Складно було боротися. Намагався якісно відпрацювати на вогневих рубежах, тому що на дистанції почував себе не дуже впевнено. На другому-третьому колах я навіть не міг триматися в групі, але наступні кола далися легше, намагався вже боротися: можливо відновився, можливо втягнувся в гонку.

– Яку тактику ти обрав на останнє коло?
– З останнього вогневого рубежу я вийшов четвертим, за Сергієм Теленем. Намагався відсидітися за ним. Потім побачив, що можемо наздогнати Тараса Лесюка, тому включилися в середині кола в активнішу роботу, і на довгому підйомі вдалося обігнати Теленя. Потім накотив на Лесюка, і обігнав його на спуску.

– Тими результатами, які ти показав на чемпіонаті України – задоволений?
– Не дуже задоволений тим, що показував, оскільки перед цим на зборі почувався набагато краще, контрольну гонку також пробіг ліпше. Зараз моє самопочуття бажає кращого. Сподіваюсь, з кожним стартом буде все легше і легше.

– Попереду естафети. Бігтимеш?
– Звичайно! Потім на декілька днів додому, відпочину, і вже з новими силами у бій.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_517888.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:58.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум