SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 01.01.2021, 08:53   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Команда Формули-1 Мерседес впевнена, що в сезоні-2021 боліди стануть значно повільнішими, незважаючи на всі оновлення, які будуть приготовлені взимку.

Ф-1 заради збільшення кількості обгонів і боротьби на трасі внесла зміни в регламент, які покликані зменшити притискну силу машин, що вплине на швидкість.

«Машини вже не будуть такими швидкими, як у 2020 році. Зміни регламенту зачіпають дно боліда, аеродинаміку, шини та інші аспекти».

«Не впевнений, що це буде плюс 1 секунда з кола, адже ще рано говорити. Відіграти частину можна буде з плином розвитку боліда у другій частині сезону», - впевнений бос Мерседеса Тото Вольфф.

Сезон-2021 буде останнім перед переходом Ф-1 на повністю новий технічний регламент з 2022 року.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_518470.jpg (41,0 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.01.2021, 08:38   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Себастьян Феттель за підсумками сезону-2020 покинув Феррарі, проте досвідчений пілот готовий допомагати радою Міку Шумахеру, який готується до дебюту у Формулі-1 в складі Хааса.

«Я буду радий допомогти Міку, він хороший хлопець. Крім того, у мене особливі відносини з його батьком. Дуже шкода, що Міхаель не може спостерігати за прогресом свого сина і побачити його дебют в Ф-1».

«Буду радий розповісти Міку все, що знаю. Але вважаю, що йому потрібно знайти свій власний шлях у Формулі-1. Міхаель свого часу давав мені багато порад, і я спробую зробити це ж ж для Міка», - сказав Феттель.

Сім'я Міхаеля Шумахера не розкриває дані про його здоров'я після того, як 7-разовий чемпіон світу вдарився головою під час катання на лижах.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_518726.jpg (41,6 КБ, 0 переглядів)
Старий 04.01.2021, 08:19   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

3-го січня легендарному гонщикові Формули-1 Міхаелю Шумахеру виповнилося 52 роки. Ф-1 привітала 7-разового чемпіона світу.

Міхаель після падіння під час катання на лижах в кінці 2013 року отримав серйозні пошкодження голови і з тих пір родина німця не розкриває деталі його стану.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_518833.jpg (26,9 КБ, 0 переглядів)
Старий 06.01.2021, 13:36   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Пілот команди Формули-1 Макларен Ландо Норріс оголосив про те, що його тест на коронавірус показав позитивний результат.

Британський гонщик здав тест після того, як перестав відчувати запахи і смак. Інших симптомів немає, Норріс почуває себе добре. Пілотові доведеться відбути двотижневу самоізоляцію.

Це четвертий випадок зараження коронавірусом серед пілотів Ф-1. У минулому році позитивні тести здали Льюїс Хемілтон, Серхіо Перес і Ленс Стролл.

Раніше стало відомо, що сезон Ф-1, швидше за все, стартує з запізненням і не в Австралії.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_519088.jpg (24,9 КБ, 0 переглядів)
Старий 07.01.2021, 11:06   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

З сезону-2021 Формули-1 замість команди Рейсінг Поінт буде Астон Мартін, який в лютому обіцяє показати новий болід і свої фірмові кольори.

Очікується, що Астон Мартін збереже свій історичний зелений колір, до якого додадуть жовті елементи.

Пілотами команди будуть Себастьян Феттель і Ленс Стролл.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_519186.jpg (17,1 КБ, 0 переглядів)
Старий 08.01.2021, 09:03   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Найкращим обгоном Формули-1 сезону-2020 вболівальники визнали маневр Джорджа Расселла проти Валттері Боттаса на Гран-прі Сахіра.

Расселл підміняв Льюїса Хемілтона, який заразився коронавірусом, і зумів показати себе в боліді Мерседеса проти досвідченого напарника.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_519267.jpg (52,2 КБ, 0 переглядів)
Старий 09.01.2021, 10:00   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

З сезону-2021 у Формулу-1 вперше за 60 років в якості заводської команди повертається Астон Мартін. Власник команди Лоуренс Стролл розраховує, що в майбутньому пілоти зможуть боротися за чемпіонство.

«Як і в інших справах, які я веду, у мене одна мета - перемоги. Чемпіонські титули. Але все повинно відбуватися поступово, в Ф-1 швидко не виграти».

«У минулому сезоні у нас була перемога і кілька подіумів у якості команди Рейсінг Поінт. У 2021 році я хочу, щоб Астон Мартін здобув ще кілька подіумів і одну перемогу».

«І так крок за кроком прогресувати і перемагати все частіше. У 2021 році в Ф-1 з'являється ліміт на витрати, у 2022 - повністю новий технічний регламент. Так що Астон Мартін прийшов перемагати», - заявив Стролл.

Пілотами команди будуть Себастьян Феттель і Ленс Стролл.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_519428.jpg (17,1 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:13.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум