![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.692
|
Компанія Хонда, яка поставляє мотори командам Формули-1 Ред Булл і Альфа Таурі, залишає Ф-1 за підсумками сезону-2021, однак хоче піти красиво.
Ще до рішення про відхід Хонда почала розробляти мотор з прицілом на сезон-2022, але тепер всі передові напрацювання будуть використані в двигуні на 2021 рік. Не виключено, що це дасть Ред Буллу необхідну потужність для боротьби з Мерседесом. Правда, експерти вважають, що таке рішення, навпаки, може призвести до багатьох технічних несправностей протягом гонок. Ред Булл вже представив болід на новий сезон. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
У п'ятницю команда Формули-1 Феррарі влаштувала презентацію пілотів Шарля Леклера і Карлоса Сайнса, а також пообіцяла, що ситуація з мотором, який був найгіршим у Ф-1 в 2020 році, буде виправлена.
«У минулому сезоні головною проблемою була швидкість на прямих. І ми працювали над новим двигуном, щоб виправити ситуацію». «Те, що нам показує симуляція, а також тести в аеродинамічному тунелі, говорить про прогрес. Очікую, що швидкість вже не буде такою проблемою для Феррарі. Але все залежить від прогресу конкурентів». «Більше ми зрозуміємо тільки на першому етапі сезону в Бахрейні», - заявив бос Феррарі Маттіа Бінотто. Раніше в Феррарі після провалу в 2020 році ставили за мету повернутися в топ-3 Кубка конструкторів. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Керівництво Формули-1 підтвердило бажання в найближчі роки повернутися на африканський континент і провести в одній з країн Гран-прі Африки.
Ідею підтримує 7-кратний чемпіон світу Льюїс Хемілтон. «Ф-1 ніяк не представлена в Африці, і це неправильно. Наш пріоритет - організувати там гонку найближчим часом», - заявили в керівництві серії. Головним претендентом називають ПАР, яка приймала гран-прі в 1993 році. Крім того, є варіант з Марокко. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Команда Формули-1 Астон Мартін презентувала болід за сезон-2021. Як і очікувалося, машина виконана у фірмових зелених кольорах.
У болідах встановлені двигуни Мерседеса. Пілотами команди будуть Себастьян Феттель і Ленс Стролл. Астон Мартін в якості заводської команди буде брати участь в Ф-1 вперше з 1960 року. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Команда Формули-1 Хаас показала нові кольори свого боліда на сезон-2021. І вони виконані у вигляді прапора Росії.
Титульним спонсором стала російська компанія Уралкалій, а пілотом буде Микита Мазепін, що став одним із спонсорів команди. Напарником Мазепіна буде Мік Шумахер. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Формула-1 офіційно повідомила, що в календар на сезон-2021 додано Гран-прі Португалії на автодромі Портімао.
Гонка в Португалії відбулася в минулому, скороченому через коронавірус, чемпіонаті. Всього Ф-1 сподівається провести 23 гонки, що буде повторенням рекорду серії. Новими будуть етапи в Нідерландах і Саудівській Аравії. Старт сезону намічено на 28 березня в Бахрейні, а завершення - 12 грудня в Абу-Дабі. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Після невдалих сезонів у складі Феррарі 4-кратний чемпіон Формули-1 Себастьян Феттель перейшов в Астон Мартін, однак вважає, що нікому нічого доводити не повинен.
«Мене мало цікавить, що люди про мене думають. Я більше хочу щось довести собі і своїй новій команді. Світ рухається дуже швидко, не можна застрявати в минулому». «Упевнений, що після того, як я покину Формулу-1, мене дуже швидко забудуть. І це нормально. Так що мене не дуже цікавить думка людей по приводу моїх виступів». «Я зосереджений на собі і на Астон Мартіні», - сказав Феттель. Минулий сезон став одним з найневдаліших в кар'єрі Феттеля - 13 місце загального заліку. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|