SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.02.2021, 13:33   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.692

Типово

Компанія Хонда, яка поставляє мотори командам Формули-1 Ред Булл і Альфа Таурі, залишає Ф-1 за підсумками сезону-2021, однак хоче піти красиво.

Ще до рішення про відхід Хонда почала розробляти мотор з прицілом на сезон-2022, але тепер всі передові напрацювання будуть використані в двигуні на 2021 рік.

Не виключено, що це дасть Ред Буллу необхідну потужність для боротьби з Мерседесом. Правда, експерти вважають, що таке рішення, навпаки, може призвести до багатьох технічних несправностей протягом гонок.

Ред Булл вже представив болід на новий сезон.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_526089.jpg (39,3 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.02.2021, 07:47   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У п'ятницю команда Формули-1 Феррарі влаштувала презентацію пілотів Шарля Леклера і Карлоса Сайнса, а також пообіцяла, що ситуація з мотором, який був найгіршим у Ф-1 в 2020 році, буде виправлена.

«У минулому сезоні головною проблемою була швидкість на прямих. І ми працювали над новим двигуном, щоб виправити ситуацію».

«Те, що нам показує симуляція, а також тести в аеродинамічному тунелі, говорить про прогрес. Очікую, що швидкість вже не буде такою проблемою для Феррарі. Але все залежить від прогресу конкурентів».

«Більше ми зрозуміємо тільки на першому етапі сезону в Бахрейні», - заявив бос Феррарі Маттіа Бінотто.

Раніше в Феррарі після провалу в 2020 році ставили за мету повернутися в топ-3 Кубка конструкторів.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_526449.jpg (44,8 КБ, 0 переглядів)
Старий 28.02.2021, 08:57   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Керівництво Формули-1 підтвердило бажання в найближчі роки повернутися на африканський континент і провести в одній з країн Гран-прі Африки.

Ідею підтримує 7-кратний чемпіон світу Льюїс Хемілтон.

«Ф-1 ніяк не представлена в Африці, і це неправильно. Наш пріоритет - організувати там гонку найближчим часом», - заявили в керівництві серії.

Головним претендентом називають ПАР, яка приймала гран-прі в 1993 році. Крім того, є варіант з Марокко.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_526278.jpg (107,7 КБ, 0 переглядів)
Старий 04.03.2021, 11:42   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Команда Формули-1 Астон Мартін презентувала болід за сезон-2021. Як і очікувалося, машина виконана у фірмових зелених кольорах.

У болідах встановлені двигуни Мерседеса. Пілотами команди будуть Себастьян Феттель і Ленс Стролл.

Астон Мартін в якості заводської команди буде брати участь в Ф-1 вперше з 1960 року.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_527153.jpg (18,1 КБ, 0 переглядів)
Старий 05.03.2021, 08:07   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Команда Формули-1 Хаас показала нові кольори свого боліда на сезон-2021. І вони виконані у вигляді прапора Росії.

Титульним спонсором стала російська компанія Уралкалій, а пілотом буде Микита Мазепін, що став одним із спонсорів команди.

Напарником Мазепіна буде Мік Шумахер.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_527254.jpg (27,1 КБ, 0 переглядів)
Старий 06.03.2021, 07:26   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Формула-1 офіційно повідомила, що в календар на сезон-2021 додано Гран-прі Португалії на автодромі Портімао.

Гонка в Португалії відбулася в минулому, скороченому через коронавірус, чемпіонаті. Всього Ф-1 сподівається провести 23 гонки, що буде повторенням рекорду серії.

Новими будуть етапи в Нідерландах і Саудівській Аравії.

Старт сезону намічено на 28 березня в Бахрейні, а завершення - 12 грудня в Абу-Дабі.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_527445.jpg (54,3 КБ, 0 переглядів)
Старий 10.03.2021, 09:33   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Після невдалих сезонів у складі Феррарі 4-кратний чемпіон Формули-1 Себастьян Феттель перейшов в Астон Мартін, однак вважає, що нікому нічого доводити не повинен.

«Мене мало цікавить, що люди про мене думають. Я більше хочу щось довести собі і своїй новій команді. Світ рухається дуже швидко, не можна застрявати в минулому».

«Упевнений, що після того, як я покину Формулу-1, мене дуже швидко забудуть. І це нормально. Так що мене не дуже цікавить думка людей по приводу моїх виступів».

«Я зосереджений на собі і на Астон Мартіні», - сказав Феттель.

Минулий сезон став одним з найневдаліших в кар'єрі Феттеля - 13 місце загального заліку.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_528041.jpg (47,1 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:07.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум