SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.03.2021, 07:41   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Промоутер Олександр Красюк, який веде справи Олександра Усика, хоче, щоб організація WBO санкціонувала бій українця проти Ентоні Джошуа.

Якщо Джошуа і Тайсон Ф'юрі не можуть домовитися про поєдинок за всі титули, то Усик готовий вийти на Джошуа як обов'язковий претендент на титул WBO.

«Якщо бій Джошуа - Ф'юрі не відбудуться в цьому році або буде перенесений на кінець року, то нехай Ентоні б'ється з Усиком. Або ж віддасть титул».

«WBO повинна зібратися з силами і прийняти сміливе рішення - санкціонувати бій Джошуа - Усик. І це буде повністю справедливо».

«Інакше бокс і надалі втрачатиме популярність через нечесні рішення», - вважає Красюк.

Очікується, що суперником Усика в поєдинку за тимчасовий титул WBO стане Джо Джойс, але домовитися сторони не можуть.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_528271.jpg (44,4 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.03.2021, 09:18   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Перший тест Олександра Усика в суперважкій вазі не вразив Тайсона Ф'юрі. Володар пояса WBC вважає, що Дерек Чісора завдав українцю проблеми.

«Без образ для Чісори, але він вже в кінці кар'єри і був тестом для Усика в супертяжах. Дереку вже майже 40 років (нещодавно виповнилося 37 - прим), він програв більшість з останніх боїв. Але я вважаю, що Дерек заслужив як мінімум нічию, проте він поступився рішенням суддів. Якщо Усик має проблеми з Чісорою, то як він збирається бити топ-хлопців в супертяжах? Але списувати нікого не можна з рахунків».

«Джойс? Джо може перемогти Усика. І навпаки. Проблеми з Чісорою не означають, що Усик матиме проблеми з Джойсом. Будь-хто може перемогти всіх. Всіх, крім мене. Тому що я непереможний», - переконаний Ф'юрі.

Очікується, що в наступному поєдинку Ф'юрі вийде на Ентоні Джошуа, а Усик битиметься з Джо Джойсом.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_528588.jpg (40,2 КБ, 0 переглядів)
Старий 14.03.2021, 08:07   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український суперважковаговик Віктор Вихрист (6–0, 4 КО) виграв 6-й бій на профі-рингу.

28-річний українець переміг 39-річного представника Венесуели Вілмера Васкеса (11–1–2, 7 КО).

Вечір боксу пройшов 13 березня у німецькому Гамбурзі. Формат поєдинку – 8 раундів.

Українець весь бій домінував на рингу і переміг на картах трьох суддів.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_528804.jpg (28,4 КБ, 0 переглядів)
Старий 16.03.2021, 08:48   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Американський топ-проспект легкої ваги Раян Гарсія висловив бажання провести бій з колишнім чемпіоном Василем Ломаченком. 22-річний боксер вважає, що його перевага в габаритах стало б ключовою в бою.

«Звичайно, я хотів би побитися з ним, хоч я і вважаю себе занадто великим і сильним для нього. Думаю, якщо він вийде на ринг в найкращих кондиціях, то у нас вийшов би пекельний бій. Ломаченко, як і раніше чудовий, і я не розумію, чому люди так швидко скинули його з рахунків.

Чесно кажучи, я втомився від нинішнього покоління уболівальників, щиро вважають, що якщо ти зазнав однієї поразки, то не зможеш повернутися. Подивіться на Леннокса Льюїса. Його нокаутував Хасім Рахман, але що сталося потім?», - сказав Гарсія.

Раніше Боб Арум назвав претендентів на поєдинок з Василем Ломаченком.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_529079.jpg (51,9 КБ, 0 переглядів)
Старий 17.03.2021, 07:35   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Шакура Стівенсона називають одним із ймовірних суперників Василя Ломаченка, якщо українець захоче повернутися в вагу 130 фунтів.

Американець готовий до цього бою.

«У Ломаченка немає шансів перемогти мене. Тому що він тепер переляканий боксер. А такому боксеру у мене не виграти».

«У бою з Лопесом відчувався переляк Ломаченка», - впевнений Стівенсон.

Раніше Ломаченко стверджував, що не хоче опускатися на дивізіон нижче і має намір продовжувати битися в 135 фунтах.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_529154.jpg (23,5 КБ, 0 переглядів)
Старий 19.03.2021, 13:53   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі, росіянин Олександр Беспутін подякував українському боксеру Василю Ломаченку за дружбу, а також розповів, який вплив на нього зробили спільні тренування.

«Звичайно, я думаю, що робота з Василем Ломаченком накладається, але я часто в інтернеті читав «копія Ломаченка» або ще щось. Мені, звичайно, це лестить. Вася - мій друг. Приємно, що мене порівнюють з таким серйозним чемпіоном, але у мене свій бокс. Я пропагую бокс Олександра Беспутіна.

Я багато чого набрався, багато чому навчився від Василя і роботи з ним. Тому я вдячний йому як людині, вдячний всій його родині, його батькові. В першу чергу я вдячний за дружбу і боксерські моменти», - сказав Беспутін.

Читайте також: Олександр БЕСПУТІН: «Вася Ломаченко - ти найкращий, брате!»
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_529578.jpg (71,8 КБ, 0 переглядів)
Старий 20.03.2021, 07:44   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес назвав дату свого наступного бою і ім'я суперника:

«Я б'юся 5 червня в Маямі. Клянуся, це буде, як фільм. Ми збираємося це зробити. Я поки не можу назвати імена, але все буде здорово. Я б'юся з Джорджем Камбососом-молодшим. Я повинен бути готовий. Мені не потрібно готуватися, я вже готовий.

Це у Флориді, і Флорида відкрита для публіки. Я чекаю цього з нетерпінням, ми тільки вчора закінчили робити промо-сет. Це було дуже круто. Настають великі справи. У нас є чудові музиканти і приголомшливі репери. Клянуся, це буде круто».

Нагадаємо, Лопес став абсолютним чемпіоном світу 17 жовтня 2020 року, перемігши рішенням суддів Василя Ломаченка.

Sport.ua Telegram
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_529640.jpg (34,7 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:47.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум