![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Промоутер Олександр Красюк, який веде справи Олександра Усика, хоче, щоб організація WBO санкціонувала бій українця проти Ентоні Джошуа.
Якщо Джошуа і Тайсон Ф'юрі не можуть домовитися про поєдинок за всі титули, то Усик готовий вийти на Джошуа як обов'язковий претендент на титул WBO. «Якщо бій Джошуа - Ф'юрі не відбудуться в цьому році або буде перенесений на кінець року, то нехай Ентоні б'ється з Усиком. Або ж віддасть титул». «WBO повинна зібратися з силами і прийняти сміливе рішення - санкціонувати бій Джошуа - Усик. І це буде повністю справедливо». «Інакше бокс і надалі втрачатиме популярність через нечесні рішення», - вважає Красюк. Очікується, що суперником Усика в поєдинку за тимчасовий титул WBO стане Джо Джойс, але домовитися сторони не можуть. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Перший тест Олександра Усика в суперважкій вазі не вразив Тайсона Ф'юрі. Володар пояса WBC вважає, що Дерек Чісора завдав українцю проблеми.
«Без образ для Чісори, але він вже в кінці кар'єри і був тестом для Усика в супертяжах. Дереку вже майже 40 років (нещодавно виповнилося 37 - прим), він програв більшість з останніх боїв. Але я вважаю, що Дерек заслужив як мінімум нічию, проте він поступився рішенням суддів. Якщо Усик має проблеми з Чісорою, то як він збирається бити топ-хлопців в супертяжах? Але списувати нікого не можна з рахунків». «Джойс? Джо може перемогти Усика. І навпаки. Проблеми з Чісорою не означають, що Усик матиме проблеми з Джойсом. Будь-хто може перемогти всіх. Всіх, крім мене. Тому що я непереможний», - переконаний Ф'юрі. Очікується, що в наступному поєдинку Ф'юрі вийде на Ентоні Джошуа, а Усик битиметься з Джо Джойсом. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Український суперважковаговик Віктор Вихрист (6–0, 4 КО) виграв 6-й бій на профі-рингу.
28-річний українець переміг 39-річного представника Венесуели Вілмера Васкеса (11–1–2, 7 КО). Вечір боксу пройшов 13 березня у німецькому Гамбурзі. Формат поєдинку – 8 раундів. Українець весь бій домінував на рингу і переміг на картах трьох суддів. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Американський топ-проспект легкої ваги Раян Гарсія висловив бажання провести бій з колишнім чемпіоном Василем Ломаченком. 22-річний боксер вважає, що його перевага в габаритах стало б ключовою в бою.
«Звичайно, я хотів би побитися з ним, хоч я і вважаю себе занадто великим і сильним для нього. Думаю, якщо він вийде на ринг в найкращих кондиціях, то у нас вийшов би пекельний бій. Ломаченко, як і раніше чудовий, і я не розумію, чому люди так швидко скинули його з рахунків. Чесно кажучи, я втомився від нинішнього покоління уболівальників, щиро вважають, що якщо ти зазнав однієї поразки, то не зможеш повернутися. Подивіться на Леннокса Льюїса. Його нокаутував Хасім Рахман, але що сталося потім?», - сказав Гарсія. Раніше Боб Арум назвав претендентів на поєдинок з Василем Ломаченком. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Шакура Стівенсона називають одним із ймовірних суперників Василя Ломаченка, якщо українець захоче повернутися в вагу 130 фунтів.
Американець готовий до цього бою. «У Ломаченка немає шансів перемогти мене. Тому що він тепер переляканий боксер. А такому боксеру у мене не виграти». «У бою з Лопесом відчувався переляк Ломаченка», - впевнений Стівенсон. Раніше Ломаченко стверджував, що не хоче опускатися на дивізіон нижче і має намір продовжувати битися в 135 фунтах. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі, росіянин Олександр Беспутін подякував українському боксеру Василю Ломаченку за дружбу, а також розповів, який вплив на нього зробили спільні тренування.
«Звичайно, я думаю, що робота з Василем Ломаченком накладається, але я часто в інтернеті читав «копія Ломаченка» або ще щось. Мені, звичайно, це лестить. Вася - мій друг. Приємно, що мене порівнюють з таким серйозним чемпіоном, але у мене свій бокс. Я пропагую бокс Олександра Беспутіна. Я багато чого набрався, багато чому навчився від Василя і роботи з ним. Тому я вдячний йому як людині, вдячний всій його родині, його батькові. В першу чергу я вдячний за дружбу і боксерські моменти», - сказав Беспутін. Читайте також: Олександр БЕСПУТІН: «Вася Ломаченко - ти найкращий, брате!» |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес назвав дату свого наступного бою і ім'я суперника:
«Я б'юся 5 червня в Маямі. Клянуся, це буде, як фільм. Ми збираємося це зробити. Я поки не можу назвати імена, але все буде здорово. Я б'юся з Джорджем Камбососом-молодшим. Я повинен бути готовий. Мені не потрібно готуватися, я вже готовий. Це у Флориді, і Флорида відкрита для публіки. Я чекаю цього з нетерпінням, ми тільки вчора закінчили робити промо-сет. Це було дуже круто. Настають великі справи. У нас є чудові музиканти і приголомшливі репери. Клянуся, це буде круто». Нагадаємо, Лопес став абсолютним чемпіоном світу 17 жовтня 2020 року, перемігши рішенням суддів Василя Ломаченка. Sport.ua Telegram |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|