SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 23.03.2021, 07:07   #11
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Український біатлоніст Артем Прима розраховує, що новий сезон, який буде олімпійським, складеться позитивно і Україна не залишиться без медалей на ОІ-2022.

«Ті ж хороші результати дають нам розуміння, що ми можемо конкурувати та поборотися за топ-6. Тим паче, коли є такі елітні в біатлоні країни, як Норвегія, Німеччина, Франція, Швеція, Італія, Австрія і ми можемо нав’язувати їм боротьбу. Може й нам у певний момент посміхнеться вдача».

«Усі чудово знають, чого хочеться спортсмену в спорті найвищих досягнень. Підніматися якомога вище. В першу чергу вже у підготовчому періоді до зимового сезону буде видно, як ми його проведемо. Адже невідомо, як воно буде у світі з цим вірусом: чи зможемо ми виїжджати кудись на збори чи ні. Багато факторів буде впливати, тому буду дивитися в процесі над чим треба буде більше попрацювати. Поставимо завдання перед собою та намагатимемося виконувати все».

«Сподіваюсь, що ці Ігри стануть найкращими для мене. Вони будуть вже третіми для мене. З обережністю скажу, відчуваючи, що в мене всередині. Сподіваюсь, що вистачить досвіду, сил та вдачі. Дійсно, потрібно, щоб вона була. Вже скільки я у спорті, навіть дивлячись на приклад Бьо – сильний, лижі на рівні, з топ-країни, але коли вдача відвертається, не так стріляєш, ще щось, і ти вже не перший. Удача в спорті це не менш важливий фактор. Маю надію, що усі фактори зійдуться і хоча б в одній гонок у Пекіні-2022 усе вийде», - сказав Прима.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_530087.jpg (36,8 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:00.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум