![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.692
|
Новоспечений головний тренер жіночої збірної України Урош Велепец відповів на запитання, чи вистачить йому часу для індивідуальної роботи з кожною спортсменкою.
«У цьому я взагалі не бачу проблеми. Коли я працював зі словенською збірної, я як раз більше уваги приділяв команді, а Юлі тільки допомагав. І зараз всім дівчатам буду приділяти достатньо уваги. Може, молоді спортсменки вимагають навіть більше часу, тому що досвідченим дівчатам вже не треба нічого розповідати - вони за роки кар'єри вже і самі знають, як їм треба готуватися, краще відчувають свій організм. А до молодих потрібен більш індивідуальний підхід за методикою, по техніці, і уваги, відповідно, теж більше», - сказав Велепец. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний прокоментував свою роботу на вогневих рубежах в минулому сезоні.
«Рівень стрільби у порівнянні із попередніми сезонами у мене знизився, але я б не сказав, що стрільба була катастрофічна. У мене не було стабільності, і саме у цьому вбачаю основну проблему: одного дня у спринті я міг стріляти на нуль, а через кілька днів у цій ж дисципліні міг допустити чотири хиби на лежці. Як я вже казав, це психологічні моменти, тому що в естафетних гонках все було гаразд, а ось особисті… я їх часто провалював, особливо на головному старті сезону. Як таких збоїв після чемпіонату світу не було, і вперше у кар’єрі на Кубку світу вдалося закрити всі 20 мішеней. Безперечно, я буду працювати над стрільбою, буду намагатися вирішити ті проблеми, які були у цьому сезоні», - сказав Підручний. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про стан Сергія Семенова, який пропускав сезон-2020/21 через проблеми зі здоров'ям.
«Семенов зараз в Швейцарії, але найближчим часом він відвідає клініку в Угорщині, яка займається реабілітацією після хвороб. Він колись вже був там. Сподіваємося, це йому допоможе. Сам він каже, що почувається нормально, ніяких ознак хвороби (мононуклеозу - прим.) немає, але як тільки починає тренуватися, з'являється слабкість. Тому ще потрібен час», - сказав Бринзак. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про Катерину Бех, яка достроково завершила минулий сезон через проблеми зі здоров'ям.
«Катя зараз поїхала до батьків, вони вирушили в Геленджик (Росія - прим.), де у них є будинок. Вона проходить реабілітацію, а щойно розпочнеться підготовка до нового сезону - вона буде тут», - сказав Бринзак. Нагадаємо, раніше Бех виступала за Росію, але була натуралізована влітку 2018 року. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна згадала про ситуацію під час змішаної естафети на чемпіонаті світу-2021, коли звинуватила шведку Ганну Еберг у брудній боротьбі.
«Там були і мої помилки, і її нахабство. До сих пір у нас багато суперечок, багато обговорень цієї гонки, і коли знову піднімається ця тема, я вже прошу своїх друзів і рідних: «Давайте не будемо, дайте я просто забуду цей день». Поки не вдається його забути, і я дійсно через це дуже сильно переживаю», - сказала Підгрушна. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Біатлоніст збірної України Богдан Цимбал прокоментував свої виступи у минулому сезоні.
– Яку оцінку ставиш собі за сезон за десятибальною шкалою? – Шість. Було багато стартів, які мені не сподобалися. З огляду на те, як ми працювали у підготовчий сезон, планку ставив набагато вище. Чим вище стоїть планка – тим більше ти робиш для того, щоб подолати всі перешкоди на своєму шляху. Були проміжні цілі, і частину вдалося досягнути. Цей сезон був хороший, але зі своїми мінусами. Не було тієї стабільності, яку я хотів, було невелике провалля в результатах. Читайте також: Нові зірки біатлону: 5 головних відкриттів минулого сезону |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів, як йде будівництво біатлонного стадіону в Буковелі, а також оцінив проведення чемпіонату України.
«По будівництву стадіону ми рухаємося згідно з планом, тому що всі заплановані до цього часу роботи виконані, стіну над стрільбищем зробили, траси готові. Всі інші роботи будуть виконуватися, коли розтане сніг, зайдуть гроші до замовників. В першу чергу будемо робити роллерну трасу, тунелі для стрільбища, зони спортсменів... Що стосується змагань, то провели їх на хорошому рівні. Звичайно, бачимо проблему у відсутності резерву. Великі розриви зі спортсменами основної команди. Це потрібно виправляти, і будемо думати, як саме. Багато спортсменів команди Б захворіли на період чемпіонату, хоча ми хотіли б бачити їх в гонках», - сказав Бринзак. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|