SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 09.04.2021, 11:48   #1041
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна згадала про ситуацію під час змішаної естафети на чемпіонаті світу-2021, коли звинуватила шведку Ганну Еберг у брудній боротьбі.

«Там були і мої помилки, і її нахабство. До сих пір у нас багато суперечок, багато обговорень цієї гонки, і коли знову піднімається ця тема, я вже прошу своїх друзів і рідних: «Давайте не будемо, дайте я просто забуду цей день».

Поки не вдається його забути, і я дійсно через це дуже сильно переживаю», - сказала Підгрушна.
Мініатюри долучень
orig_532481.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.04.2021, 16:45   #1042
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної України Богдан Цимбал прокоментував свої виступи у минулому сезоні.

– Яку оцінку ставиш собі за сезон за десятибальною шкалою?
– Шість. Було багато стартів, які мені не сподобалися. З огляду на те, як ми працювали у підготовчий сезон, планку ставив набагато вище. Чим вище стоїть планка – тим більше ти робиш для того, щоб подолати всі перешкоди на своєму шляху. Були проміжні цілі, і частину вдалося досягнути. Цей сезон був хороший, але зі своїми мінусами. Не було тієї стабільності, яку я хотів, було невелике провалля в результатах.

Читайте також: Нові зірки біатлону: 5 головних відкриттів минулого сезону
Мініатюри долучень
orig_532690.jpg  
Старий 11.04.2021, 19:06   #1043
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів, як йде будівництво біатлонного стадіону в Буковелі, а також оцінив проведення чемпіонату України.

«По будівництву стадіону ми рухаємося згідно з планом, тому що всі заплановані до цього часу роботи виконані, стіну над стрільбищем зробили, траси готові. Всі інші роботи будуть виконуватися, коли розтане сніг, зайдуть гроші до замовників. В першу чергу будемо робити роллерну трасу, тунелі для стрільбища, зони спортсменів...

Що стосується змагань, то провели їх на хорошому рівні. Звичайно, бачимо проблему у відсутності резерву. Великі розриви зі спортсменами основної команди. Це потрібно виправляти, і будемо думати, як саме. Багато спортсменів команди Б захворіли на період чемпіонату, хоча ми хотіли б бачити їх в гонках», - сказав Бринзак.
Мініатюри долучень
orig_532364.jpg  
Старий 12.04.2021, 12:01   #1044
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна прокоментувала непотрапляння у топ-5 Кубка націй.

«Я не можу сказати, що на нас це впливає психологічно. Кожного року ми починаємо сезон із думкою про те, що нам необхідна квота, і що для цього ми маємо робити все можливе.

Якби ми думали лише про свій результат, то ми б виходили на старт лише тоді коли це потрібно нам, тобто у момент, коли ти в хорошій формі, в хорошому настрої і з чудовим самопочуттям.

А так, не дивлячись на свій фізичний стан, ми все ж виходимо на кожен старт і максимально викладаємось у цих гонках, навіть у своїх найгірших фізичних кондиціях», - сказала Підгрушна.
Мініатюри долучень
orig_532195.jpg  
Старий 16.04.2021, 11:56   #1045
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної України Тарас Лесюк розповів про плани на літо і цілі на наступний сезон.

«Плани на літо – закотити рукава і старанно працювати для того, щоб зимою показати якомога кращі і стабільніші результати.

Підготовку до нового сезону почну ще з початку травня. Першу, основну частину зроблю вдома, а далі будемо продовжувати на зборах.

Не сильно люблю розголошувати цілі публічно, але скажу, що вони будуть якомога вищими, намагатимусь досягнути якомога кращого результату», - сказав Лесюк.

Читайте також: Нові зірки біатлону: 5 головних відкриттів минулого сезону
Мініатюри долучень
orig_533378.jpg  
Старий 20.04.2021, 10:32   #1046
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної України Тарас Лесюк прокоментував рішення словацького фахівця Юрая Санітри продовжувати роботу тільки з чоловічою командою.

«На мою думку рішення Юрая Санітри є правильним, тому що дуже важко сконцентруватись на роботі двох команд – чоловічої і жіночої, коли кожен спортсмен є інший ш по-різному сприймає ту чи іншу роботу.

А ще коли це чоловіки і жінки разом, і різні вікові категорії в командах, тому дуже важко сформувати правильний підхід до кожного спортсмена і підлаштуватися під нього, щоб всі одночасно робили прогрес», - сказав Лесюк.
Мініатюри долучень
orig_534022.jpg  
Старий 22.04.2021, 09:48   #1047
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної України Артем Прима поділився очікуваннями від олімпійського сезону 2021/22.

«Сподіваюся, цей сезон буде найуспішнішим, залишить хороші враження. А як буде після Олімпійських ігор - не знаю. Є у планах, що пора вже закінчувати, більше приділити уваги сім'ї. Всі ми розуміємо, всі ми люди, у кожного є сім'ї, діти. Хотілося б приділити увагу, відкритися в якихось інших справах вдома.

Швидше за все, після Олімпіади буду закінчувати спортивну кар'єру. Але це спорт, не можна точно сказати, як воно буде», - сказав Прима.
Мініатюри долучень
orig_534462.jpg  
Старий 23.04.2021, 08:16   #1048
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Тренер резервної чоловічої збірної України Микола Зоц розповів, яким буде склад команди Б під час літніх зборів.

«Відразу скажу, що юніорів треба залучати обов'язково. Крім Кінаша, я б відзначив і Дмитра Грущака, і Арсена Бочка. Я завжди враховую побажання особистих тренерів, і якщо ми знайдемо спільне розуміння підготовки хлопців в команді Б, треба і їх залучати.

Крім того, вся команда Б обов'язково братиме участь в чемпіонаті України, щоб була можливість подивитися хлопців на фоні юніорів, так само як і юніори повинні мати можливість оцінити свою готовність на фоні команди Б. Точно так же, як і команда Б хотіла б періодично оцінювати свої сили на фоні команди А», - сказав Зоц.
Мініатюри долучень
orig_534603.jpg  
Старий 24.04.2021, 12:11   #1049
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна розповіла, як налаштовується на гонки.

«Наша робота – це суцільний стрес. Особисто я намагаюся мінімум думати про гонки. Багато хто каже мені: «Та тобі потрібно налаштуватися, зібратися».

А я відповідаю: «А звідки ви знаєте, як мені треба?» Я така людина: чим менше думаю про гонку, тим краще виступлю на ній.

Протягом своєї кар’єри вже на власному досвіді переконалася, що як тільки думатиму про гонку, щось піде не так», - сказала Підгрушна.
Мініатюри долучень
orig_534760.jpg  
Старий 25.04.2021, 11:48   #1050
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна розповіла, чому пропустила сезон 2014/15.

«Це було свідоме й виважене рішення. Після зимової Олімпіади у 2014-му в мене було емоційне і фізичне вигорання. Я не могла чути про біатлон пів року та й взагалі не хотіла про нього говорити.

Я йшла на паузу, будучи олімпійською чемпіонкою, і навіть не знала, чи повернуся. Тільки через пів року зателефонувала президенту федерації Бринзаку Володимиру Михайловичу і вибачилась, що пішла «по-англійськи», не прощаючись.

У тій розмові він мене дуже підтримав і сказав: «Ми тебе давно зрозуміли і пробачили. Ми на тебе чекаємо», - сказав Підгрушна.
Мініатюри долучень
orig_534770.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:44.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум