![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.692
|
32-річний сербський опорний півзахисник Радосав Петрович, який у сезоні-2015/16 виступав у складі київського «Динамо», підписав контракт з іспанською «Сарагосою».
Перехід Петровича відбувся на правах вільного агента. Контракт гравця із «Сарагосою» розрахований на два сезони. Раніше Петрович виступав за іспанську «Альмерію», а до цього - за португальський «Спортинг», який влітку 2016 року за 1 мільйон євро й викупив контракт серба у «Динамо». У складі «Динамо» Петрович провів 12 матчів у всіх турнірах, відзначившись одним забитим м'ячем. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
У середу, 11 серпня, на стадіоні «Віндзор Парк» в Белфасті відбувся матч за Суперкубок УЄФА, в якому лондонський «Челсі» виграв у іспанського «Вільярреала».
Дивіться відеоогляд поєдинку: Челсі – Вільярреал – 1:1 (пен – 6:5) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Лондонський «Тоттенхем» проявляє інтерес до крайнього захисника донецького «Шахтаря» Додо. Англійський клуб вже зробив пропозицію в розмірі 20 мільйонів євро, але отримав відмову.
Клуби продовжують переговори. За даними джерела, «гірники» готові розлучитися з 22-річним бразильцем, але за більш високу ціну. У цьому сезоні Додо зіграв в 5 поєдинках у всіх турнірах за «Шахтар» і зробив 1 гольову передачу. Його контракт з клубом закінчується влітку 2025 року. Раніше повідомлялося, що «Шахтар» може розлучитися з українським півзахисником. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Нападник «Бенфіки» Роман Яремчук результативно дебютував у чемпіонаті Португалії.
У матчі другого кола проти «Ароки» (2:0) на рахунку українського форварда гол+пас. А ось так українець святкував з партнерами по команді дебютний гол у складі португальського клубу. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Президент «Динамо» Ігор Суркіс відповів на запитання про можливі трансфери столичного клубу:
«Наша трансферна кампанія ще не закінчилася. Давайте будемо оцінювати трансферну кампанію хоча б після 3–4 місяців, тому що новачки ще не готові. Шкуріну ще треба набирати. Я думаю, що у наступній грі ми його побачимо на полі. Припустимо, тому ж Кулачу треба звикнути до гри київського «Динамо». У нас, я вважаю, одна з втрат – це Вербич. Ми його чекаємо з нетерпінням. Тому що коли він в хорошому стані, у нас зовсім інша атака. Буяльський не міг грати з «Інтером» через мікропошкодження. Миколенко не полетів у Мілан. Є проблеми. Потрібно підвести команду до однакового функціонального стану. Тому спаринг з «Інтером» тільки на користь. Майбутні трансфери? Всіляке буває. Може, хтось піде, а може, й когось підпишемо. Цілком можливо. Матч проти «Інтера» – це була ідея Містера, щоб хлопців добре підготувати до Ліги чемпіонів, щоб всі витримували цей важкий графік. Жеребкування Ліги чемпіонів? Кого б я не вибирав, від мене нічого не залежить. Кульки круглі. Кого витягнуть – з тим і будемо грати». Інтер у товариському поєдинку розгромив київське Динамо |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Президент «Барселони» Жоан Лапорта не зміг стримати обіцянку, яку давав перед виборами на посаду з приводу перепідписання Ліонеля Мессі, але впевнений, що клуб вчинив правильно.
Каталонці через фінансові проблеми не зуміли зберегти лідера, який пішов у ПСЖ. «Його презентація в ПСЖ виглядала дивно. Як і всі вболівальники «Барселони», я б вважав за краще бачити Мессі в нашій команді». «Однак я впевнений, що ми все зробили правильно. «Барселона» понад усе. Бажаю Лео всього найкращого, він цього заслуговує», - сказав Лапорта. Мессі підписав з ПСЖ дворічний контракт. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|