![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Головний тренер «Монако» Ніко Ковач – щодо матчу-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів із «Шахтарем» (2:2).
– Що заважало команді грати в такий самий футбол у домашньому матчі? Як ви ставитесь до скасування правила виїзного гола? – Стосовно правила виїзного гола можу сказати, що рішення вже ухвалено і немає сенсу щось коментувати. Що стосується якості гри, то із загальних 210 хвилин ми домінували 190 хвилин, погодьтеся. Проте нам не вдалися 30 хвилин першого тайму. Футбол жорстокий, так буває, але я пишаюся своїми гравцями, вони змусили «Шахтар» зіграти у невластивий для них футбол. Суперник використовував довгі передачі, було мало короткого паса. Я вдоволений тією грою, що ми продемонстрували. – Чим було спричинено подвійну заміну Головіна та Бен-Єддера? Здалося, після цього гра команди в атаці послабшала. – Я не зовсім з вами згоден, тому що Бен-Єддер зіграв 75 хвилин і зробив усе що міг. Головін також підійшов і сказав, що ще кілька хвилин і йому потрібен відпочинок. Я з вами не згоден, плюс у Кевіна були непогані шанси в атаці, проте феноменально грав Пятов. Заміни мали бути, адже був потужний ритм гри з нашого боку і треба було щось змінювати, аби його підтримувати. Ми самі винні, що не змогли вирішити на свою користь цей матч у першому таймі. Були моменти, вихід сам на сам, але завадили чудові сейви Пятова. Навіть якщо подивитися за статистикою, то в «Шахтаря» лише один удар у площину воріт і два голи. Може, це й нечесно, однак життя триває. – Емоції були не лише на полі, а й за його межами. Що ви не поділили з Де Дзербі? – Нічого особливого не було. Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
ПСЖ зацікавлений в послугах нападника «Манчестер Сіті» Габріеля Жезуса. Як повідомляє Globo Esporte, англійський клуб відмовився вести переговори про продаж свого форварда.
Відзначається, що парижани розглядають Жезуса в якості заміни Кіліану Мбаппе, який, швидше за все, покине клуб. 24-річний Жезус в цьому сезоні відзначився двома гольовими передачами в двох матчах АПЛ. У минулому сезоні він забив 14 голів і зробив чотири гольові передачі в 42 зустрічах у всіх турнірах. Раніше повідомлялося, що «Ювентус» націлився на Жезуса. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Мадридський «Реал» рішуче налаштований купити форварда ПСЖ Кіліана Мбаппе. Як повідомляє французька преса, парижани відхилили друге речення «вершкових» щодо трансферу.
Раніше повідомлялося, що «Реал» готовий заплатити за гравця 170 мільйонів євро + 10 млн в якості бонусів. Перша пропозиція мадридців становила 160 млн євро. Відзначається, що ПСЖ хоче отримати за Мбаппе 200 мільйонів євро. Контракт француза з клубом закінчується влітку 2022 року, сам форвард хоче продовжити кар'єру саме в «Реалі». Якщо клуби не домовляться зараз, швидше за все, Мбаппе перейде в «Реал» через рік як вільний агент. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував перемогу над «Колосом» (7:0) в матчі 6-го туру української Прем'єр-ліги.
«Зрозуміло, що підсумковий результат показує нашу силу, при цьому у «Колоса» також хороша команда. Сьогодні був просто невдалий день для них. Практично все, що доводилося до завершення, вдавалося реалізувати, тому супернику було сьогодні важко. За цей час і «Динамо» змінилося, у нас абсолютно інша команда. Ми виросли в плані організації, виконання обсягу роботи на полі. Конкуренція між гравцями робить цю команду сильнішою, футболісти за рахунок цього зростають індивідуально. Я вітаю їх з тим, що вони об'єдналися в прагненні домогтися перемоги і стали справжньою командою», - сказав Луческу. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Збірна України з футболу вилетіла до Казахстану, де проведе четвертий поєдинок відбору на ЧС-2022 проти національної команди Казахстану.
Матч Казахстан — Україна відбудеться в середу, 1 вересня, о 17:00 за київським часом. Поєдинок пройде в Нур-Султані на стадіоні «Астана Арена». |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Воротар донецького «Шахтаря» Анатолій Трубін прокоментував призначення Олександра Петракова на пост виконуючого обов'язки головного тренера національної команди.
«Я ніколи не працював з Петраковим і мені дуже цікаво. Кожен тренер приносить щось нове для гравців і мені хочеться подивитися. На жаль, не вийшло поїхати на ці збори, сподіваюся, що вийде поїхати на наступні збори. Я хочу зрозуміти, що він вимагає і може він відкриє якесь нове в мені або поліпшить і це дуже важливо, а так за команду я не переживаю, бо зібрані хороші гравці, висококласні, просто потрібно максимально сильно підготуватися, тому що часу буде дуже мало, плюс зараз цей буде переліт в Казахстан, тому, потрібно підготуватися по максимуму, тим більше. Я думаю, що всі будуть «злі», як мінімум, тому що зіграли 1:1 з Казахстаном, і не будуть уже думати, що це буде легка прогулянка і тому зараз новий тренер принесе щось нове. Я думаю, що все буде добре», - сказав Трубін. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
1 вересня в матчі кваліфікації ЧС-2022 зійдуться збірні Казахстану та України.
Поєдинок відбудеться у Нур-Султані та розпочнеться о 17:00 за київським часом. Казахстан – Україна. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|