SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 05.09.2021, 12:06   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.692

Типово

25-річний біатлоніст збірної України Віталій Труш прокоментував 7 місце в спринті на літньому чемпіонаті світу-2021 в чеському Нове-Мєсто.

«Гонка була дуже швидка, непомітна. Перед собою поставив дві цілі: по-перше, не сумніватися в собі та своїх силах на стрільбі, по-друге, видати весь максимум на трасі на сьогоднішній день. Вдалося правильно тактично розподілити свої сили на два кола. На третьому, як завжди, було важко, відчував, що закінчуються сили, але вдалося віддихатися, щоб відпрацювати останній кілометр. Зовсім трішки не вистачило, щоб потрапити у квіткову церемонію. Вже другий день не можу відпрацювати на максимумі фінішний відтинок траси - у мене було таке відчуття, що біжу проти вітру, і ніби зупиняюсь. Попри це, гонкою задоволений. Тішить, що як і вчора, сьогодні зумів отримати хороші емоції та задоволення. Я не дуже втомився після гонки, тому тепер потрібно налаштуватися на завтрашній старт, оскільки моя позиція дозволяє боротися за медаль (посміхається).

Під час гонки Іван Петрович Білосюк постійно надавав мені інформацію щодо моєї позиції та відстані до моїх суперників. Її я встигав проаналізувати і зробити висновки для того, аби правильно тактично спрацювати.
На стійку підійшов дуже спокійним, і навіть не бачив цього промаху. Останній постріл був на габариті, а всі попередні чотири вистріли я помічав як потрапляння, вже після стрільби побачив, що не закрив четверту мішень.

Складно було спрацювати на великому спуску з поворотом, тому що на ньому було дуже слизько. В голові було лише одне – пощастить значить пощастить, а ні то ні (сміється). Але вдалося згрупуватися і спокійно відпрацювати на цьому спуску», - сказав Труш.

Sport.ua Telegram
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_552289.jpg (31,8 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.09.2021, 10:20   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував виступ біатлоністів на літньому чемпіонаті світу-2021.

«Задоволений виступом чоловічої резервної команди. Бачив, що у нас хлопці молоді, є там потенціал. Вони вже можуть боротися. Ногами все добре, стрільбу підтягнуть, не сумніваюся. Так що все добре.

Турбує, що у наших дівчат-юніорок немає таких яскравих лідерів, подивимося, як вони будуть виступати взимку. Нам треба проводити зміну поколінь, хотілося б мати більш надійний резерв. Будемо над цим працювати», - сказав Бринзак.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_552950.jpg (39,1 КБ, 0 переглядів)
Старий 09.09.2021, 11:02   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

4 вересня в чеському Летограді пройшов перший з двох змагальних днів чемпіонату Чехії з літнього біатлону. Організатори надали змаганням статус відкритих, що дозволило взяти участь в гонках кільком українським спортсменам.

І в спринті в категорії юнаків U19 переможцем став Сергій Супрун! Наш біатлоніст став єдиним серед 44-х учасників гонки, хто закрив усі десять мішеней, завдяки чому на сім секунд випередив кращого з господарів чемпіонату - Мілана Якуба. У цій же гонці бронзу завоював Богдан Борковський, який відстав на 16 секунд від часу переможця, маючи при цьому два штрафи в стрільбі. На восьмому місці ще один українець Михайло Хміль.

У цій же віковій групі у дівчат єдина з українок, яка стартувала, Вероніка Шевчук стала 11-ю. А в молодшій віковій групі (U-17) Ксенія Приходько фінішувала на п'ятій позиції.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_552934.jpg (42,3 КБ, 0 переглядів)
Старий 10.09.2021, 11:03   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В рамках Відкритого Кубка Австрії з літнього біатлону пройшли гонки переслідування. Чоловічу гонку виграв австрієць Сімон Едер, а в жіночій першою фінішувала італійка Доротея Вірер.

Жінки

1. Доротея Вірер (Італія) - 31.48,9 (5)

2. Катаріна Іннерхофер (Австрія) - 55,3 (5)

3. Еліза Гаспарін (Швейцарія) - 1.03,5 (3)

4. Аїта Гаспарін (Швейцарія) - 1.35,8 (5)

5. Крістіна Оберталер (Австрія) - 1.38,1 (1)

6. Анна Юппе (Австрія) - 1.51,7 (5)

Чоловіки

1. Сімон Едер (Австрія) - 33.24,4 (2)

2. Томмазо Джакомель (Італія) - 10,1 (5)

3. Томас Бормоліні (Італія) - 17,0 (2)

4. Домінік Віндіш (Італія) - 45,2 (2)

5. Юліан Еберхард (Австрія) - 1.25,7 (6)

6. Шон Доерті (США) - 1.28,3 (2)

Біатлонний сезон-2021 / 22: розклад, анонси, трансляції, результати

Sport.ua Telegram
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_553227.jpg (41,1 КБ, 0 переглядів)
Старий 11.09.2021, 12:00   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоністка збірної України Юлія Журавок повернулася до тренувань після народження сина.

26-річна спортсменка, яка стала мамою 26 червня, опублікувала в Instagram фотографію з тренування.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_553363.jpg (44,3 КБ, 0 переглядів)
Старий 22.12.2021, 12:05   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Легендарна фінська біатлоністка Кайса Макаряйнен прокоментувала рішення IBU оголосити її та Туру Бергер переможницями загального заліку Кубка світу за підсумками сезону-2013/14.

«Я по-справжньому рада такому рішенню, що можу зберегти «Кришталевий глобус» і залишитися переможцею загального заліку сезону-2013/14. Вручити два «Кришталеві глобуси» - дуже справедливе рішення. Також я дуже рада за Туру. Звичайно, виграти «Глобус» через сім років – не те саме, що виграти його в день змагань. Вона не отримала всього того, що дає така велика перемога.

Завжди неприємно чути про правопорушення спортсмена, пов'язане з допінгом, яке призводить до перерахунку результатів, адже це не допоможе відновити реальні обставини змагання, що пройшло. Я просто сподіваюся, що мені не доведеться проходити через це знову. Хотілося б, щоб сьогодення та майбутнє нашого спорту було вільним від допінгу, і ми могли б довіряти результатам, які бачимо у день змагань», - сказала Макаряйнен.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_567450.jpg (25,2 КБ, 0 переглядів)
Старий 30.01.2022, 09:44   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної України Тарас Лесюк прокоментував 22 місце у гонці переслідування на чемпіонаті Європи в німецькому Арбері.

«На трасі вітер не грає ролі, а ось на рубежі потрібно було адаптовуватися. Не скажу, що вдалося впоратися на стрільбі - останній рубіж, на жаль, провалив. Але для себе провів хорошу гонку, зумів покращити стартову позицію, здобув досвід. Так співпало, що більшу частину гонки ми з Віталіком Трушем працювали разом. На завтрашню естафету сили ще залишилися», - сказав Лесюк.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_572095.jpg (18,8 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:56.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум