![]() |
|
|
#752 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Новини по радіо.
Диктор говорить: "На дороги області наносять розмітку". Дід Микола обурюється :"Краще б на дороги області нанесли асфальт!" Якщо в ковбасі виявилося мясо, це означає ,що на виробництві стався нещасний випадок. Приходить до мужика вночі диявол і каже: -Я прийшов по твою душу! Мужик будить дружину і каже: -Душа моя , збирайся , збирайся за за тобою прийшли!
|
|
|
#754 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Чоловік збирається нести декларацію в податкову службу. Думає: "Одягнуся в брудний одяг - подумають, що працюю з ранку до вечора, море грошей. Одягнуся в костюм - точно є гроші."
Пішов у дружини запитати, а вона йому: - Давай я тобі краще історію розповім. Коли я виходила за тебе заміж, я запитала у мами, яку нічну піжаму одягнути в першу шлюбну ніч: просту або шовкову. А мама мені відповіла: "Яку ні одягни, дочечка, все одно ви*б*ть." ********************************************** Зібралися якось ведмідь, заєць і хом'як до Японії. Раптом хом'як запитує - А як нас там називатимуть? Ведмідь говорить: мене Муй! Заєць: а мене зуй! Хом'як подумав і сказав: а я напевно не поїду......... ******************************************* Cлухай, а GoogleMaps працює як вебкамера, або як фото? - Як фото - А як часто воно оновлюється? - Нну... десь раз в 3 місяці. - Здається у мене причіп на дачі спиз**ли... ******************************************** Мужик, повернувшись додому, бачить здохлого козла прямо біля входу в будинок. Дзвонить в міліцію, повідомляє про козла. - Візьми та закопай! А нам-то на хрена дзвониш? - А тому, що в таких випадках прийнято повідомляти родичів! |
|
|
|
|
|
#755 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Приходить пацієнт до лікаря, скаржиться, що у нього ніс червоний. Лікар:
- Якщо це у вас з народження або в результаті якої-небудь травми, то медицина тут безсила. Якщо ж від вживання алкоголю, то нічого страшного. Продовжуйте пити, і незабаром ніс буде фіолетовим.
|
|
|
#757 |
|
Передовик
Ukraine
|
Карпатські краевиди
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 31.10.2010 о 19:02. |
|
|
|
|
|
#758 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Фото мого міста.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#760 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 31.10.2010 о 18:59. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |