SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 24.06.2022, 08:26   #1
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.692

Типово

Епопея довкола можливого переходу нападаючого «Баварії» Роберта Левандовськи в «Барселону» триває.

Раніше каталонський клуб запропонував за 33-річного поляка 35 млн євро плюс бонуси. Як повідомляє The Telegraph, «Баварія» відхилила цю пропозицію. Мюнхенці хочуть одержати за свого футболіста чистих 40 мільйонів.

Раніше повідомлялося, що Левандовськи уже погодив трирічний контракт із «Барселоною»

Минулого сезону Левандовськи провів за «Баварію» 46 матчів у всіх турнірах, у яких записав на свій рахунок 50 голів та сім результативних передач. Контракт поляка з клубом спливає влітку 2023 року.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_587435.jpg (28,0 КБ, 0 переглядів)
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.06.2022, 08:32   #2
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Хорватський фахівець Ігор Йовічевіч, нинішній наставник «Дніпра-1», на 99,9% очолить донецький «Шахтар», інформує паблік Бомбардир, автором якого є журналіст Роман Бебех.

Головним аргументом при ухваленні хорватом такого рішення став майбутній виступ донецької команди у груповому раунді Ліги чемпіонів.

Не виключено, що призначенню допоміг директор «Шахтаря» з футболу Даріо Срна з Хорватії. Незабаром очікується офіційна інформація щодо призначення нового наставника «гірників».

Італійський фахівець Роберто Де Дзербі, який керував «Шахтарем» у сезоні 2021/22, залишить донецький клуб. «Гірники» поступово розпродують своїх легіонерів і в наступному сезоні зроблять ставку на українських гравців.

48-річний хорват Ігор Йовічевіч працює з «Дніпром-1» з осені 2020 року. У сезоні 2021/22 команда під його керівництвом посідала 3-тє місце, і хоча чемпіонат не закінчився, «Дніпро-1» отримав право зіграти в раунді Q4 кваліфікації Ліги Європи, гарантувавши собі єврокубкову осінь.

Йовичевіч також має досвід роботи з львівськими «Карпатами», словенським «Целе» зі Словенії та Динамо Загреб з Хорватії.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_587428.jpg (24,0 КБ, 0 переглядів)
Старий 26.06.2022, 08:16   #3
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Захисник «Металіста» Богдан Порох поділився враженнями від контрольного матчу харків'ян проти болгарського ПФК «Ботєв» (1:2).

- Поле було дуже гарної якості, було приємно грати. Плюс проти нас була граюча команда, яка в наступному сезоні виступатиме в єврокубках. Вважаю, що показали хорошу, якісну гру з огляду на те, що ще не до кінця готові фізично.

- Які завдання ставив на цю гру тренерський штаб?
- Насамперед зіграти дисципліновано, показати все те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях. Ну і, звичайно, порадувати наших уболівальників, усіх харків'ян! Хотіли подарувати їм позитивні емоції у такий важкий час.

- «Металіст» використав схему із трьома центральними захисниками. Наскільки комфортно тобі в такому розташуванні?
- Максимально комфортно. Є більше простору та часу для початку атаки. Плюс, в обороні нам легше грати за такої схеми.

- Як загалом оціниш перші 11 днів зборів. У якому емоційному та фізичному стані знаходиться команда?
- Вся команда з нетерпінням чекає початку чемпіонату, всі дуже скучили за футболом, Харковом! Тренуємося поки що в одноразовому режимі, поступово набираємо кондиції після такої тривалої перерви.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_587625.jpg (31,2 КБ, 0 переглядів)
Старий 26.06.2022, 14:42   #4
yyyyyhhh
Moderator

Типово

«Барселона» найближчим часом зробить фінальний запит щодо трансферу нападника «Баварії» Роберта Левандовськи.

Як повідомляє джерело, каталонці готові заплатити за гравця близько 40 млн євро.

Раніше повідомлялося, що мюнхенський клуб готовий продати футболіста, але хоче отримати за нього близько 60 мільйонів.

Зазначимо, що Левандовськи уже погодив трирічний контракт із клубом.

У сезоні 2021/22 форвард забив 46 голів у 50 матчах за «Баварію» у всіх турнірах.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_587647.jpg (30,1 КБ, 0 переглядів)
Старий 27.06.2022, 08:52   #5
yyyyyhhh
Moderator

Типово

«Баварія» може посилити склад нападникам «Реймса» Уго Екітіке.

Як повідомляють джерела, 20-річний Екітіке є пріоритетним варіантом для мюнхенського клубу у разі відходу польського нападника Роберта Левандовськи.

Екітіке також цікавий «Ньюкаслу», «Реалу» та ПСЖ.

Екітіке виступає за основну команду «Реймса» з 2021 року. Його контракт із клубом розрахований до 2024 року. Минулого сезону він провів за клуб 26 матчів у всіх турнірах, у яких забив 11 голів і зробив 4 результативні передачі.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_587702.jpg (42,7 КБ, 0 переглядів)
Старий 28.06.2022, 08:50   #6
yyyyyhhh
Moderator

Типово

«Арсенал» підписав американського воротаря Метта Тернера.

28-річний футболіст перейшов до Лондона з клубу «Нью-Інгленд Революшн».

Тернер підписав тривалий контракт. Про терміни не повідомляють. Англійська преса стверджує, що за Тернера «Арсенал» заплатив близько 7 млн євро.

Минулого сезону МЛС Метт зіграв лише 4 матчі.

Раніше повідомлялося, що «Арсенал» закрив трансфер Габріеля Жезуса.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_587803.jpg (22,9 КБ, 0 переглядів)
Старий 29.06.2022, 08:26   #7
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Нападник «Миная» та екс-форвард збірної України Євген Селезньов розповів про своє майбутнє.

«Ми розмовляли з Богдановичем (Шаран – ред.). Він дуже хоче (продовжити контракт – ред.). По-перше, я повинен себе привести до ладу. Але я вже це зробив. Спочатку я думав, чи закінчувати чи ні, але я ще не награвся. Я бачу, як молоді гравці тягнуться до мене. Я розумію, що їм треба передати щось. Півроку – і все, що я маю, я залишу їм. Як далі вони гратимуть – це їхні проблеми. Але я хочу показати, як треба працювати, як важко не було б на заміні чи в основі. І як треба робити свою справу. Я вважаю, що це зможу. Я покажу своєю працею, що треба робити.

Якщо я матиму стимул, якщо є куди прагнути, працювати, щоб отримувати задоволення, то 2 роки я зможу робити те, що я можу робити», – підсумував Селезньов.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg orig_587894.jpg (23,0 КБ, 0 переглядів)
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:40.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум