SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 29.10.2022, 14:48   #1101
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Багаторічний президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак склав із себе повноваження, а вибори нового голови організації мають відбутися у листопаді.

Поки що відомо, що у боротьбі за пост президента беруть участь Дмитро Підручний та Іван Крулько.

- Володимире Михайловичу, чому проведення запланували саме зараз, а не по завершенні сезону, як зазвичай?

- Оскільки з 1 липня я написав заяву про складення повноважень президента, в сезон федерація вступає без повноцінного керівника. А це, напевне, не зовсім правильно. І для того, аби вона почала повноцінно працювати, ми вирішили провести вибори у листопаді. Невдовзі Президія федерації вирішить питання про місце, час і формат проведення Конференції.

- Хто зараз займається координацією підготовки національних команд до майбутнього сезону?

- Всі займаються – як це і було раніше. Є генеральний секретар, є виконавчий директор, є міністерство спорту… Загальний процес підготовки не порушений. Хоча все одно до мене телефонують, просять допомогти вирішувати ті чи інші питання.

- На цей момент з різних джерел відомо про дві кандидатури, які будуть висунуті на Конференції – це Дмитро Підручний та Іван Крулько. Чи можлива поява інших кандидатів – до Конференції чи під час її проведення?

- Це можливо. Будь-який делегат може запропонувати будь-яку кандидатуру. І якщо вона буде підтримана учасниками Конференції, то зможе взяти участь у виборах. Тобто, подати кандидатуру можна і до початку Конференції, і навіть на самій Конференції.
Мініатюри долучень
orig_601211.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.11.2022, 07:39   #1102
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Білосюк (Підгрушна) висунула свою кандидатуру на майбутні вибори президента Федерації біатлону України. Вони відбудуться 14 листопада.

Окрім Білосюк, на посаду також претендують капітан чоловічої збірної Дмитро Підручний та народний депутат України Іван Крулько.

Раніше повідомлялося, що Білосюк також висунула свою кандидатуру на вибори президента НОК України, які відбудуться 17 листопада.
Мініатюри долучень
orig_602079.jpg  
Старий 10.11.2022, 08:25   #1103
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоністка збірної Німеччини Деніз Геррманн заявила, що наразі повернення до змагань спортсменів з росії та білорусі неможливе.

«Наприкінці минулого сезону ми не думали, що вони не повернуться до цього часу.

Спортсмени прагнуть змагатися з найкращими. Саме такими є збірні росії та білорусі, особливо в біатлоні. Та поки війна в розпалі, а основоположні принципи, як ставитися до людей із повагою, не такі, як раніше — це просто неможливо.

Звісно, є спортсмени з цих країн, які не підтримують цю війну, але завжди є те чи інше.

Я однозначно вважаю, що це правильне рішення, тому що обставини не змінилися», - сказала Геррманн.
Мініатюри долучень
orig_602970.jpg  
Старий 11.11.2022, 08:27   #1104
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний розповів про свої плани на випадок перемоги у виборах президента Федерації біатлону України.

«Можливо, ще сезон виступатиму, щоб підстрахувати і десь передати певний досвід своїм колегам по команді. Але, звичайно, якщо ми виграємо вибори, то це рішення ми приймемо разом з президією та моєю командою. Подивимось на ті виклики, які будуть стояти перед нами, наскільки я зможу поєднувати в сезоні цю роботу.

Нам потрібно розуміти, що в принципі федерація і міністерство вже зарядили команду на сезон, все організовано. Бо основна робота федерації, як і спортсмена, проходить навесні і влітку, коли йде підготовка до сезону, а взимку ми вже пожинаємо плоди цієї праці.

Тому, думаю, у будь-якому випадку, якщо у мене сильна команда, то вона зможе мене підстрахувати. І у телефонному режимі 24/7 ми з командою зможемо вирішувати ті проблеми, які перед нами будуть стояти. Але конкретне рішення ми вже приймемо разом в залежності від того, яким буде результат виборів», - сказав Підручний.

Нагадаємо, вибори відбудуться 14 листопада. На посаду голови ФБУ також балотується народний депутат України Іван Крулько.
Мініатюри долучень
orig_603116.jpg  
Старий 19.11.2022, 10:37   #1105
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишній президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак поділився думками про вибори нового очільника.

– Скажіть у двох словах - як пройшла конференція? Ми не змогли на неї потрапити.
– Ви не попали на засідання, бо треба було завчасно подати заявку, це не я вирішував, а президія. Важко пройшло - я вже 8 місяців важко на все це споглядав.

Як були випади на мене, опоненти поливали грязюкою. Вважаю, що я такого не заслужив, можна було ці 25 років зарахувати в плюс, а не в мінус. 426 міжнародних медалей за всі ці роки - це ж результат.

Складності на конференції були, були дуже упереджені з тієї сторони, старалися ресурсом надавити.

Скажу чесно - мені були погрози, очі в очі за три дні до конференції. Що якщо вони програють, то вони мене уриють і будуть проблеми.

Я не опускався до такої планки, щоб в пресі та інтернеті таке заявляти.

– Це зі сторони якого кандидата були погрози?
– Зі сторони звичайно якого кандидата. Вибачте, не буду відповідати далі.

– Як відбулися вибори?
– Хотів, щоб була конкуренція. Щоб не був один Діма (Підручний - прим.) кандидатом, як я був на попередній, коли ніхто більше не висунувся.

Запропонував балотуватися Івану Івановичу (Крульку - прим. Tribuna.com), бо знаю, як він любить біатлон. Бо головне, щоб це було не просто за посадою.

Також я хотів зберегти Підручного як спортсмена до Олімпіади, щоб у нас команда не розсипалася.

І також думав, щоб він став віцепрезидентом, трошки навчився і підтягнув свій рівень управлінця. Йому запропонували це, він відмовився.

Далі на мене до останніх днів була атака. Я мовчав і йшов на конференцію.

Переважна більшість проголосувала за Крулька, в залі і відкрито - всі бачили, хто піднімає руку.

На мій погляд, оцінку дасть час. Через чотири роки ми зустрінемося і українська біатлонна спільнота зможе оцінити, хто був правий. Чи Крулько свого слова дотримається і федерація піде вперед.

А Дімі бажаю продовжити кар’єру. Після виборів потисли руки, сподіваюся, він все зрозумів.

Я йому сьогодні сказав, що готовий стати його особистим спонсором, щоб до Італії 2026 року міг показувати хороші результати, - сказав Бринзак.
Мініатюри долучень
orig_604120.jpg  
Старий 20.11.2022, 11:56   #1106
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Дворазова чемпіонка світу серед юніорів Софі Шово прокоментувала потрапляння до заявки збірної Франції на етап Кубка світу у фінському Контіолахті.

– Коли ви дізналися, що вас відібрали на Кубок світу в Контіолахті?
– Деякий час було відомо, що місце для Кубка світу буде відоме на початку сезону, але це мало статися на Кубку IBU в Сюсйоені. Нарешті, коли ми дізналися, що його збираються скасувати, ми запитали, як все станеться, і тренери сказали нам, що вони збираються подивитися на результати Бессана або навіть провести внутрішнє змагання в Ідре за тиждень до початку Кубок IBU.

Тож ми виступали в Бессані, не замислюючись про це. Особисто я досягла там гарних результатів спокійно. Я пишаюсь собою. У п’ятницю після гонки мені сказали, що я їду на Кубок світу.

– Як ви відреагували, коли вам сказали, що їдете на Кубок світу?
– Насправді ми не знали, що ці гонки в Бессані були відбірковими для Кубка світу. Під час обіду, після другого спринту, тренери пояснили нам, що вони переглянули результати вихідних, щоб вибрати когось. Ми всі сиділи за столом, і я почала відчувати, як моє серце дуже сильно б’ється в грудях… Поки вони не сказали, що це я поїду на Кубок світу. Я була шокована, здивована і не знала, що сказати і як реагувати! Це було несподіванкою. У мене в голові все перевернулося, я думала, сон це чи дійсність… Я так не чекала, це була велика несподіванка! Я не вибухнула від радості з поваги до дівчат, які були поруч. Навіть сьогодні я не можу усвідомити, що поїду на Кубок світу», - сказала Шово.

Етап у Контіолахті пройде з 29 листопада до 4 грудня.
Мініатюри долучень
orig_604016.jpg  
Старий 29.11.2022, 09:44   #1107
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Одразу три українські біатлоністки завершили свої кар'єри під час міжсезоння.

За словами тренерів, Віта Семеренко з початку війни не виходила на зв'язок, тому де вона та які у неї плани на майбутнє – невідомо.

Юлія Журавок була присутня на першому навчально-тренувальному зборі у Тернополі, який проходив на початку червня, але потім, схоже, травмувалася та, ймовірно, завершила кар'єру.

Анастасія Рассказова також сховала гвинтівку в кейс. Стан здоров'я не дозволив їй активно тренуватися та показувати результати.
Мініатюри долучень
orig_605485.jpg  
Старий 01.12.2022, 17:13   #1108
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної України Богдан Цимбал прокоментував дев'яте місце в естафеті на першому етапі Кубка світу у фінському Контіолахті.

– Друга гонка сезону, як себе почуваєте?
– Сьогодні почуваю себе краще, ніж в індивідуалці. Намагався терпіти на трасі, в мене був гарний орієнтир – Понсілуома, я намагався за ним триматися. Сподобалася сьогодні і моя стрільба. Лежачи був прикрий промах, та я закрив його запасним. Стоячи взагалі все склалося чудово, швидко закрив чотири мішені, 5-й постріл трохи притримав, та так було треба. Закрив і побіг на заключне коло. Хотілося мені чеха наздогнати, та він дуже прудкий був. Але я дуже старався.

– У вас другий старт на цьому етапі, чи задоволені наразі своєю формою та тим, як входите в сезон?
– Так, індивідуальна гонка була непроста, але ми здобули залікові очки для себе і для команди. Та й сьогодні гонка пішла краще. Почував себе також краще, зміг терпіти в підйом, і мені також це подобається. Однак це лише початок сезону, багато стартів попереду, тож буду старатися.

– Сьогодні в Контіолахті була потужна українська підтримка. Ви чули її?
– Звісно ж. Її можна почути з мільйону інших людей, вони найкращі. Мені дуже подобається, коли є підтримка, коли вболівальники кричать твоє ім’я, бо знають, хто саме зараз біжить. Дуже радий, що є така підтримка.
Мініатюри долучень
orig_605823.jpg  
Старий 03.12.2022, 09:51   #1109
yyyyyhhh
Moderator

Типово

3 грудня у фінському Контіолахті спринтами у жінок та чоловіків продовжиться перший етап Кубка світу з біатлону.

Спринт. Чоловіки (11:45)

12. Артем Прима
33. Антон Дудченко
40. Богдан Цимбал
71. Тарас Лесюк
100. Денис Насико

Спринт. Жінки (14:45)

10. Олена Білосюк
29. Дар'я Блашко
65. Анна Кривонос
78. Ірина Петренко
Мініатюри долучень
orig_605989.jpg  
Старий 16.12.2022, 14:53   #1110
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У п'ятницю, 16 грудня, у французькому Ансі в рамках другого етапу Кубка світу з біатлону відбудеться жіноча спринтерська гонка.

Пропонуємо ознайомитись зі стартовими номерами українок:

5. Олена Білосюк
30. Анастасія Меркушина
46. Юлія Джима
59. Дар'я Блашко
87. Анна Кривонос
Мініатюри долучень
orig_607624.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:00.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум