![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.692
|
У казахстанському Щучинську в рамках молодіжного чемпіонату світу 2023 з біатлону відбулася індивідуальна гонка у юніорів.
Найкращим у складі збірної України став Степан Кінаш, який настріляв 4 хвилини штрафу та посів 17 місце. Виграв гонку німець Беньямін Менц. Компанію йому на п'єдесталі пошани склали Ейнар Хедегарт та Ісак Фрей з Норвегії. Результати гонки: 1. Беньямін Менц (1+1+0+1) 43:12,3 2. Ейнар Хедегарт (0+1+0+1) +7,0 3. Ісак Фрей (1+1+1+0) +26,0 ... 17. Степан Кінаш (1+2+1+0) +3:32,1 37. Владислав Чихар (0+3+0+2) +6:32,2 50. Віталій Мандзин (3+2+1+3) +7:36,4 64. Сергій Супрун (2+4+1+0) +9:44,2 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
12 березня, у шведському Естерсунді в рамках восьмого етапу Кубка світу відбувся жіночий мас-старт на 12,5 км.
Виграла гонку 32-річна італійка Доротея Вірер, якій підкорилися усі 20 мішеней. Цікаво, що Вірер вперше в кар'єрі обійшлася без промахів у цій дисципліні. У загальному заліку Кубка світу Доротея посідає другий рядок, набравши за вісім етапів 859 очок. Лідирує в тоталі з 1003 балами француженка Жюлья Сімон. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
40-річний біатлоніст збірної Австрії Сімон Едер розповів, що продовжить кар'єру.
«Я можу ще багато чого розкрити, тому продовжуватиму ще один сезон. Це занадто весело для мене. Результати також були мотивацією на наступний сезон. У біатлонній збірній трохи помітно, що є тенденція до росту разом із жіночою командою. Це речі, які впливають на мене, і тоді я щасливий продовжувати. Загалом, все відбулось саме так, як я думав. У мене є сильне бажання і це надто весело», - сказав Едер. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
35-річна біатлоністка збірної Фінляндії Марі Едер пояснила, чому вирішила завершити кар'єру після закінчення минулого сезону.
«На жаль, наприкінці сезону з’явилися певні проблеми з серцем. Минулого місяця найскладнішою була неможливість тренуватися або займатися якою-небудь фізичною активністю. Зазвичай мені подобається проводити час без тренувань, але мені довелося змінитися. Я почала працювати над облаштуванням нашого майбутнього магазину та зрозуміла, що мені не вистачає фізичної активності. Тому я стала зовсім новою людиною, почала генерувати нові думки та ідеї. Було дуже складно перестати тренуватися та змагатися в гонках, але це ефективний шлях, аби обрати новий напрямок у житті», - сказала Марі. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
30-річний біатлоніст національної збірної Норвегії Йоганнес Бьо розповів, що його вкусила гадюка, коли він працював у своєму саду.
«Коли я зайшов у будинок, то побачив, що з литки тече трохи крові. А потім я помітив два проколи. Тоді я склав два і два разом. У травмпункті я був у безпеці та під наглядом. Будемо сподіватися, що цей хробак надасть мені такі ж магічні надздібності, які павук дав Спайдермену», - сказав Бьо. Нагадаємо, раніше Йоганнес Бьо назвав дату завершення своєї кар'єри. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
В італійському Фрассіноро пройшли змагання з літнього біатлону – Frassinoro Summer Biathlon Festi
.Переможницею жіночої частини Фестивалю стала українська біатлоністка Дар’я Блашко, яка показала на фініші найкращий результат, випередивши інших призерок гонки – Доротею Вірер та Аллу Гіленко. Спочатку спортсмени провели дуельну стрільбу, визначаючи стартові номери. Далі – невеличка кваліфікація, схожа на міні-спринт, але з трьома запасними патронами на кожен рубіж. Вирішальні гонки проходили у форматі мас-стартів, в кожному з яких брали участь по чотири учасніці (за кількістю підготовлених установок для стрільби). Півфінал Блашко впевнено подолала з чистою стрільбою на обох рубежах, а ось у фіналі, в якому було чотири стрільби, припустилась трьох хиб. Щоправда, основна суперниця, Вірер, була ще менш точною: чотири кола штрафу, тож, на фініші Блашко випередила італійку на вісім секунд. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
26-річна біатлоністка збірної Франції Жюлья Сімон, яка виграла загальний залік Кубка світу за підсумками минулого сезону-2022/23, звинувачується у шахрайстві з банківськими картками.
Повідомляється, що Сімон мала доступ до особистих даних олімпійської чемпіонки Жюстін Бреза-Буше. Жюлья Сімон використала комп'ютер та електронну пошту партнерки по команді для здійснення покупок. Бреза-Буше звернулася зі скаргою до Французької федерації лижного спорту, але до зими жодних розслідувань не проводилося, через що Жюстін подала позов. Звинувачення у використанні карток, що не належать їй, Сімон заперечує. Жюлья видалила свої облікові записи в соцмережах. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|